Evo, samo sam sebi skinula zuti dio jer ako biskvit nije natopljen, ne treba mi. U receptu stoji kalup 28cm, ja jos pravila u 26cm i opet niska. Treba manji kalup.
Onda sam pitala osobe koje su je jele za ocjenu. Licno bih joj dala 4- od 10.
Moderator: VIP

Evo, samo sam sebi skinula zuti dio jer ako biskvit nije natopljen, ne treba mi. U receptu stoji kalup 28cm, ja jos pravila u 26cm i opet niska. Treba manji kalup.

Al si slasticarka, svaka castMaja wrote: 12 Jun 2021, 22:26Evo, samo sam sebi skinula zuti dio jer ako biskvit nije natopljen, ne treba mi. U receptu stoji kalup 28cm, ja jos pravila u 26cm i opet niska. Treba manji kalup.
Onda sam pitala osobe koje su je jele za ocjenu. Licno bih joj dala 4- od 10.

Ma ne vjerujem da cu, nesto mi vise nije zanimljiva. Jos nisam skontala koju cu djetetu za rodjendan. Mozda milkuMaja wrote: 12 Jun 2021, 22:35 Ako odlucis da pravis, samo se drzi onih napomena u receptu. I ja bih pojacala secer. Mozda se tebi svidi, nisu lose sedmice od ove dvije osobe a one znaju da mi moraju iskreno reci.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Trebao si naplatiti to sta su pile ... I preko vrataMutevelija wrote: 12 Jun 2021, 23:06 Ova druga mi pridje misli ja konobar aaj segekaze crna ti majica
Users browsing this forum: dert and 1 guest