Mjesta u Sarajevu koja treba obići
Moderator: Krokodil Behko
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41212 times
- Been thanked: 27884 times
- Status: Online
Re: Mjesta u Sarajevu koja treba obići
Ljuta 

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9383 times
- Been thanked: 10160 times
- Status: Offline
Sreo ja prijatelja iz osnovne nakon 20 godina, imali smo nezaboravno vece, i tam nekad iza 12 kaze on meni sad te vodim na najbolji hamburger u gradu. Kontam haj da vidim gdje cemo, kad zavrsismo kod Trovaca kod studentskog na Bjelavama. Obicni kiosk, jedes napolju, al stvarno dobra klopa. I poseban dozivljaj. Od tada sam nekoliko puta gore bio i svaki put se sjetim te veceri
Pobjeci sad od svega zelim
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
pokosila ih koronaKoraci_u_noci wrote: 08 Jun 2021, 21:59 Sreo ja prijatelja iz osnovne nakon 20 godina, imali smo nezaboravno vece, i tam nekad iza 12 kaze on meni sad te vodim na najbolji hamburger u gradu. Kontam haj da vidim gdje cemo, kad zavrsismo kod Trovaca kod studentskog na Bjelavama. Obicni kiosk, jedes napolju, al stvarno dobra klopa. I poseban dozivljaj. Od tada sam nekoliko puta gore bio i svaki put se sjetim te veceri
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
i u mojoj carsiji je bio slasticar Mujo Trovac ...Koraci_u_noci wrote: 08 Jun 2021, 21:59 Sreo ja prijatelja iz osnovne nakon 20 godina, imali smo nezaboravno vece, i tam nekad iza 12 kaze on meni sad te vodim na najbolji hamburger u gradu. Kontam haj da vidim gdje cemo, kad zavrsismo kod Trovaca kod studentskog na Bjelavama. Obicni kiosk, jedes napolju, al stvarno dobra klopa. I poseban dozivljaj. Od tada sam nekoliko puta gore bio i svaki put se sjetim te veceri
imo najbolje kolace ...
i scerku ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2307 times
- Been thanked: 5630 times
Kolko puta smo znali u gluho doba kaznu fasovat, parkiras na trotoaru kad et murije izadje te hambas 40 kekaKoraci_u_noci wrote: 08 Jun 2021, 21:59 Sreo ja prijatelja iz osnovne nakon 20 godina, imali smo nezaboravno vece, i tam nekad iza 12 kaze on meni sad te vodim na najbolji hamburger u gradu. Kontam haj da vidim gdje cemo, kad zavrsismo kod Trovaca kod studentskog na Bjelavama. Obicni kiosk, jedes napolju, al stvarno dobra klopa. I poseban dozivljaj. Od tada sam nekoliko puta gore bio i svaki put se sjetim te veceri
Al et rece vrag odose obojica
Fuck you a friendly note to start the day
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
znam da si rekao prijatelj, al meni ovo nes bas romanticno zvucaloKoraci_u_noci wrote: 08 Jun 2021, 21:59 Sreo ja prijatelja iz osnovne nakon 20 godina, imali smo nezaboravno vece, i tam nekad iza 12 kaze on meni sad te vodim na najbolji hamburger u gradu. Kontam haj da vidim gdje cemo, kad zavrsismo kod Trovaca kod studentskog na Bjelavama. Obicni kiosk, jedes napolju, al stvarno dobra klopa. I poseban dozivljaj. Od tada sam nekoliko puta gore bio i svaki put se sjetim te veceri
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
-
nida
- Inventar foruma

- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 763 times
Trovac. 
I u “Veneri” su cevapi i hamburgeri extra bili. Otkad tamo nisam otisla.
Karkin
Dvor - eh tu pileci sendvici
4 season - Alta
Metropolis - sendvici ufff
Manolo, Spazzio, Park Princeva, Dveri, Maslina,
Light na Grbavici
Boss
Kod Branke I Paje
Kako sam voljela pilecu salatu iz “Fan Ferhatovic”
I u “Veneri” su cevapi i hamburgeri extra bili. Otkad tamo nisam otisla.
Karkin
Dvor - eh tu pileci sendvici
4 season - Alta
Metropolis - sendvici ufff
Manolo, Spazzio, Park Princeva, Dveri, Maslina,
Light na Grbavici
Boss
Kod Branke I Paje
Kako sam voljela pilecu salatu iz “Fan Ferhatovic”
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
a kompirusa .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2874 times
- Been thanked: 23799 times
Kljukusa u ildzisu, wok u drugoj kuci, biftek u barrique na grbavici i u basci kod ene, nije lose ni u klopi, u aquariusu fokaco i par stvari sto mi stavi za meze, kod bolica ona pasta i skampe tako nesta, mali slatki dveri na carsiji al tu vam nije halal, maslenica u maslini, safija meni licno vise za oka nego za stomaka, los hernandos ima se sta pojesti... Ma ima toga jos. Posto sad to nista ne jedem dok ne smrsam 5kg najcesce idem u rakije kod rake, operu, barometar, ponekad u havanu, na tamburu kod tope. Teska je situacija. Pijes a ne jedes. Tuzno. 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

Dobro je i na grbavici nize mrkve...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Rekoh bi Agronom al ga sjebase
Fuck you a friendly note to start the day
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9992 times
- Been thanked: 16873 times
Sve same poguzije. Pa bolan ne bili, hoce ljudi da obilaze znamenitosti, zanimljivosti, nesto sto nije na popisu, a lokalci znaju, a ne samo gdje se moze guzica naprdit

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Forumaš godine

A na poslu grah od suljevica, pile od pirije, doner od onih sa ilidze, pica iz terase... Sad kad ne jedem patlidzan iz wize il krompir, oslic, nake salate... Tugo moja.
- HAVANA
- Forumaš godine

A to, ja reko klopa. Sta cu jadan, gladan. Nek hodaju, nije berlin jbt. Ima sve na internetu.spacebound wrote: 09 Jun 2021, 06:55 Sve same poguzije. Pa bolan ne bili, hoce ljudi da obilaze znamenitosti, zanimljivosti, nesto sto nije na popisu, a lokalci znaju, a ne samo gdje se moze guzica naprdit![]()
![]()
Pa da, na taj park princeva sam i mislila
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Vrag
- Forum [Bot]
Drugu kucu ne bi dusmanu preporucio...pogotovo wokHAVANA wrote: 09 Jun 2021, 06:52 Kljukusa u ildzisu, wok u drugoj kuci, biftek u barrique na grbavici i u basci kod ene, nije lose ni u klopi, u aquariusu fokaco i par stvari sto mi stavi za meze, kod bolica ona pasta i skampe tako nesta, mali slatki dveri na carsiji al tu vam nije halal, maslenica u maslini, safija meni licno vise za oka nego za stomaka, los hernandos ima se sta pojesti... Ma ima toga jos. Posto sad to nista ne jedem dok ne smrsam 5kg najcesce idem u rakije kod rake, operu, barometar, ponekad u havanu, na tamburu kod tope. Teska je situacija. Pijes a ne jedes. Tuzno.![]()
- HAVANA
- Forumaš godine

Meni bas dobar.Ja ne volim ni ljute ni slatke sosove .Onaj soja mi taman.Vrag wrote: 09 Jun 2021, 10:39Drugu kucu ne bi dusmanu preporucio...pogotovo wokHAVANA wrote: 09 Jun 2021, 06:52 Kljukusa u ildzisu, wok u drugoj kuci, biftek u barrique na grbavici i u basci kod ene, nije lose ni u klopi, u aquariusu fokaco i par stvari sto mi stavi za meze, kod bolica ona pasta i skampe tako nesta, mali slatki dveri na carsiji al tu vam nije halal, maslenica u maslini, safija meni licno vise za oka nego za stomaka, los hernandos ima se sta pojesti... Ma ima toga jos. Posto sad to nista ne jedem dok ne smrsam 5kg najcesce idem u rakije kod rake, operu, barometar, ponekad u havanu, na tamburu kod tope. Teska je situacija. Pijes a ne jedes. Tuzno.![]()
- Vrag
- Forum [Bot]
12 KM platis pola tikvice, 50g piletine i 50 g nudli.
Hem bez ukusa, hem skupo. Legalna pljacka. Tu ne ide vise ni kad me casti neko.
Bio sa djevojkom cak je i njoj malo bilo, a inace ja pojedem ono ostalo sto nije mogla. Otisli u chipas da se popravimo.