Tigris wrote:i ja uskoro punim 35............ cekacu da ugledam zvijezde i skacem po plafonu
![]()
![]()
eto blizi se.........amin da docekam ikakav
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tigris wrote:i ja uskoro punim 35............ cekacu da ugledam zvijezde i skacem po plafonu
![]()
![]()

...tebi bilo nezgodno....crvenila se.....Biba wrote:Joj sjetih se nekog forumasa s jednog foruma...vazda o seksu trndeliko...
Nije valjda?Konsultant wrote:Jaci, a rjedji.Čupava wrote:Sta kazu muskarci, na ovu temu, nakon 35. kakvi su njihovi orgazmi? Ima li promjena ?
Za razliku od zena, orgazam je jaci i cesci...Konsultant wrote:Jaci, a rjedji.Čupava wrote:Sta kazu muskarci, na ovu temu, nakon 35. kakvi su njihovi orgazmi? Ima li promjena ?
Nije mi bilo mimalo nezgodno. Bio je pametan i poslao mi nekoliko poruka u kojima je vjerno opisao neke forumase ....okefao ihPasaga wrote:...tebi bilo nezgodno....crvenila se.....Biba wrote:Joj sjetih se nekog forumasa s jednog foruma...vazda o seksu trndeliko...
Ma ko bi se sjetioKonsultant wrote:Jaci, a rjedji.Čupava wrote:Sta kazu muskarci, na ovu temu, nakon 35. kakvi su njihovi orgazmi? Ima li promjena ?

...lijepo je sacuvati uspomene....Mirelam wrote:.... da se sjecam.Čupava wrote:Kako starim, sve to vise volim!

buraz,žešći im je nego do 35e...

Samo se pikaju do 18, a jel
Profesor matematike salje pismo zeni: