Đjes ba jarane

Moderators: spacebound, Duminjo
Julia-Klara wrote:Crazy_VipeR wrote:Za sad ni prijateljstvo ni sex ne gube nista xD Prijateljstvo je i dalje sjajno, sve sto je bilo pre toga, a sex je kakav i treba biti. Nije samo radi ciste penetracije. ima i strasti i dodira.. Dosta stvari smo oboje prvi put jedno s drugim probali, nekako vjerujemo jedno drugom dovoljno xDMaja wrote:Ja sam shvatila da on ne želi da se vrate na samo prijateljstvo nego se pita može li se iz ovog izroditi ljubav ili možda brak
Tigris wrote:......moro si ga metnut i zasrat sve a ?![]()
nista, sinoc sam ti pisala opsezan post gdje sam podrzala Heidin , uz dodatak da trebate to ozvaniciti......da je predstavljas kao svoju djevojku .....izvodis..placas racun itd.,i napisala sam da ce neko od vas pozeiliti nesto vise a to ce biti ona i vidim vec je tako......kad sam ga napisala.....nije htio otici........server me izbaciougl. bila sam za varijantu da se zabavljate.....ali sad tu nesto serkite...te proslost te niste spermni......bla bla...
zato, nemojte popustiti vec presjecite skroz jer neko bi od vas mogao da pati ..........a ko da gledam ona ce .......![]()
Od kad ikad ja govorim : dokle vise sa ovim slobodama i svim mogucim varijantama![]()
sta fali starim dobrim klasicnim vezama
pa fino si dao odgovor zbog mozda 10 min sexa narusio prijateljstvo od par godina !!Johny wrote:Ovo se odlucuje u datom trenutku.Svi imamo ugradjenu barijeru NE sa prijateljima,,ali ipak sve zavisi od datog momenta.
Iz mog iskustva,,imao sam vise nego dobar sex sa prijateljicom.Valjda zbog dobrog poznavanja i odbacenog ustrucavanja.
Kad bi mogao vratiti vrijeme ne znam sta bi uradio..mislim da bi se opet kresnuli..
Rezultat: naruseno prijateljstvo...jednostavno ..nije to vise to
odgovor na temu:PROTIV (iako ne znam pravi razlog)
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests