Sulejman Veličanstveni | Muhtesem Yuzyıl
Moderator: Krokodil Behko
Re: Sulejman Veličanstveni | Muhtesem Yuzyıl
Da, da, Majo, dobro si shvatila.
Nu, sta nico reco - muzika mu zivot ... hm .... e, vala, usudicu se zamoliti ga da nam to malo obrazlozi. Nico?
Nu, sta nico reco - muzika mu zivot ... hm .... e, vala, usudicu se zamoliti ga da nam to malo obrazlozi. Nico?
E sad necu ni kako ja hocu
zahvaljujem na ljubaznom, potpunom odgovoru
E ... pa, nico, obzirom da smo pocasceni tvojim clanstvom, odnosno aktivisanjem po forumu, koristim priliku da ti zazelim dobrodoslicu
ccc, slucajnost, sta li je, da ti na ovoj temi, koju malo nagesmo ka off-u, zazelim dobrodoslicu ... nije bas cest slucaj, al eth ...
A kad smo vec offirali, usput da ti kazem da ti je avatar uzasan .... jaz'k, jaz'k - sto rekli Turci (ovo ja da nas izvucem iz offa, al to, za avatar - ja ozbiljno, pf ...
E ... pa, nico, obzirom da smo pocasceni tvojim clanstvom, odnosno aktivisanjem po forumu, koristim priliku da ti zazelim dobrodoslicu

ccc, slucajnost, sta li je, da ti na ovoj temi, koju malo nagesmo ka off-u, zazelim dobrodoslicu ... nije bas cest slucaj, al eth ...
A kad smo vec offirali, usput da ti kazem da ti je avatar uzasan .... jaz'k, jaz'k - sto rekli Turci (ovo ja da nas izvucem iz offa, al to, za avatar - ja ozbiljno, pf ...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9533 times
- Been thanked: 11272 times
- Status: Online
Malo sačekajte na nove epizode. 
Ugojila se Hurem pa nemere da stane u kostim

Ugojila se Hurem pa nemere da stane u kostim
Majo, jel stigla Afife?
Zagorka, Luno ... narode, dokle ste?
Zagorka, Luno ... narode, dokle ste?
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7772 times
- Been thanked: 18277 times
- Status: Offline
Jeste. Opasna, sposobna, ali čini mi se ne toliko zla. Kad je otkrila kako je žrtvovana nedužna robinja kako bi se zaštitila Firuze negodovala je i rekla da neće da učestvuje u tome ali Hatidžino bi zadnje.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
[quote="IM_ex"]Majo, jel stigla Afife?
Zagorka, Luno ... narode, dokle ste?[/quote]
Nidokle srećo,ja prekinula ima ihuhu vremena
Pratila na netu i prestala kad je dosla ona koruze
Sad ti skontaj kad je to bilo,ima li mjesec dana?Ima sigurno,haman i dva
Nikako od tada ne gledam.....
Kontala vratiću se ali kad rekoše da se kraj ne nazire,izgubih volju......još kad rekoše da će sulejman prestati glumiti,pa to je zločin

Zagorka, Luno ... narode, dokle ste?[/quote]
Nidokle srećo,ja prekinula ima ihuhu vremena

Pratila na netu i prestala kad je dosla ona koruze

Sad ti skontaj kad je to bilo,ima li mjesec dana?Ima sigurno,haman i dva

Nikako od tada ne gledam.....
Kontala vratiću se ali kad rekoše da se kraj ne nazire,izgubih volju......još kad rekoše da će sulejman prestati glumiti,pa to je zločin

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Maja
- Administrator
Ja kontala da se zezaju da neće Halit glumiti. Pa jel moguće to 

- Zagorka
pa pomrijeće valjda,a mladi ostatiMaja wrote:Ja kontala da se zezaju da neće Halit glumiti. Pa jel moguće to

- Maja
- Administrator
Ja sam kontala da će serija završiti kad on umre 
Hoćemo li mi koji je pratimo na RTL-u uopšte odgledati do kraja ili ćemo i mi pomrijeti, a ostaće mladi da je gledaju.

Hoćemo li mi koji je pratimo na RTL-u uopšte odgledati do kraja ili ćemo i mi pomrijeti, a ostaće mladi da je gledaju.
- Zagorka
Maja wrote:Ja sam kontala da će serija završiti kad on umre

Afife mi je bila mrska duzi period, sve do momenta kad se nasla na pravom mjestu u pravo vrijeme, kad je spasila Hurrem, otevsi joj vec ka usnama nagetu bocicu s otrovom. A kako se Afife pred sultanom pretvara poniznom dobricom, ccc
@Zagorka
ma ko te slagao da Sulejman* prestaje s glumom?
Odustala si, aaaaa .... PA, zar da ne vidis Ibrahimovo pogubljenje? Zar da ne vidis Hatidze kako ga oplakuje? Kako izludjena gubitkom Ibrahima zivi da bi ga osvetila, naudivsi Hurrem? Zar da ne vidis kad izludjena, odjednom silno jaka k'o beton, odvazna, dolazi kod Gospodara, ne naklonivsi mu se, zamisli ... jos se izdire na njega, a on ne progovara. ma daj ... pa kako mozes
@Zagorka
ma ko te slagao da Sulejman* prestaje s glumom?
Odustala si, aaaaa .... PA, zar da ne vidis Ibrahimovo pogubljenje? Zar da ne vidis Hatidze kako ga oplakuje? Kako izludjena gubitkom Ibrahima zivi da bi ga osvetila, naudivsi Hurrem? Zar da ne vidis kad izludjena, odjednom silno jaka k'o beton, odvazna, dolazi kod Gospodara, ne naklonivsi mu se, zamisli ... jos se izdire na njega, a on ne progovara. ma daj ... pa kako mozes

- Zagorka
ahhh ibru zaklanog,to sam cekala 

Siri dezinformacije, ponijelo je ... prvo prestankom Halitove glume, sad i nacinom Ibrahimovog smaknuca ... halalivsi joj, ukazacu da Ibrahim pasa nije zaklan, zadavljen je.
Nekoc iskazah nesigurnost da li je Iskender Celebi Exelencija; niko (ne kazem nico) ne potvrdi, a i ne ospori. Sad vec nebitno - sad ZNAM da ne omasih, Iskender Celebi bjese Exelent.
Nekoc iskazah nesigurnost da li je Iskender Celebi Exelencija; niko (ne kazem nico) ne potvrdi, a i ne ospori. Sad vec nebitno - sad ZNAM da ne omasih, Iskender Celebi bjese Exelent.
ehh, nico ... igraju nam se sa zivcI, uzivaju gledati kako se koprcamo refresujuci, u traganju za prevedenom 85 -om xD
Mislila sam da ce mi vise nedostajati Ibrahim. A priznaj da je podnosljivo i bez njega; cak jako zanimljiv razvoj situacije, zar ne?!
Vjerujem da si gledao bar prevedeni djelic najave 85-e ... nemoj mi reci da nisi, ovisniche xD
Mislila sam da ce mi vise nedostajati Ibrahim. A priznaj da je podnosljivo i bez njega; cak jako zanimljiv razvoj situacije, zar ne?!
Vjerujem da si gledao bar prevedeni djelic najave 85-e ... nemoj mi reci da nisi, ovisniche xD
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9533 times
- Been thanked: 11272 times
- Status: Online
- Zagorka
IM_ex wrote:Siri dezinformacije, ponijelo je ... prvo prestankom Halitove glume, sad i nacinom Ibrahimovog smaknuca ... halalivsi joj, ukazacu da Ibrahim pasa nije zaklan, zadavljen je.

de šuti,pusti me da zamišljam svoj scenario...
Sta nudis ako ti kazemnico wrote: ali u najavi 85e nest rece da je hatidze "spakirao" ... kud, sta, kako?... a srca ti, kad ce vise prevod

hej, raduj se, vidi sta sam ti donijela (:
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Maja wrote:Ja sam kontala da će serija završiti kad on umre

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 195 times
- Been thanked: 842 times