Zar i to ima? *fapfapfap*greeneyes wrote: 28 May 2021, 19:34 Gledam i ove na tik toku, to gore pokriveno, a guzicetinu uteglo samo tako. Ah, braco mila
pitm čis iz znatiželje
Ako ima neki video, slobodno postavi.

Zar i to ima? *fapfapfap*greeneyes wrote: 28 May 2021, 19:34 Gledam i ove na tik toku, to gore pokriveno, a guzicetinu uteglo samo tako. Ah, braco mila

A citat poeziju, ispod primorskog bora, u suton?dadojović wrote: 28 May 2021, 20:13 Zar nije smisao mora dobiti boju, seks i čaša vina ili piva ispod palme. Ako ne dobiješ boju, ne seksaš se i ne popiješ, što ćeš na moru?
Svejedno u burkiniju ili gologuzo.

Dobro je da i pišanje neko spomene. Redovno ljudi uriniraju u bazenima i u moru. Stave na sebe kilu kreme za sunčanje i onda uđu u vodu, pa sve zamute... ali et nek je odjeća nehigijenski.arzuhal wrote: 28 May 2021, 20:23 Ja, kad odem u Tučepe, ako ne pojedem 10 x maxi Argeta na plaži i ne pišam u more na odlasku, i ne računam da sam bijo...![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kap plivas bjezis a beba za tobom kao ajkula nema sanse uteci
A krivo je more, nista?

Kupale se u onim haljinama u bazenu i onoj marami..MarlboroGold wrote: 28 May 2021, 20:28Vidio na moru u Opatiji na bazenu jednom prilikom, a na plaži sam ih stalno viđao na drugim mjestima. Ponavljam to nikome nije smetalo niti ih je iko čudno gledao.animals wrote: 28 May 2021, 20:22
Casna u odjeci na bazenu, i iskoci onako u odjeci u vodu..
Ti vidio..

Ma ima brt, dje nema. Kad naletim na neku metnut cu ti

Ma sta ima u odjeci da se kupa. il se kupa il se ne kupa. Isto kad dodjes na skijanje, a jaro skija u farmerkama i teksas jakniMarlboroGold wrote: 28 May 2021, 20:33Dobro je da i pišanje neko spomene. Redovno ljudi uriniraju u bazenima i u moru. Stave na sebe kilu kreme za sunčanje i onda uđu u vodu, pa sve zamute... ali et nek je odjeća nehigijenski.arzuhal wrote: 28 May 2021, 20:23 Ja, kad odem u Tučepe, ako ne pojedem 10 x maxi Argeta na plaži i ne pišam u more na odlasku, i ne računam da sam bijo...![]()

Pa eto ti bio i vidio umjesto mene. Par njih ušle u bazen do ramena i plivale. Viđao sam ih i na plažama godinama unazad od kako idem na more u Hrvatsku.animals wrote: 28 May 2021, 20:39Kupale se u onim haljinama u bazenu i onoj marami..MarlboroGold wrote: 28 May 2021, 20:28
Vidio na moru u Opatiji na bazenu jednom prilikom, a na plaži sam ih stalno viđao na drugim mjestima. Ponavljam to nikome nije smetalo niti ih je iko čudno gledao.
mozda su samo sjedile pored, ali se sigurno nisu onako kupale..

Kao što rekoh to je između Boga i njih. Nije to tvoja stvar niti moja... ako im je već dozvoljeno.koteljubi_kadnisamtu wrote: 28 May 2021, 20:51Ma sta ima u odjeci da se kupa. il se kupa il se ne kupa. Isto kad dodjes na skijanje, a jaro skija u farmerkama i teksas jakniMarlboroGold wrote: 28 May 2021, 20:33
Dobro je da i pišanje neko spomene. Redovno ljudi uriniraju u bazenima i u moru. Stave na sebe kilu kreme za sunčanje i onda uđu u vodu, pa sve zamute... ali et nek je odjeća nehigijenski.
ma daj
a ove lafo moralne, nisu chunu ko biva vidjele... one su najgore
namazu se, utegnu i onda satro vjernice

Casne usle u bazen u svojoj odjeci i kupale se..MarlboroGold wrote: 28 May 2021, 20:51Pa eto ti bio i vidio umjesto mene. Par njih ušle u bazen do ramena i plivale. Viđao sam ih i na plažama godinama unazad od kako idem na more u Hrvatsku.animals wrote: 28 May 2021, 20:39
Kupale se u onim haljinama u bazenu i onoj marami..
mozda su samo sjedile pored, ali se sigurno nisu onako kupale..
Da se razumijemo nisam "fan" toga da se žene pokrivaju, ali imaju pravo na to i tačka. Ako poslodavac zabrani ulazak u bazen svima koji su u odjeći (osim onoj koja je namijenjena za kupanje) to mora važiti za sve, a ne da se zabrana provodi selektivno jer to je čista diskriminacija i nema puno priče.

Safet ne zna plivati pa mu krivo kad neko ide na more.

Sere jarac poserem mu se u bradu

Ma nek se kupaju u moru u cemu hoce..

Ma ne moraš mi vjerovati... ne planiram te ubjeđivati.animals wrote: 28 May 2021, 20:54Casne usle u bazen u svojoj odjeci i kupale se..MarlboroGold wrote: 28 May 2021, 20:51
Pa eto ti bio i vidio umjesto mene. Par njih ušle u bazen do ramena i plivale. Viđao sam ih i na plažama godinama unazad od kako idem na more u Hrvatsku.
Da se razumijemo nisam "fan" toga da se žene pokrivaju, ali imaju pravo na to i tačka. Ako poslodavac zabrani ulazak u bazen svima koji su u odjeći (osim onoj koja je namijenjena za kupanje) to mora važiti za sve, a ne da se zabrana provodi selektivno jer to je čista diskriminacija i nema puno priče.
izmisljas stvarno..
pa ono su normalne haljine, gdje ce se u tome kupati..
ajd u moru, ali u bazenu..nema sanse..
i kakvom bazenu..casne isle na bazen da se kupaju, ma daj..

Nemojte mijesati zene koje se pokriju svojom voljom sa tim iz aviona kojima je pokrivanje nametnuto od strane muza, serijatskog zakona i sl.Odraz wrote: 28 May 2021, 13:39Vidio svoji ocima.bosnjakinja wrote: 28 May 2021, 12:25
ono sto sam vidjela,saudijke se bogme otkriju cim izadju iz dosadne Saudijevec u avionu se marama baca...bio program o tome
![]()
... i torbu joj ponio ali nije isla u mom pravcu ...![]()

Onda su to neke lude casne sestre..MarlboroGold wrote: 28 May 2021, 20:59Ma ne moraš mi vjerovati... ne planiram te ubjeđivati.animals wrote: 28 May 2021, 20:54
Casne usle u bazen u svojoj odjeci i kupale se..
izmisljas stvarno..
pa ono su normalne haljine, gdje ce se u tome kupati..
ajd u moru, ali u bazenu..nema sanse..
i kakvom bazenu..casne isle na bazen da se kupaju, ma daj..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests