Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zadnji put kada sam tamo bio totalno lose impresije.
Kao da je sve stalo nekada davno.
Cijena soba i usluga ne prati kvalitet.
Bazen me samo zanimao. i ok je bilo.
A doduše, na upit koje palačinke imaju na ponudi, konobar mi rekao sve, rekoh molim sa medom i orasima, veli nemamo...
Naručim čokoladom, a ono ni č od čokolade, nego čoko preljev...
Neka 2 za palačinke. A račun mi je bio masan iako ništa posebno nismo ni jeli ni pili.
Tako da se vjerovatno ništa nije promijenilo od tvoje posjete.
To je to. Odavno smjesniji dorucak nisam jeo. Konobar ti donese sve na jednom tanjiru.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
Prije neki dan bio u Opalu na veceri. Konobar svaka tri minuta dolazi i pita ''je li slobodan tanjir''. Toliko su bili napadni pa se mijenjaju da bi ja na kraju rekao ''mora li biti slobodan dok jos plata nije prazna''. Tek onda su se posramili i nisu prilazili stolu.
amidza idriz wrote: 29 May 2021, 22:41
Prije neki dan bio u Opalu na veceri. Konobar svaka tri minuta dolazi i pita ''je li slobodan tanjir''. Toliko su bili napadni pa se mijenjaju da bi ja na kraju rekao ''mora li biti slobodan dok jos plata nije prazna''. Tek onda su se posramili i nisu prilazili stolu.
amidza idriz wrote: 29 May 2021, 22:41
U Opalu u Bihaću?
Ma da.
Ima jedan stariji konobar, kafu sam naručila dok dodje jelo, i nisam je popila svu ostavila nakon jela, on došao i uze onu moju tacnuu, bom kad sam ga pogledala i pitala gdje će s njom, vratio je na sto.
A često sam tamo, nisam imala s drugima takva iskustva.
Krivo mi je kad ljudi nose loše utiske sa mog kantona. Baš krivo. Posebno sa mjesta gdje su cijene veće.
Ima jedan stariji konobar, kafu sam naručila dok dodje jelo, i nisam je popila svu ostavila nakon jela, on došao i uze onu moju tacnuu, bom kad sam ga pogledala i pitala gdje će s njom, vratio je na sto.
Krivo mi je kad ljudi nose loše utiske sa mog kantona. Baš krivo. Posebno sa mjesta gdje su cijene veće.
Stariji crnomanjast konobar koji glumi dobrog konobara.
To je I moj kanton. Znam se ja sa njima nositi.
Jedna Nova godina u Opalu je bila extra.
Fino pojedem u Cardaku ali nema pive.
Stariji crnomanjast konobar koji glumi dobrog konobara. To je I moj kanton. Znam se ja sa njima nositi.
Jedna Nova godina u Opalu je bila extra.
Da se ne shvati pogrešno, mislim na more, plaže, palmice, brodiće i tako to, svakom se nagovorila za nešto
Mada pazi, ako udovoljiš njoj s nekom fotkicom navedenog, ima par njih koji naskaču jer to smatraju provokacijom
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.