MoRe komotno. I to je neki početak.
SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4078 times
- Status: Offline
Re: SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Klanjam džematile po parkovima.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Ja vjerujem da je Kurjak prvi put rekao istinu. I drugi doktori nauka sa zagrebackog univerziteta su rekli isto. Cak su rekli da se samo pomicala i da cak nije dolazila ni na redovna predavanja. Naknadno je promijenio iskaz, i to na vrlo mrljav nacin, ocito pod pritiskom. Kalendar ne grijesi, datum sa navodne odbrane disertacije je nedjelja, kad niko ne radi. I kakva doktorska disertacija, znate li vi sta je doktorska disertacija i ko uopce moze dobiti priliku da brani doktorsku disertaciju?
Prvo mora zavrsiti studije sa prosjekom iznad 8, zatim ide dvije (najmanje) godine na dodatna predavanja da bi polagala sa zvanje magistra nauka, nakon toga RADI u zvanju magistra na nekoj naucnoj instituciji cca 4 godine i pise naucne radove, radi kao asistent i priprema temu za doktorat, dok ne stvori uslove za odbranu doktorskog rada koji u medjuvremenu postane vrlo debela gomila dokumentacije. Doktorski rad po kvaliteti mora da donese nesto novo, a ne da bude kopija onoga sto vec postoji.
Jel' vam sada jasnije? Ima mudo labudovo a ne doktorsku disertaciju. Ima je kao i onaj M. Susak iz Mostara, fol biznismen nekakav, dosao nam na kahvu sa bijelom najlon kesom i unutra hrpa papira, i primitivac se hvali, kaze od danas sam doktor ekonomije, evo mi mala napisala doktorat, danas cu ga predati.

Prvo mora zavrsiti studije sa prosjekom iznad 8, zatim ide dvije (najmanje) godine na dodatna predavanja da bi polagala sa zvanje magistra nauka, nakon toga RADI u zvanju magistra na nekoj naucnoj instituciji cca 4 godine i pise naucne radove, radi kao asistent i priprema temu za doktorat, dok ne stvori uslove za odbranu doktorskog rada koji u medjuvremenu postane vrlo debela gomila dokumentacije. Doktorski rad po kvaliteti mora da donese nesto novo, a ne da bude kopija onoga sto vec postoji.
Jel' vam sada jasnije? Ima mudo labudovo a ne doktorsku disertaciju. Ima je kao i onaj M. Susak iz Mostara, fol biznismen nekakav, dosao nam na kahvu sa bijelom najlon kesom i unutra hrpa papira, i primitivac se hvali, kaze od danas sam doktor ekonomije, evo mi mala napisala doktorat, danas cu ga predati.
- Odraz
- Inventar foruma

Vjerujem da ce Smidt sve njih ispitati i pohapsiti. Causevic je glasio za nedodirljivog, sa njim u zatvoru ce pasti pola ovih dugogodisnjih politicara. Doci ce na red i diplome i ona vreca zlata i one zlatne kasike ... hocu svoju zlatnu kasiku koja mi je obecana. Dje mi je kasika bando lopovska??? 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
dje corba,pirjan ...Odraz wrote: 30 May 2021, 08:48 Vjerujem da ce Smidt sve njih ispitati i pohapsiti. Causevic je glasio za nedodirljivog, sa njim u zatvoru ce pasti pola ovih dugogodisnjih politicara. Doci ce na red i diplome i ona vreca zlata i one zlatne kasike ... hocu svoju zlatnu kasiku koja mi je obecana. Dje mi je kasika bando lopovska???![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Zanimljivo je koliko doktora u SDA, krenuvši od mladih pa do strih, koji potiču iz prosječnih obitelji a svoje školavanje su završavali kao najbolji, tako mladi već su zapaženi u svijetu medicine, ne samo kod nas nego i šire, vjeruju u Sebijinu ispravnost, a baš oni su ti kojima ne treba ni stranka, ni Sebija, ni Bakir da bi osigurali egzistenciju. Sutra ako odluče, posao dobivaju van BiH.
Ne bi li njima trebalo biti ponižavajuće da neko nosi titulu doktora stečenu ilegalno a znaju koliko su oni učili, bili gladni, napatili se da dodju do svojih diploma?
Jesu li oni glupi, slijepi, uhljebi, lopovi i kakve već epitete dijelite?
Glasno razmišljam.
Ne bi li njima trebalo biti ponižavajuće da neko nosi titulu doktora stečenu ilegalno a znaju koliko su oni učili, bili gladni, napatili se da dodju do svojih diploma?
Glasno razmišljam.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Odraz wrote: 30 May 2021, 08:45 Ja vjerujem da je Kurjak prvi put rekao istinu. I drugi doktori nauka sa zagrebackog univerziteta su rekli isto. Cak su rekli da se samo pomicala i da cak nije dolazila ni na redovna predavanja. Naknadno je promijenio iskaz, i to na vrlo mrljav nacin, ocito pod pritiskom. Kalendar ne grijesi, datum sa navodne odbrane disertacije je nedjelja, kad niko ne radi. I kakva doktorska disertacija, znate li vi sta je doktorska disertacija i ko uopce moze dobiti priliku da brani doktorsku disertaciju?
![]()
Iskreno ,Kurjak je daleko od moralne vertikale. STA je potpisivao i na koji način neka se ispita naravno da sam za isto .
Jos nešto neka provjere diplome redom od SVIJU .
Ostalo je cutanje.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
elneise ....Chloe wrote: 30 May 2021, 09:01 Zanimljivo je koliko doktora u SDA, krenuvši od mladih pa do strih, koji potiču iz prosječnih obitelji a svoje školavanje su završavali kao najbolji, tako mladi već su zapaženi u svijetu medicine, ne samo kod nas nego i šire, vjeruju u Sebijinu ispravnost, a baš oni su ti kojima ne treba ni stranka, ni Sebija, ni Bakir da bi osigurali egzistenciju. Sutra ako odluče, posao dobivaju van BiH.
Glasno razmišljam.![]()
de,imal ko da iskopa,izrovi,kakav njezin licni doprinos struci,neki naucni rad
cime potvrdjuju i pravdaju svoju struku
..dali ona potpisiva kome diplome,certifikate
sta ako to zaista radi,a svi su izgledi da nije kompetentna
sta s tim ljudima,kadrom,ako se dokaze ovo o cemu se jos nagadja
ko ce tad obestetit te ljude
jeli im zivot upropasten
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 11864 times
- Status: Online
Odraz wrote: 30 May 2021, 08:45 Ja vjerujem da je Kurjak prvi put rekao istinu. I drugi doktori nauka sa zagrebackog univerziteta su rekli isto. Cak su rekli da se samo pomicala i da cak nije dolazila ni na redovna predavanja. Naknadno je promijenio iskaz, i to na vrlo mrljav nacin, ocito pod pritiskom. Kalendar ne grijesi, datum sa navodne odbrane disertacije je nedjelja, kad niko ne radi. I kakva doktorska disertacija, znate li vi sta je doktorska disertacija i ko uopce moze dobiti priliku da brani doktorsku disertaciju?
![]()

- Chloe
- Žena za sva vremena

Ma nemam pojma. Samo sam zaista razmišljala na glas o ovoj situaciji kad su doktori u pitanju, nakon jučerašnjeg susreta sa nekolicinom.Pasaga wrote: 30 May 2021, 09:59elneise ....Chloe wrote: 30 May 2021, 09:01 Zanimljivo je koliko doktora u SDA, krenuvši od mladih pa do strih, koji potiču iz prosječnih obitelji a svoje školavanje su završavali kao najbolji, tako mladi već su zapaženi u svijetu medicine, ne samo kod nas nego i šire, vjeruju u Sebijinu ispravnost, a baš oni su ti kojima ne treba ni stranka, ni Sebija, ni Bakir da bi osigurali egzistenciju. Sutra ako odluče, posao dobivaju van BiH.
Glasno razmišljam.![]()
![]()
de,imal ko da iskopa,izrovi,kakav njezin licni doprinos struci,neki naucni rad
cime potvrdjuju i pravdaju svoju struku
..dali ona potpisiva kome diplome,certifikate
sta ako to zaista radi,a svi su izgledi da nije kompetentna
sta s tim ljudima,kadrom,ako se dokaze ovo o cemu se jos nagadja
ko ce tad obestetit te ljude
jeli im zivot upropasten
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sute ljudi i na vece muljaze radi licne koristi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
narodnost : muslimanka...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Chloe
- Žena za sva vremena

Pokušala sam uvidjeti korist ove grupe ljudi. Ne vidim je.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa nije joj svekar jos bio izmislio bosnjake
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Odraz
- Inventar foruma

Bas pricao sa prijateljicom, prica ona 2006-te lezala na klinici, kaze obisla je neka doktorica, prosetala jel', i ona to kaze visoj medicinskoj sestri, ova joj rekla ma kakva doktorica, ona je Bakirova zena, navodno zavrsila za akuserku ali nikad nije imala praksu, nikad nije porodila ni jednu zenu nego sjedi gore u kancelariji i nista ne radi.Chloe wrote: 30 May 2021, 09:01 Zanimljivo je koliko doktora u SDA, krenuvši od mladih pa do strih, koji potiču iz prosječnih obitelji a svoje školavanje su završavali kao najbolji, tako mladi već su zapaženi u svijetu medicine, ne samo kod nas nego i šire, vjeruju u Sebijinu ispravnost, a baš oni su ti kojima ne treba ni stranka, ni Sebija, ni Bakir da bi osigurali egzistenciju. Sutra ako odluče, posao dobivaju van BiH.
Glasno razmišljam.![]()
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24163 times
Pa zar ima neko da misli da ona ista zna i moze koga lijeciti? Zna li neko broj djece koju je ona porodila ili vaginu da je ona lijecila i izlijecila?
Ima li iko da bi pozelio da mu ona porodi zenu il nesta lijeci?
Ima li iko da bi pozelio da mu ona porodi zenu il nesta lijeci?
Last edited by HAVANA on 30 May 2021, 13:55, edited 1 time in total.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Odraz
- Inventar foruma

Kurjak je radi neke velike ujdurme protjeran iz Hrvatske, sa te klinike, neka je velika afera bila i oduzeta mu je doktorska titula, znaci on nema nikakvu titulu. Uz to je propao u akademskim krugovima i jedino se mogao vratiti u BeHa podvijena repa, i bez para a navikao je da zivi na visokoj nozi. I namirisao kako uzeti lovu ... poslije njegove "promjene misljenja" otvara novu Bosansku akademiju - kao da ih nemamo previse. Ko li mu je dao pare i mogucnost za registraciju bas se pitam ...Hurija wrote: 30 May 2021, 09:18 Iskreno ,Kurjak je daleko od moralne vertikale. STA je potpisivao i na koji način neka se ispita naravno da sam za isto .
Jos nešto neka provjere diplome redom od SVIJU .![]()
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Fgr-ovci, nakon što je razotkrivena asimova lafina, jeste l pokazali čojstvo i izvinili se seki? 
Svi mi se morete obratit
- Odraz
- Inventar foruma

... sudjelovanje u radu tecaja ... pa citas li ti ista?
Uvjerenje za to sto je sjedila na klupi nije doktorat ...
Imam ja uvjerenje da sam zavrsio kurs za Managera - organizacija i planiranje multidisciplinarskih projekata i to u boji jaro ali mi to nista ne vrijedi, kurs od cetiri dana, ne prilazem ga uz CV uopste ... a u boji, ne ko ovo njeno na nekom toalet papiru ...