Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jeste, obično parče zemlje, imala je opcije, dobila bi više od vrijednosti iste, kompromis se mogao postiči.
Ti bi se natezala 25 godina, super, imamo različit stav.
Nema poruke ni u izgradnji, a ni u rušenju crkve.
Njoj nije obicno. I sta ce nana kad dobije tu vecu vrijednost, uzet u bosmalu apartman? Mislis da je zanima vrijednost? A poruke ima. Privatna svojina je svetinja. I dom. Pravda je zadovoljena.
Ma cirkus!
25 godina se natezati
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
kako moze biti cudan kad je ovdje nepravda ocigledna.
Jeste, imala je opcije za kompenzaciju.
25 godina provesti u sukobu.
Jesi li ti svjesna da joj je ubijeno 20 (dvadeset) članova porodice a kao kruna genocida joj postavili crkvu na zemlji a ti pričaš o kompromisu i smatraš je budalom što se 20 godina nije “nagodila” oko toga. Hej, oko toga što sam napisao. Ko da je to sve neka tamo tehnička stvar. Pa jesi ti sva svoja??
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Jesi li ti svjesna da joj je ubijeno 20 (dvadeset) članova porodice a kao kruna genocida joj postavili crkvu na zemlji a ti pričaš o kompromisu i smatraš je budalom što se 20 godina nije “nagodila” oko toga. Hej, oko toga što sam napisao. Ko da je to sve neka tamo tehnička stvar. Pa jesi ti sva svoja??
Ne smatram je budalom, već nesretnom!
Ko god sebe smatra pravoslavnim vjernikom, odnosno ko god je iskreni pravoslavni vjernik on onda vrlo dobro zna da ono nije bila crkva već bogohuljenje.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Venero ba popusti svega ti. To sto je imala snage da se zajebava s njima sve ove godine je samo pokazatelj koliki je borac za svoja prava. Bilo bi mnogo bolje da je vise ljudi u BiH poput nje, pa bismo mozda i imali bar malo bolju pravnu drzavu.
MarlboroGold wrote: 05 Jun 2021, 20:53
Venero ba popusti svega ti. To sto je imala snage da se zajebava s njima sve ove godine je samo pokazatelj koliki je borac za svoja prava. Bilo bi mnogo bolje da je vise ljudi u BiH poput nje, pa bismo mozda i imali bar malo bolju pravnu drzavu.
Zena je heroj i primjer drugima.
Prestanite mi pridikovati, napisala sam svoj stav i obrazloženje, ne dopada, vam se, ok, ali me prestanite uvjeravati svojim stavovima, ja vama to ne radim!
Gdje si Asime Sarajliću nismo te prepoznali.
Kako svi ovi Bošnjaci koji pišu stvari gore od Srba uvijek imaju potrebu da naglase da su bili ranjeni, da im je neko poginuo ili da su bili u ratu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Nije to crkva bila..
obicna gradjevina, koja je izgradjena u cast onima koji su napravili zlocine..
i ko je to posvetio, je obicni zlocinac..
i kad mi neko pocne svetinja..
bespravno sagradjeni objekt..
koji je srusen i tocka..
nema tu se sta raspravljati..