Smanjio si i sebe, i nju
Brat bratu, za 40 kila
Al haj sad

Smanjio si i sebe, i nju

Pojeo ćevape u Sarajevu pa bio očaran kako ih ljudi spremaju, a onda došao u Tuzlu pa se razočaraoarzuhal wrote: 28 May 2021, 22:05Nije to pravo pitanje, pitaj ga što je, sprva, uopće bio očaran ljudima... de, pitaj ga... de, baš da čujemo![]()

Pored dobre Maje ti njega shovrlja

Ma mislim, njega iskruziti iz slike..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
koji je on cirkus
Pu, zluradi forumašu jedan!arzuhal wrote: 28 May 2021, 22:05Nije to pravo pitanje, pitaj ga što je, sprva, uopće bio očaran ljudima... de, pitaj ga... de, baš da čujemo![]()
Paaaaa haj na pivu s nama, mogo bi makar to.

Najjaci lik

taće tuzlaMarlboroGold wrote: 28 May 2021, 22:10Pojeo ćevape u Sarajevu pa bio očaran kako ih ljudi spremaju, a onda došao u Tuzlu pa se razočaraoarzuhal wrote: 28 May 2021, 22:05
Nije to pravo pitanje, pitaj ga što je, sprva, uopće bio očaran ljudima... de, pitaj ga... de, baš da čujemo![]()
![]()

Najbolji je bio kad ga je lopta opalila u glavu, on malo doso sebi, kasnije ga njegova odbrana faca da njima ne zabije gol.

Sve sam ja to pregledaoFuddo wrote: 28 May 2021, 22:18Najbolji je bio kad ga je lopta opalila u glavu, on malo doso sebi, kasnije ga njegova odbrana faca da njima ne zabije gol.greeneyes wrote: 28 May 2021, 22:15
Najjaci lik
Jutros naletim na klip kad ga voditeljica pita da usporedi prijasnej treninge i sadasnje i kako zapravo treniraju i to? A eto ka'e vidis i sama, nikog ne mozemo pobijediti![]()

Pa uzepejci se sigurno nece potresti od internet pridika, nek se bake horba sa njima dok ga se ne nogira na izborima.insomnia wrote: 28 May 2021, 22:21 Al ‘snjaci su stvarno majstori za fokus na bitne stvari.
Adeze obori prijedlog za bezvizni rezim harapima i tako usere jednu priliku da se narod malo iscupa sa parama od turizma nakon svih ovih sranja. Niko nista
Nekaka anonimna treba egzibicionista
sa fejsbuka ciji stavovi nemaju uporiste ni u ljudskim ni u bozijim zakonima i ciji svaki post vristi vidi me, vidi me e kae daj nam nju n

A meni svejedno. Drvimo o cemu god ni iz dzepa mi ni u dzepMarlboroGold wrote: 28 May 2021, 22:26 I to kažeš nakon bar 20 vlastitih postova
Bar je Fufe ostavio samo jedan.
Veliš, i muslimanke su žene?saint_mirad wrote: 28 May 2021, 22:30 Apsolutno nema problema da se žena kupa u burkiniju, zašto bi bilo? Ako mogu nudističke plaže, ako može sex na javnim plažama u sred bela dana, može i ovo.
Raja ima pogrešnu percepciju žena muslimanki koje nose hidžab. Te žene nisu bezgrešne, imaju želje i potrebe, jedna od tih je da se leti okupaju u moru/bazenu. Odeća je adekvatna koliko može biti u datim okolnostima sa verskog aspekta. Ako bi zabranili i ovakve kupace, nemojte posle kukat kako su muslimanke retrogradne, a ovamo im se zameraju osnovne aktivnosti i prava koje ostale žene uživaju.

Pa i krscanke jos prije sto godina nisu smjele u bikiniju na plaze, zar ne..saint_mirad wrote: 28 May 2021, 22:30 Apsolutno nema problema da se žena kupa u burkiniju, zašto bi bilo? Ako mogu nudističke plaže, ako može sex na javnim plažama u sred bela dana, može i ovo.
Raja ima pogrešnu percepciju žena muslimanki koje nose hidžab. Te žene nisu bezgrešne, imaju želje i potrebe, jedna od tih je da se leti okupaju u moru/bazenu. Odeća je adekvatna koliko može biti u datim okolnostima sa verskog aspekta. Ako bi zabranili i ovakve kupace, nemojte posle kukat kako su muslimanke retrogradne, a ovamo im se zameraju osnovne aktivnosti i prava koje ostale žene uživaju.