E dobro si, a nisam vidjela ko je postavio, pa sve kontam sta sam vidjela i gdjecamargue wrote:Ruana,nisi sanjala,eno dokaza i uzivo...zagorka,koji vise volis,onaj u jeansu ili onaj srebrni(obadva su muski)
![]()

E dobro si, a nisam vidjela ko je postavio, pa sve kontam sta sam vidjela i gdjecamargue wrote:Ruana,nisi sanjala,eno dokaza i uzivo...zagorka,koji vise volis,onaj u jeansu ili onaj srebrni(obadva su muski)
![]()
Ruana wrote:E dobro si, a nisam vidjela ko je postavio, pa sve kontam sta sam vidjela i gdjecamargue wrote:Ruana,nisi sanjala,eno dokaza i uzivo...zagorka,koji vise volis,onaj u jeansu ili onaj srebrni(obadva su muski)
![]()
e to ja njemu govorim stalno,ali jok ... ne slusa on...(sace doci i reci da nije istina,i kako se vise lijepe starije koke za autoCrazy_VipeR wrote:to je bilo ono ja sam frajer imam novog mercedesa... to mozda pali kod klinki.
Zar je ovo taj mercedes, ja to nikad prije nisam vidjelaCrazy_VipeR wrote:to je bilo ono ja sam frajer imam novog mercedesa... to mozda pali kod klinki.
ne kontam ,zbilja ne kontam?!Julia-Klara wrote:ne vuci me za jezik, molim te ...
1. "sljegli" se na zapad jer nam je u bosni bilo jako lijepo, kao i tebicamargue wrote:ne kontam ,zbilja ne kontam?!Julia-Klara wrote:ne vuci me za jezik, molim te ...
evo te vucem za jezik,reci sta si htjela/mislila...hajde slobodno kazi,bez obzira sta...reci,sta te "boli"!
najgore od svega je sto on jadan misli da je bogom dan....eh,tu nastaje problem... od muskarcine nista! i nece zena "leci" s mercedesom nego s njim,a ako je supalj i prazan dzaba mu i fabrika citava...al... ne mozes ti to objasnitiRuana wrote:Mozda nije za ove teme ali evo jos jedna mahalska.
Moj komsija dolje u BIH, zivi i radi u Njemackoj, ima negdje izmedju 35-40 godina i nije ozenjen.(malo je onako krki) Svake godine kad dodje dolje, glavna mu je misija da nadje neku devojku da se ozeni. Obilazi sve zivo, pita i trazi i cudi se sto ga nece nijedna kad ima mercedesa (nekakvog dzipa).
Kad se voza po gradu, otvori prozor izbaci ruku sa zlatnom narukvicom i prstenom, da ti padne na nogu, slomio bi ti nogu, upali Seku, Milosa ili neku drugu turbo muziku,obavezno rebanke (negdje sa pijace) i kad vidi negdje lijepu djevojku svirne joj. Tu u komsiliku je dosta dijaspore, i jednom ga neki nalozili da dodje na plazu, da tamo dolazi dosta djevojaka i da ne skida nista sa sebe, da ga one vide i kao otimace se oko njega. Tip stvarno dos'o.
Nekima nema sta ni opeljusit, oni to kupe na kredu, i mercedesa i kucu i stan, dodju u Bosnu nadju neku, dovedu je ovamo i zaposle kao cistacicu i ona otplacuje mercedes, e sad to sto kazes, kad se nadje neka da nece onda su to one sto "drze guzicu u fotelji"Julia-Klara wrote: najgore od svega je sto on jadan misli da je bogom dan....eh,tu nastaje problem... od muskarcine nista! i nece zena "leci" s mercedesom nego s njim,a ako je supalj i prazan dzaba mu i fabrika citava...al... ne mozes ti to objasniti
PS. i da, ima zena koje padaju na materijalno,imaju one i ime, pa kad doitcnog opeljese ko horoza onda je ona kriva, a ne onsram nek je bude
uzas... izbocina medju nogama je ono sto bi nas trebalo ostaviti bez daha?camargue wrote:postavio sam dva muskarca,jedan je materijalni koji zraci na svoj nacin a drugi je onaj sa onim finim,kuratimmedjunozjem u jeansu koje zraci i obecava svasta toga
![]()
...znaci...
julija,sta treba ona "izbocina" izmedju nogu u jeansu drugo da zraci osim potencije,kvantiteta i eventualnog kvaliteta?!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests