A yebem ti i skolu. Kad me vec krenulo s yebacinom tbjrb

Moderator: VIP
Jesam ti fino rekla da je bolje da si otvorio temu u podforumu igrice, tamo niko ne zalazi ne bi te ni primjetiliTasmanijski tigar wrote: 13 Jun 2021, 17:07 Neko mi je zaključao temu.
Sumnjam na jednu osobu...
Screenshot_20210613-165927_Maps.jpg
Ma hajde nema veze...
Jesi li ti ono iz Zenice? Vidim povisoka si? Kontam da nisi jedna medicinska sestra kod jednog privatnika?Mala_Mu wrote: 13 Jun 2021, 17:11Jesam ti fino rekla da je bolje da si otvorio temu u podforumu igrice, tamo niko ne zalazi ne bi te ni primjetiliTasmanijski tigar wrote: 13 Jun 2021, 17:07 Neko mi je zaključao temu.
Kada bih znao šta je podforum.Mala_Mu wrote: 13 Jun 2021, 17:11Jesam ti fino rekla da je bolje da si otvorio temu u podforumu igrice, tamo niko ne zalazi ne bi te ni primjetiliTasmanijski tigar wrote: 13 Jun 2021, 17:07 Neko mi je zaključao temu.
Tasmanijski tigar wrote: 13 Jun 2021, 17:15 Jesi li ti ono iz Zenice? Vidim povisoka si? Kontam da nisi jedna medicinska sestra kod jednog privatnika?
Ma pozno bih je, međ hiljadu žena.bagra wrote: 13 Jun 2021, 17:26Tasmanijski tigar wrote: 13 Jun 2021, 17:15 Jesi li ti ono iz Zenice? Vidim povisoka si? Kontam da nisi jedna medicinska sestra kod jednog privatnika?![]()
hos i tocnu GPS lokaciju ?![]()
pitaj znam da udovoljice ti
![]()
pa za te, prednje, nokte bi bilo jos i cudnije
i ? stas sanjala ?
Sanjala sam da je neki brod potonuo i skupa s jos nekim ljudima sam skocila u vodu u nadi da spasimo ljude, najbrze sam plivala, zatim ronila, trazila, jedva dosla do broda, ali nikog nisam uspjela nacibagra wrote: 13 Jun 2021, 17:47pa za te, prednje, nokte bi bilo jos i cudnije
nije dijetekakav je to ustroj majko mila
i ? stas sanjala ?![]()
al iskreno
moze i na private![]()
spacebound wrote: 13 Jun 2021, 17:57 Sanjala sam da je neki brod potonuo i skupa s jos nekim ljudima sam skocila u vodu u nadi da spasimo ljude, najbrze sam plivala, zatim ronila, trazila, jedva dosla do broda, ali nikog nisam uspjela naci![]()
Jah, ti mi neki horor rekao, pa da svu noc ne zaspimbagra wrote: 13 Jun 2021, 18:07spacebound wrote: 13 Jun 2021, 17:57 Sanjala sam da je neki brod potonuo i skupa s jos nekim ljudima sam skocila u vodu u nadi da spasimo ljude, najbrze sam plivala, zatim ronila, trazila, jedva dosla do broda, ali nikog nisam uspjela naci![]()
![]()
a jesam ti ljepo reko nemoj tog semjuel
L dzexona, deme poslusaj, daj da nam ja
odaberem film al kaki, dzaba, tvrdokorna
tvrdoglava ona ozrenka, nemos ti objasnit...
okej, that's it, to je to ! nocas ga ja biram
![]()
![]()