E dobro si, a nisam vidjela ko je postavio, pa sve kontam sta sam vidjela i gdjecamargue wrote:Ruana,nisi sanjala,eno dokaza i uzivo...zagorka,koji vise volis,onaj u jeansu ili onaj srebrni(obadva su muski)
![]()
Traže se muški forumaši - muškarčine
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Traže se muški forumaši - muškarčine
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Ruana wrote:E dobro si, a nisam vidjela ko je postavio, pa sve kontam sta sam vidjela i gdjecamargue wrote:Ruana,nisi sanjala,eno dokaza i uzivo...zagorka,koji vise volis,onaj u jeansu ili onaj srebrni(obadva su muski)
![]()
julija
Ruana,nista ti ne moze promac
-
Crazy_VipeR
- Na probnom

to je bilo ono ja sam frajer imam novog mercedesa... to mozda pali kod klinki.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14744 times
- Been thanked: 10264 times
e to ja njemu govorim stalno,ali jok ... ne slusa on...(sace doci i reci da nije istina,i kako se vise lijepe starije koke za autoCrazy_VipeR wrote:to je bilo ono ja sam frajer imam novog mercedesa... to mozda pali kod klinki.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Ruana
Zar je ovo taj mercedes, ja to nikad prije nisam vidjelaCrazy_VipeR wrote:to je bilo ono ja sam frajer imam novog mercedesa... to mozda pali kod klinki.
- STrendzer
- Inventar foruma

hahahahha.....,koji komentar da vam napisem,vas troje odozgo?!
...vi ko bi se reklo neke "skromne duse"?! jelda!...a svi ste "sljegli" na zapad iz skromnosti ..
drzite se teme kao i ja,onaj auto zraci na svoj materijalni,skoro perfektan nacin ogromnu kolicinu potencije
...a i meni nista ne fali sa mojih 46 godina.. 
drzite se teme kao i ja,onaj auto zraci na svoj materijalni,skoro perfektan nacin ogromnu kolicinu potencije
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- STrendzer
- Inventar foruma

ne kontam ,zbilja ne kontam?!Julia-Klara wrote:ne vuci me za jezik, molim te ...
evo te vucem za jezik,reci sta si htjela/mislila...hajde slobodno kazi,bez obzira sta...reci,sta te "boli"!
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25708 times
- Been thanked: 6778 times
...Majo,aferim!...tema je k'o izmisljena!
...mene pogodila 100%...al' vise niko ne pije!
...'nako,usput
trazi mi se musko!
...i inbox imam! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
-
Ruana
Mozda nije za ove teme ali evo jos jedna mahalska.
Moj komsija dolje u BIH, zivi i radi u Njemackoj, ima negdje izmedju 35-40 godina i nije ozenjen.(malo je onako krki) Svake godine kad dodje dolje, glavna mu je misija da nadje neku devojku da se ozeni. Obilazi sve zivo, pita i trazi i cudi se sto ga nece nijedna kad ima mercedesa (nekakvog dzipa).
Kad se voza po gradu, otvori prozor izbaci ruku sa zlatnom narukvicom i prstenom, da ti padne na nogu, slomio bi ti nogu, upali Seku, Milosa ili neku drugu turbo muziku,obavezno rejbanke (negdje sa pijace) i kad vidi negdje lijepu djevojku svirne joj. Tu u komsiliku je dosta dijaspore, i jednom ga neki nalozili da dodje na plazu, da tamo dolazi dosta djevojaka i da ne skida nista sa sebe, da ga one vide i kao otimace se oko njega. Tip stvarno dos'o.
Moj komsija dolje u BIH, zivi i radi u Njemackoj, ima negdje izmedju 35-40 godina i nije ozenjen.(malo je onako krki) Svake godine kad dodje dolje, glavna mu je misija da nadje neku devojku da se ozeni. Obilazi sve zivo, pita i trazi i cudi se sto ga nece nijedna kad ima mercedesa (nekakvog dzipa).
Kad se voza po gradu, otvori prozor izbaci ruku sa zlatnom narukvicom i prstenom, da ti padne na nogu, slomio bi ti nogu, upali Seku, Milosa ili neku drugu turbo muziku,obavezno rejbanke (negdje sa pijace) i kad vidi negdje lijepu djevojku svirne joj. Tu u komsiliku je dosta dijaspore, i jednom ga neki nalozili da dodje na plazu, da tamo dolazi dosta djevojaka i da ne skida nista sa sebe, da ga one vide i kao otimace se oko njega. Tip stvarno dos'o.
Last edited by Ruana on 07 Feb 2013, 09:36, edited 1 time in total.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
1. "sljegli" se na zapad jer nam je u bosni bilo jako lijepo, kao i tebicamargue wrote:ne kontam ,zbilja ne kontam?!Julia-Klara wrote:ne vuci me za jezik, molim te ...
evo te vucem za jezik,reci sta si htjela/mislila...hajde slobodno kazi,bez obzira sta...reci,sta te "boli"!
2. zar ne treba muskarac zraciti bilo cim, a ne auto?
eto rekla sam
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
najgore od svega je sto on jadan misli da je bogom dan....eh,tu nastaje problem... od muskarcine nista! i nece zena "leci" s mercedesom nego s njim,a ako je supalj i prazan dzaba mu i fabrika citava...al... ne mozes ti to objasnitiRuana wrote:Mozda nije za ove teme ali evo jos jedna mahalska.
Kad se voza po gradu, otvori prozor izbaci ruku sa zlatnom narukvicom i prstenom, da ti padne na nogu, slomio bi ti nogu, upali Seku, Milosa ili neku drugu turbo muziku,obavezno rebanke (negdje sa pijace) i kad vidi negdje lijepu djevojku svirne joj. Tu u komsiliku je dosta dijaspore, i jednom ga neki nalozili da dodje na plazu, da tamo dolazi dosta djevojaka i da ne skida nista sa sebe, da ga one vide i kao otimace se oko njega. Tip stvarno dos'o.
PS. i da, ima zena koje padaju na materijalno,imaju one i ime, pa kad doitcnog opeljese ko horoza onda je ona kriva, a ne on
-
Ruana
Nekima nema sta ni opeljusit, oni to kupe na kredu, i mercedesa i kucu i stan, dodju u Bosnu nadju neku, dovedu je ovamo i zaposle kao cistacicu i ona otplacuje mercedes, e sad to sto kazes, kad se nadje neka da nece onda su to one sto "drze guzicu u fotelji"Julia-Klara wrote: najgore od svega je sto on jadan misli da je bogom dan....eh,tu nastaje problem... od muskarcine nista! i nece zena "leci" s mercedesom nego s njim,a ako je supalj i prazan dzaba mu i fabrika citava...al... ne mozes ti to objasniti
PS. i da, ima zena koje padaju na materijalno,imaju one i ime, pa kad doitcnog opeljese ko horoza onda je ona kriva, a ne onsram nek je bude
- STrendzer
- Inventar foruma

postavio sam dva muskarca,jedan je materijalni koji zraci na svoj nacin a drugi je onaj sa onim finim,kuratim
medjunozjem u jeansu koje zraci i obecava svasta toga
...znaci...
julija,sta treba ona "izbocina" izmedju nogu u jeansu drugo da zraci osim potencije,kvantiteta i eventualnog kvaliteta?!
julija,sta treba ona "izbocina" izmedju nogu u jeansu drugo da zraci osim potencije,kvantiteta i eventualnog kvaliteta?!
-
Ruana
E vrag odnio, muskost kad je medju nogama i u mercedesu nosis.
- STrendzer
- Inventar foruma

Ruana,i sam ne volim te krkane "a la zlatni lanac od kilu",to je i razlog sto sam kupio smao obican srebrni a ne zlatni lanac... al volim decentno(rekao sma decentno-ako ti znas sta to znaci) prikazat da imam vise od 10 € u dzepu....JER ja radim za te novce i ja ih zaradjujem...sto bi ih krio?!
I mani se ba te krede,nedaju banke vise tek tako kredu,trebas bit "topla u dzepu" ili podobro potkovana da bi dobila veci kredit!...Nedaju Banke vise kredit probisvijetima!
Trebas imat dobar bonitet da bi to klapalo.
I mani se ba te krede,nedaju banke vise tek tako kredu,trebas bit "topla u dzepu" ili podobro potkovana da bi dobila veci kredit!...Nedaju Banke vise kredit probisvijetima!
Trebas imat dobar bonitet da bi to klapalo.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
uzas... izbocina medju nogama je ono sto bi nas trebalo ostaviti bez daha?camargue wrote:postavio sam dva muskarca,jedan je materijalni koji zraci na svoj nacin a drugi je onaj sa onim finim,kuratimmedjunozjem u jeansu koje zraci i obecava svasta toga
![]()
...znaci...
reci da se salis... jer po tome tebi je sasvim dovoljna bilo kakva rupa u koju tu svoju izbocinu mozes natrpat, jel tako?
ti ocito ne znas sta zenama znaci rijec muskarcina...
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25708 times
- Been thanked: 6778 times
...ako ovako nastavite,pocece mi se trazit',zeMsko!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Veco, ne daj da ti drugi traze,bona...Sama! Dovesce ti nekakvog ko ovaj iz Ruaninog posta, koji sjedi obucen na plazi 
- STrendzer
- Inventar foruma

Julija,kad imam na izboru-finu trebu samu i finu trebu uspjesnu....UVIJEK bih uzeo ovu drugu-finu a uspjesnu jer taj njen uspjeh mi je dokaz da ima nesto i u glavi osim medjunozja(nebitno sad-zenskog ili muskog).