Gospođa Brams wrote:meni je Iskender najzgodniji u seriji
Mora da "ti" je jos ziv
Iskender, a? zanimljivo; zar pored Bali-bega
Moderator: Krokodil Behko
Gospođa Brams wrote:meni je Iskender najzgodniji u seriji
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Gospođa Brams wrote:taj Ibrahim mi najviše ide na živce, ne gledam to baš redovno, ali želim da mi najave epizodu kad će njega udavit da to pogledam obavezno

kako ja nikad ništa ne vidimMaja wrote:Odoše Iskender i Gulšah.
ma ne pratim to toliko redovito da bi gledala online...pogotovo sad nemam puno vremena pa samo bacim oko jednom tjedno da vidim šta se događaIM_ex wrote:A sto li se mucis cekajuci najavu (tv, pretpostavljam); odgledas online, ako ti je hicha, tu zelju si vec sada mozes ispuniti
Mrtva jeMaja wrote: lli Gulšah nije mrtva već je sve odglumljeno?
Naslutismo, jel 'no sinocGospođa Brams wrote:kako ja nikad ništa ne vidimMaja wrote:Odoše Iskender i Gulšah.
juče sjela malo odgledat i vidjela sam kad je Gulšah ubijena ali nisam znala da su i mog Iskendera riješili![]()

Jazuk ne jazuk, ni traga im ... a dvoriste da je neobicno bez kipova, to si vidionico wrote:eno de sve ostrugano, jazuk, jazukIM_ex wrote:Neobicna unutrasnjost Ibrahimove palace ... sa zidova su ostrugane umjetnine...
nuto ...inace, obe su ovdje u susjedstvu rodjene, jedna par ulica dalje, druga par minuta voznje
a_iiiiiiiii (sto rek'o Zumbul)nico wrote: sah sultana je zahebana do daske, ne sljivi nikoga, a ne smao svog coeka... a kcerka se nasla vjerovatno usput, onaj joj ionako ne smije nista reci![]()
eh, da si objasnimIM_ex wrote: Hurrem mi je, krajem epizode, necim opakim zatecenaDa li je moguce da joj je dohabereno da se Mustafa sprema za preuzimanje trona
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests