SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
E cuj, lici li na ovcu 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9685 times
- Been thanked: 11429 times
- Status: Online
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Au, a kako bi se tek naljutio da sam zavrsila svoj komentar 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3908 times
- Been thanked: 2942 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 267 times
Jutarnji List:ironman wrote: 30 May 2021, 15:05To uopce nije tacno.Odraz wrote: 30 May 2021, 13:55
Kurjak je radi neke velike ujdurme protjeran iz Hrvatske, sa te klinike, neka je velika afera bila i oduzeta mu je doktorska titula, znaci on nema nikakvu titulu. Uz to je propao u akademskim krugovima i jedino se mogao vratiti u BeHa podvijena repa, i bez para a navikao je da zivi na visokoj nozi. I namirisao kako uzeti lovu ... poslije njegove "promjene misljenja" otvara novu Bosansku akademiju - kao da ih nemamo previse. Ko li mu je dao pare i mogucnost za registraciju bas se pitam ...![]()
Internacionalnu akademiju je Kurjak davno najavio a potvrdio ono vece kad je gostovao kod Senada.
Nemoj da oprosti na izrazu lazes forumski narod.
" Vodeći hrvatski ginekolog danas je neizravno suspendiran s mjesta šefa Katedre za ginekologiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu, zbog ozbiljnih optužbi da je plagirao nekoliko znanstvenih radova, no konačna odluka o njegovoj akademskoj sudbini bit će donesena idućega tjedna.
Kontroverzni liječnik iz Kotor Varoša dosad se suočio s nekoliko optužbi za nesavjesno liječenje i smrtonosne medicinske pogreške, međutim, niti u jednom slučaju mu nije dokazana krivica.
Tko je čovjek koji je godinama slovio za najuglednijeg hrvatskog znanstvenika i liječnika, prijateljevao s predsjednikom Stjepanom Mesićem, družio se s mnogim javnim ličnostima i u javnosti se predstavljao kao liječnik kojeg vode moralni principi i humanost? Je li on uistinu takav ili je možda tek vrhunski menadžer čija će pažljivo građena priča o uspjehu sada doživjeti propast na onome što mu je svih ovih godina bilo najvažnije - biti ugledni predstavnik zajednice, prije svega one znanstvene...
Za Asima Kurjaka gotovo svatko će reći da je uspio u životu. Oni koji ga vole složit će se s tom tvrdnjom jer je postao priznat stručnjak na području ginekologije. Oni koji ga ne vole, a takvih je dosta, također će se složiti s tvrdnjom da je uspio, ali i postaviti pitanje - kako?
Uz njegovo se ime, više no uz ime bilo kojeg drugog liječnika, veže najviše skandala, od neuspjele trudnoće 28-godišnje trudnice iz Splita, koja nije uspjela iznijeti prve hrvatske sedmorke, smrti rodilje u bolnici Sveti Duh pod sumnjivim okolnostima, navodne manipulacije jajnim stanicama, malverzacije s novcem kojeg su na tečajevima koje je Kurjak vodio uplaćivali polaznici, projekta telemedicine za otoke koji je dobio bez natječaja za dva milijuna kuna, no nikada nije bio tako javno osramoćen kao za posljednjeg skandala - optužbi da je falsificirao znanstvene radove.
Zbog toga je njegov mandat v.d. predstojnika Katedre za ginekologiju na zagrebačkom Medicinskom fakultetu stavljen u mirovanje ... "
Vise na: jutarnji.hr/naslovnica/sva-lica-asima-kurjaka
Mislim mene libo za njih, ako ih volite neka vam ih nek vladaju sa vama, samnom nece ima drugih drzava.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3908 times
- Been thanked: 2942 times
mene je bravar ucio pisat,citat,vozit,gutit ...jbga
nije onaj zvaljo miteran ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ne radi se o tome. I mene je. No taj sa onim dijeli samo ime. Glodur jos jedan bolesnik sa bh novinarske scene Nedzad Latić
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4045 times
- Been thanked: 3708 times
Ako je poznat da voli novac i da skoro sve radi za to kako niko nije od tih koji danas govore tako o Kurjaku posumnjao da tako govori o Sebiji jer su ga platili Trojka, Senad ili neko treći? Nego sad se govori.Odraz wrote: 30 May 2021, 13:55Kurjak je radi neke velike ujdurme protjeran iz Hrvatske, sa te klinike, neka je velika afera bila i oduzeta mu je doktorska titula, znaci on nema nikakvu titulu. Uz to je propao u akademskim krugovima i jedino se mogao vratiti u BeHa podvijena repa, i bez para a navikao je da zivi na visokoj nozi. I namirisao kako uzeti lovu ... poslije njegove "promjene misljenja" otvara novu Bosansku akademiju - kao da ih nemamo previse. Ko li mu je dao pare i mogucnost za registraciju bas se pitam ...Hurija wrote: 30 May 2021, 09:18 Iskreno ,Kurjak je daleko od moralne vertikale. STA je potpisivao i na koji način neka se ispita naravno da sam za isto .
Jos nešto neka provjere diplome redom od SVIJU .![]()
![]()
Ako se stvarno sumnja da mu je neko dao novac za registraciju, zašto ne bi postojala mogućnost da je to novac od tih što su ga platili pa je kasnije primijenio mišljenje?
Danima se pljuje profesorica Sebija samo radi nastupa tog Kurjaka jer je njegova riječ toliko važna da žena postane najaktuelnija tema u BiH a sada kada ne paše njegova izjava onda je on samo neko ko je postao nevažan tip koji govori onako kako mu se plati.
Malo je to dvolično
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25583 times
- Been thanked: 26109 times
Ma obicno preseravanje trojke.
Nista,ponavljam nista nemaju za ponuditi osim pljuvanja svojih dojucerasnjih kolega i laganja o njima.
Sda 2015 vs sda 2021.
A ovo gore za @Odraz ,ja nisan napisao da nije tacno to da su Kyrjaka u Hrvatskoj procesuirali ili kaznili nego da nibe tacno da je on najavio Internacionalnu akademiju nakon sto je priznao da je bio mentor Sebiji.
On je to najavio ono vece u Centralnom dnevniku pa je na kraju emisije pricao o Sebiji i rekao da nije bio njen mentor.
Pogledaj Centralni na yt.
Nista,ponavljam nista nemaju za ponuditi osim pljuvanja svojih dojucerasnjih kolega i laganja o njima.
Sda 2015 vs sda 2021.
A ovo gore za @Odraz ,ja nisan napisao da nije tacno to da su Kyrjaka u Hrvatskoj procesuirali ili kaznili nego da nibe tacno da je on najavio Internacionalnu akademiju nakon sto je priznao da je bio mentor Sebiji.
On je to najavio ono vece u Centralnom dnevniku pa je na kraju emisije pricao o Sebiji i rekao da nije bio njen mentor.
Pogledaj Centralni na yt.
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

MURADIF PAJT: "Sebija je tražila da joj platim magisterij, preko mene je plaćala račune, uzela je magisterij i doktorat moje žene i odnijela ga u Istanbul..."

Amerikanac bosanskog porijekla, Muradif Pajt, gostovao je u sinoćnjem programu Face televizije. Senadu Hadžifejzoviću je, između ostalog, rekao da je dr. Sebija Izetbegović tražila da joj on plati magisterij.
“Preko mene je plaćala račune! Seka je uzela magisterij i doktorat moje žene i odnijela ga u Istanbul! Rekla je da je to greškom odnijela sa sobom!
Nije lično vratila magisterij i doktorat, poslala je po nekome! Kada je vratila, nije bilo naslovne stranice na magisteriju i doktoratu, ni posvete na knjizi koju je moja žena dobila na poklon!” – kazao je Pajt u programu uživo o Izetbegović.
“Karadžić umjesto Velike Srbije dobio Veliku Britaniju! Ljudi kupujte pasoše, ne kupujte puške!” – poručio je građanima.
Govorio o porodici Izetbegović
“Upoznao sam Aliju, pomogao mi je da dobijem pasoš! Nisam im davao novac, ali sam investirao u BIH! Uložio sam u Armiju i MUP BiH oko 45-50 miliona dolara! Seka je imala zdravstvenih problema 1991. i zato je boravila u Zagrebu! Ponovo je došla 1992. u Zagreb kada je počeo rat, bila je moj gost! Provela je tu 4-5 mjeseci, a onda otišla u Istanbul! U periodu kad je bila u Zagrebu bio je studentski raspust, kako je mogla studirati?!
U septembru 1992. tražila da joj platim magisterij! Dao sam četiri i po hiljade maraka Salemu Šabiću! 15 satelitskih linija sam osigurao za Sarajevo! Preko mene su plaćali račune! Kada su prestali da plaćaju, isključio sam sve telefone osim Alijinog! 95 posto poziva je bilo upućeno Beogradu!
Bisera Turković dobila novac od neke ambasade da plati račune! Seka je uzela magisterij i doktorat moje žene i odnijela ga u Istanbul! Rekla je da je to greškom odnijela sa sobom! Nije lično vratila magisterij i doktorat, poslala je po nekome! Kada je vratila, nije bilo naslovne stranice na magisteriju i doktoratu, ni posvete na knjizi koju je moja žena dobila na poklon! „Svak se grabi da visoko sjede, a kad dođe do besjede volio bi da ne sjede“!
Bakir može reći šta hoće! Njegova žena, njegov problem! Seka je bila skromna kada je bila kod mene! Nije bila grebator! Ljudi kupujte pasoše, ne kupujte puške!
Naplata duga
Američka presuda za priznavanje genocida se mora implementirati i predati nekom evropskom sudu! Predao sam je u sud u Zagrebu! Bit će priznata bez problema! Karadžić umjesto Velike Srbije dobio Veliku Britaniju!”
“Presuda od pet milijardi danas je s kamatama 94 milijarde dolara! Nikada neće priznati genocide, jer u tom slučaju moraju platiti! Neka nikad ne priznaju, ali neka plate! Priznata presuda se prodaje američkom fondu! Dobiju se odmah pare od fonda i oni dalje potražuju taj dug!
Oni postaju vlasnici presude i naplaćuju to od RS-a, Srbije i CG! Crna Gora će prva doći da pregovara sa mnom da je skinem s tog spiska! Fondovi u Americi bi kupili priznatu presudu! Žrtve će dobiti svoje pare! BiH mi je dužna 15-20 miliona dolara! Ako mi ne plate, uzet ću bosanske nekretnine u Hrvatskoj! Dao sam kompletnu dokumentaciju Kurtiju za Tužbu za genocid protiv Srbije! Ko se zadnji smije, najslađe se smije! Krajem godine ću dobiti priznatu presudu! Tada se vidimo!” – kazao je Muradif Pajt u programu televizije Face.
- Odraz
- Inventar foruma

SDA botovi na haparatima, onim sa Sekine klinike ... sta reci ...
Sad valja uganjat ko sve zna pravu istinu pa to treba nagovarat, placat ...
Sad valja uganjat ko sve zna pravu istinu pa to treba nagovarat, placat ...
Last edited by Odraz on 31 May 2021, 14:07, edited 1 time in total.
- Odraz
- Inventar foruma

Joj sorry, prenijelo me od smijeha ...Krokodil Behko wrote: 30 May 2021, 16:26
Junače, da ti nisi od silnog smijeha, previdio ostale slike?
I nije ovo nikakvo branjenje Sebije, nego što bi ja bio dio propagande, ako to nije istina?
Jel to ja tebi ličim na ovcu? Mislimn na iste one ovce, koje spominješ u svakom postu.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22114 times
- Been thanked: 20177 times
Muradif je to tvrdio kad ikad za Sebiju, ali tek sad je to postalo odjednom bitno... bar ovaj dio u vezi magisterija i doktorata njegove žene.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1220 times
- Been thanked: 3872 times
Opažaš kao Filip Višnjić.Odraz wrote: 30 May 2021, 14:10 Oni koji ne znaju kako se dolazi do doktorske disertacije i zvanja doktora nauka ne bi trebali da sudjeluju u komentarima ...![]()
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2659 times
- Been thanked: 4614 times
Chloe wrote: 30 May 2021, 15:22Mojih najgorih pet godina života, mimo rata, su u vrijeeme kad je SDA vladala i najjača bila.HAVANA wrote: 30 May 2021, 14:19 Meni vazda naumpadne preminuli forumas koji ih je tako sa zarom branio. Dok ne osjetise njihove pipke. Sad ganjaju pravdu, mrka kapa. Nit pravde, nit covjeka ziva.
Nisam bila nikad član niti jedne stranke. Glasala sam kao i sad šro glasam, za ime i prezime.
Od tad sam pratila dešavanja na svojoj općini, kantonu, zahvaljujući prijateljima i poznanicima, svih vjera i stranki.
I danas bez ikakve bojazni da ću ih odati, iskoristiti informacije ili bilo šta, raja mi ispriča ono šta se dešava iza paravana odredjenih stranki.
Ponovit ću, sve su u pet deka.Ista sranja, samo druga pakovanja.
Last edited by Nora Ibsenova on 31 May 2021, 17:05, edited 2 times in total.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 13985 times
- Been thanked: 23156 times
Eki, Muradif Pajt
Da je ziv Ekrem Jevric, i njega bi Senad doveo da objasni sta i kako...avioni, kamioni.
Da je ziv Ekrem Jevric, i njega bi Senad doveo da objasni sta i kako...avioni, kamioni.
Dozvolite da se obratimo