Sex sa prijateljem-za ili protiv

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Post Reply

Sex sa prijateljem/prijateljicom

Da
67
48%
Ne
64
46%
Da, pa makar puklo prijateljstvo
8
6%

Total votes: 139

merylin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 7 times
Status: Offline

Re: Priljatestvo s povlasticama

Post by merylin » 29 Jan 2013, 22:02

Dobro su to naši prevodioci preveli... "Veza bez obaveza" a ne "Prijateljstvo s povlasticama" tu prijateljstva neeeema.

Đjes ba jarane :bali
Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe

Crazy_VipeR
Na probnom
Na probnom

Post by Crazy_VipeR » 30 Jan 2013, 18:27

Julia-Klara wrote:
Crazy_VipeR wrote:Za sad ni prijateljstvo ni sex ne gube nista xD Prijateljstvo je i dalje sjajno, sve sto je bilo pre toga, a sex je kakav i treba biti. Nije samo radi ciste penetracije. ima i strasti i dodira.. Dosta stvari smo oboje prvi put jedno s drugim probali, nekako vjerujemo jedno drugom dovoljno xD
Maja wrote:Ja sam shvatila da on ne želi da se vrate na samo prijateljstvo nego se pita može li se iz ovog izroditi ljubav ili možda brak :hm
:ok

to je moja situacija, kratak, mozda i prekratak opis xD
kao sto neko rece, nas dvoje smo se nasli, sto se tice sexa, sto se tice svega, poklopili smo se. vezani jesmo, nedovoljno za vezu, previse za obicno prijateljstvo. nedavno ja i ona pricamo u pauzi sexa xD sta dalje za nas, posto dolazimo do te neke tacke kad ona nije ravnodusna prema meni, a ni ja prema njoj. a oboje znamo da nismo spremni za ozbiljnu vezu kakva bi mogla da bude. Barem ne sad. Kako god da smo razmisljali skotali smo da ovo vodi negdje, jer ovako kako je sad, nemozemo da ostavimo, ili cemo da podignemo za jos jedan nivo i udjemo u vezu (koju oboje zbog razloga iz nase bliske proslosti ne zelimo) ili da malo popustimo s tim. Prvi put sam u ovakvoj situaciji u zivotu, pa ne znam sta bih sa sobom jbg xD

majo gdje ces da saljem pice :ljub :obrve

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 31 times
Been thanked: 746 times

Post by Sibila » 30 Jan 2013, 18:54

......moro si ga metnut i zasrat sve a ? :pusi

nista, sinoc sam ti pisala opsezan post gdje sam podrzala Heidin , uz dodatak da trebate to ozvaniciti......da je predstavljas kao svoju djevojku .....izvodis..placas racun itd.,i napisala sam da ce neko od vas pozeiliti nesto vise a to ce biti ona i vidim vec je tako......kad sam ga napisala.....nije htio otici........server me izbacio :ooo ugl. bila sam za varijantu da se zabavljate.....ali sad tu nesto serkite...te proslost te niste spermni......bla bla...

zato, nemojte popustiti vec presjecite skroz jer neko bi od vas mogao da pati ..........a ko da gledam ona ce ....... :kafa

Od kad ikad ja govorim : dokle vise sa ovim slobodama i svim mogucim varijantama :djed

sta fali starim dobrim klasicnim vezama :vik

Crazy_VipeR
Na probnom
Na probnom

Post by Crazy_VipeR » 31 Jan 2013, 17:26

Tigris wrote:......moro si ga metnut i zasrat sve a ? :pusi

nista, sinoc sam ti pisala opsezan post gdje sam podrzala Heidin , uz dodatak da trebate to ozvaniciti......da je predstavljas kao svoju djevojku .....izvodis..placas racun itd.,i napisala sam da ce neko od vas pozeiliti nesto vise a to ce biti ona i vidim vec je tako......kad sam ga napisala.....nije htio otici........server me izbacio :ooo ugl. bila sam za varijantu da se zabavljate.....ali sad tu nesto serkite...te proslost te niste spermni......bla bla...

zato, nemojte popustiti vec presjecite skroz jer neko bi od vas mogao da pati ..........a ko da gledam ona ce ....... :kafa

Od kad ikad ja govorim : dokle vise sa ovim slobodama i svim mogucim varijantama :djed

sta fali starim dobrim klasicnim vezama :vik

ja sam ga metnuo njoj, zasrali smo oboje :D
nije tako jednostavno. oboje smo vezani jedno za drugo, ali ni ja a takodje ni ona trenutno ne zelimo ozb vezu. a izmedju nas dvoje drugacije ne moze, to smo se slozili. situacija je zamrsena zbog cinjenice da smo oboje impulsivni, da kazemo sta i mislimo i ne mislimo, i da jednostavno smo dosli do tacke gdje se ne mozemo nastaviti vidjati kao do sada bez da se desi nesto vise, sto ne zelimo, ne jos.

nzm, komplikovano je za napisati, u mojoj glavi je jednostavnije :D

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 31 Jan 2013, 22:34

Kladim se da si ti prvi nasrno........zacugali se garant....al hajd nema veze...........a to da vratite na staro.......pa mislim helllou, neko u gaji neke emocije......i ko kaze da ce biti ozb. veza.......obtiblja veza.............to je samo hm, expresion-izraz, sto ne kazes da se ne mozete zabvljati...........kad se mozete sexati.....biti zabavni.....vezani............ma hajde molim te........sta je?
ti si bivsi od njene prijateljice ili je ona bivsa od tvog jarana ? :pusi

u tvojoj glavi jednostavnije.......jest kad nisi ispricao ovdje cijelu pricu a mi se ovdje ubismo vrteci se u u krug.
ti si kriv....izvini se....reci da ne mozes vise da joj mećes i ostavi curu dok te nije zavoljela...a to se decko dragi vec desava lagano...

isto tako, moguce da ona nije dovoljno fizicki dobra da bi je ti ozvanicio kao svoju djevojku :pusi

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 31 Jan 2013, 22:39

MENI SE SVE cini da si ti taj, koji nije za ozbiljnu vezu i necka se a ona to kaze samo onaki, jer vidi da ti ne bi
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 31 Jan 2013, 22:43

mah, bila jaranica super prijetaljstvo...........metno ga......ali ...........nekako da je ostat u shemi.......ma nije dovoljno lijepa........cim je on ...........ovako nezreo...vrlo moguce da tako rezmislja :pusi

tipujem da ce ona patiti.............eto nek imas trag da si znao da ces nekoga povrijediti :kafa

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 191 times
Been thanked: 829 times

Post by gospođa Brams » 01 Feb 2013, 00:27

To "Prijateljstvo s povlasticama" može funkcionirati ukoliko s ničije strane ne postoje nikakvi osjećaji prema drugome u smislu ljubavi.
U dosta slučajeva to završi tako da jedna strana s vremenom ipak razvije nekakve osjećaje (jer je mnogima teško odvojiti sex od osjećaja) pa ako druga strana ne osjeća tako, onda ne bude dobro.
Ja osobno u takav odnos ne bih ulazila.
Međutim, ako se zaista nađe dvoje koji žele samo sex uz "prijateljstvo" bez ičega više od toga, onda je to sasvim ok.
Samo mislim da su takve osobe u manjini i da većinom takvi odnosi ili prerastu s vremenom u vezu ili se raspadnu zbog razloga koji sam već navela.
Samo jednom sam bila u takvom odnosu (samo što sam bila jako mlada i nije bilo sexa nego samo natezanja okolo i poljubaca, ali smo govorili kako ćemo samo bit prijatelji koji eto povremeno budu malo intimniji), ali je preraslo u vezu.
somehow I manage

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Peggy Sue » 01 Feb 2013, 00:36

Tu ste gdje jeste... Dalje ne moze... Vjeruj mi...
Image

Crazy_VipeR
Na probnom
Na probnom

Re: Prijateljstvo s povlasticama

Post by Crazy_VipeR » 02 Feb 2013, 23:19

sto se tice toga da nije dovoljno lijepa da je predstavljam kao vezu, nije do toga. da nije lijepa ne bi se ni to desilo sa njom. hvala bogu uvijek imao izbora sto se cura tice, pa nisam se morao drzati jednog mota kojeg se moj prijatelj drzi, necu je zeniti xD

ona je i vise nego lijepa, ako treba ako neko bas sumnja da ubacim i sliku? :D

jesam ja rekao kako stvari stoje, i opet kazem, oboje smo vezani za ono drugo. Ali oboje smo previse osjetljivi na neke stvari koje su se desile u proslosti. Nije ona bivsa mog frenda, i nisam ja bivsi nikog njenog xD

razlog jedini sto ja necu vezu sada, je sto previse toga imam u glavi iz prosle, i jos neke ruzne stvari koje su se desile u prosloj vezi nisam razcistio sam sa sobom. a znam da je i kod nje isto. znam sebe, znam i nju, pricali smo o toj nasoj vezi (na moje insistiranje da napomenem xD ), jednostavno za vezu kakva bi nasa mogla biti, nismo sada. a izmedju mene i nje sada jedino moze biti ozbiljna veza. Oboje vucemo neke svoje duhove iz proslosti.

Ja sa njom sebe mogu zamisliti u braku, mogu zamisliti sebe citav zivot pored nje, znam da i ona moze isto, ali samo ne sada.

Da je jednostavno ne bi bilo zanjimljivo xD

Onaj ko je bio u slicnoj situaciji zna u cemu se sad nalazim, onaj ko nije moze da nagadja kako je to jbg :D

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9125 times
Been thanked: 10829 times

Re: Sex sa prijateljem-za ili protiv

Post by Krokodil Behko » 26 Mar 2013, 12:47

I seks je akt prijateljstva. To zaboravih reći. Poklanjanje i druženje.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13952 times
Been thanked: 9626 times
Status: Online

Post by Julia-Klara » 26 Mar 2013, 12:48

NE :ne jos uvijek jedno veliko NE
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Toruk Makto
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

Post by Toruk Makto » 26 Mar 2013, 13:46

uvijek ZA sex .
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3845 times
Been thanked: 2888 times

Post by Pasaga » 26 Mar 2013, 14:05

desilo mi se to par puta..
mnogo je opustajuce,sa te strane kad nemas obavezu
ono...svremena na vrjeme....
a ni prijateljstvo nismo ugrozili....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

dacina_curica

Post by dacina_curica » 26 Mar 2013, 14:47

Nope, nece da moze... :ne

Jednom za malo, neplanirano, jedan od najboljih drugova, tulum, pijanka, tinejdzeri...srecom na vakat dosla pameti...posle smo se dugo smijali tom ludilu ali vjerujem da smo presli granicu da bi se sve promijenilo....

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2207 times

Post by Calla » 26 Mar 2013, 16:46

ja NeEEEEEEEEE- moguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
prijatelj je prijatelj,,(ebo sex)!!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

Katja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Katja » 26 Mar 2013, 21:54

Štajaznam… ono… neam pojma… mislim, hoću reći, nemam unaprijed zadana pravila za ništa.
Dobro, za šah i monopoli imam pravila... ali za ostalo, kako bude.

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 26 Mar 2013, 21:57

@Katja, jel hoćeš da ti ja budem prijatelj Image
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Johny
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Johny » 27 Mar 2013, 22:49

Ovo se odlucuje u datom trenutku.Svi imamo ugradjenu barijeru NE sa prijateljima,,ali ipak sve zavisi od datog momenta.
Iz mog iskustva,,imao sam vise nego dobar sex sa prijateljicom.Valjda zbog dobrog poznavanja i odbacenog ustrucavanja.
Kad bi mogao vratiti vrijeme ne znam sta bi uradio..mislim da bi se opet kresnuli..
Rezultat: naruseno prijateljstvo...jednostavno ..nije to vise to
odgovor na temu:PROTIV (iako ne znam pravi razlog)

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2207 times

Post by Calla » 28 Mar 2013, 00:50

Johny wrote:Ovo se odlucuje u datom trenutku.Svi imamo ugradjenu barijeru NE sa prijateljima,,ali ipak sve zavisi od datog momenta.
Iz mog iskustva,,imao sam vise nego dobar sex sa prijateljicom.Valjda zbog dobrog poznavanja i odbacenog ustrucavanja.
Kad bi mogao vratiti vrijeme ne znam sta bi uradio..mislim da bi se opet kresnuli..
Rezultat: naruseno prijateljstvo...jednostavno ..nije to vise to
odgovor na temu:PROTIV (iako ne znam pravi razlog)
pa fino si dao odgovor zbog mozda 10 min sexa narusio prijateljstvo od par godina !!
A da bi jedno prijateljstvo stekao za to ti nije potreban sex :ples
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

Post Reply

Return to “Sex”