Nije mi problem samo jednom, ako planiram i duže staze.
Nije problem duga veza, ako planiram samo jednom
Moderators: spacebound, Duminjo

vrhbosnica wrote: 03 Jun 2021, 19:49Aj kako ste namazani ..Krokodil Behko wrote: 03 Jun 2021, 19:46
Nije mi problem da obećam da će biti samo jednom, ako planiram i duže staze.
Pogotovo mi neće biti problem da obećam dugu vezu, ako planiram samo jednom
Necuveno![]()

Pa nije valjda da jos nisi osjetila cari sexa..

Ima ba kako nema. Prvih jedno 5 godina samo sto se po regalima ne verete. E onda dodju djeca, kucenje i obaveze... Onda to umanji a regala nema ni na mapi. Dijete uzelo sisu, krevet, sve... Fatas sta moze i kad moze. Kako rastu sve veci belaj, onda poso, brige, roditelji i njega, obaveze... Sve je teze za sebe uhvatiti trenutak, ne samo za to... I prolazi zivot ko djavo da ga tjera, sto bi reko sobic... Al ima i to svoje cari. Ko misli da ce vazda ko na pocetku, nije dobre glave.Najpametnije ti je iskoristi behka, u goloj vodi da bude...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Eto vidis da gubimo konekciju..cim msilis da nisam osjetila cari sexa...animals wrote: 03 Jun 2021, 19:53Pa nije valjda da jos nisi osjetila cari sexa..
iako je to za fine cure moguce..
ali ta finoca, nikome danas ne treba..
osim krkanima iz sume..

Jao, ti mi padnes uvijek na pamet,kad si jednom prilikom rekao, plavili kao strumfovi od seksaHAVANA wrote: 03 Jun 2021, 19:55Ima ba kako nema. Prvih jedno 5 godina samo sto se po regalima ne verete. E onda dodju djeca, kucenje i obaveze... Onda to umanji a regala nema ni na mapi. Dijete uzelo sisu, krevet, sve... Fatas sta moze i kad moze. Kako rastu sve veci belaj, onda poso, brige, roditelji i njega, obaveze... Sve je teze za sebe uhvatiti trenutak, ne samo za to... I prolazi zivot ko djavo da ga tjera, sto bi reko sobic... Al ima i to svoje cari. Ko misli da ce vazda ko na pocetku, nije dobre glave.Najpametnije ti je iskoristi behka, u goloj vodi da bude...![]()

vrhbosnica wrote: 03 Jun 2021, 19:57Eto vidis da gubimo konekciju..cim msilis da nisam osjetila cari sexa...animals wrote: 03 Jun 2021, 19:53
Pa nije valjda da jos nisi osjetila cari sexa..
iako je to za fine cure moguce..
ali ta finoca, nikome danas ne treba..
osim krkanima iz sume..![]()
cijelo vrijeme ja pricam jedno, a odgovaraju mi nes sasvim drugo.niko nikog ne konta![]()

Nek ebu ljudi, sta ima veze..insomnia wrote: 03 Jun 2021, 19:58 Opet s druge strane sto duze cekas da se zenid duze ti jebu buducu zenu![]()

Zato uloviti frzuinsomnia wrote: 03 Jun 2021, 19:58 Opet s druge strane sto duze cekas da se zenid duze ti jebu buducu zenu![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Princevi ne postoje..animals wrote: 03 Jun 2021, 19:58vrhbosnica wrote: 03 Jun 2021, 19:57
Eto vidis da gubimo konekciju..cim msilis da nisam osjetila cari sexa...![]()
cijelo vrijeme ja pricam jedno, a odgovaraju mi nes sasvim drugo.niko nikog ne konta![]()
Dobro , znaci jesi..
a sad trazis princa..

E o tome sam ja neki dan pricao i Vrhbosnica lafo ne razumijeinsomnia wrote: 03 Jun 2021, 19:58 Opet s druge strane sto duze cekas da se zenid duze ti jebu buducu zenu![]()

Kako si to zakljucio?