Ako uredjivacka politika dozvoljava ovakvo pisanje po svemu sto ima veze sa drugima onda *ebo i televiziju

Moderator: Krokodil Behko
Pa jel ti znas ko je glavni urednik te televizije?Julia-Klara wrote: 12 Jun 2021, 17:46 Gradjanski kljuc na stranu, ali ako neces postovati drzavu kao takvu, nego palamuditi po RS arsinima onda mrs na RTRS ili BN ili ATVkoji kuJac radis na drzavnoj?
Ako uredjivacka politika dozvoljava ovakvo pisanje po svemu sto ima veze sa drugima onda *ebo i televiziju![]()
BHT nije, u svom nastajanju, uključivala Srbe iz Sarajeva (oni su ostajali da rade na FTV i dr), nego je srpska strana dovodila svoje, prave Srbe iz Banja Luke, Mičke Paterne, Sokoca, Lukavice...Julia-Klara wrote: 12 Jun 2021, 17:46 Gradjanski kljuc na stranu, ali ako neces postovati drzavu kao takvu, nego palamuditi po RS arsinima onda mrs na RTRS ili BN ili ATVkoji kuJac radis na drzavnoj?
Ako uredjivacka politika dozvoljava ovakvo pisanje po svemu sto ima veze sa drugima onda *ebo i televiziju![]()
Krokodil Behko wrote: 12 Jun 2021, 18:07
Tebi samo vakcine u glavi.
Ko god da je napisao ovu vijest, treba ga hitno vakcinisati ruskom vakcinom.
Može, uzmeš uplatnicu, na nju napišeš samo iznos za struju a izostaviš rtv taksu.Naseef Mushroom wrote: 15 Jun 2021, 10:29 Ja mislim da se može izbjeći i na računu za struju. Samo kažeš na šalteru "Bez TV pretplate".
Ovdje se registrujes https://www.epbih.ba/registerNaseef Mushroom wrote: 15 Jun 2021, 10:29 Ja mislim da se može izbjeći i na računu za struju. Samo kažeš na šalteru "Bez TV pretplate".
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests