Gospođa Brams wrote:a nemoj štedit, ja zauzimam puno mjestaRudolph wrote: Koliko duluma da kupim
Romantične prosidbe
Moderator: spacebound
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41768 times
- Been thanked: 28591 times
- Status: Offline
Re: Romantične prosidbe
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10170 times
- Been thanked: 12042 times
Gordana je rekla "da", svadba je u martu u Bledu

"Gordana, udaj se za mene", pisalo je na, za navijačke prilike neobičnom transparentu, izvješenom u jednom trenutku na tribini na kojoj su se okupili "BH Fanaticosi" tokom prijateljske utakmice između Slovenije i Bosne i Hercegovine u Ljubljani.
"Dnevni avaz" ekskluzivno saznaje ko je romantični navijač, šta je odgovorila Gordana i kada će biti svadba.
- Gordana je rekla "da" - kaže nam sretni Nizar el-Tinavi, jedan od vođa "BH Fanaticosa", koji je na neobičan način zaprosio djevojku - Gordanu iz Slovenije.
- Znao sam da će gledati utakmicu na televiziji pa sam zamolio prijatelje na tribini da mi pomognu. Transparent je bio moja ideja, koju su odradili "Fanaticosi" za svog brata s tribine... Znači, od "Fanaticosa" za Nizu, od Nize za Gordanu... - govori El-Tinavi.
Svadba će biti ovog marta u Bledu, jer ih "to mjesto veže". A hoće li biti pozvani svi "Fanaticosi"?
- Uhhhh... Trebat će nam stadion za to - odgovara uz smijeh.

"Gordana, udaj se za mene", pisalo je na, za navijačke prilike neobičnom transparentu, izvješenom u jednom trenutku na tribini na kojoj su se okupili "BH Fanaticosi" tokom prijateljske utakmice između Slovenije i Bosne i Hercegovine u Ljubljani.
"Dnevni avaz" ekskluzivno saznaje ko je romantični navijač, šta je odgovorila Gordana i kada će biti svadba.
- Gordana je rekla "da" - kaže nam sretni Nizar el-Tinavi, jedan od vođa "BH Fanaticosa", koji je na neobičan način zaprosio djevojku - Gordanu iz Slovenije.
- Znao sam da će gledati utakmicu na televiziji pa sam zamolio prijatelje na tribini da mi pomognu. Transparent je bio moja ideja, koju su odradili "Fanaticosi" za svog brata s tribine... Znači, od "Fanaticosa" za Nizu, od Nize za Gordanu... - govori El-Tinavi.
Svadba će biti ovog marta u Bledu, jer ih "to mjesto veže". A hoće li biti pozvani svi "Fanaticosi"?
- Uhhhh... Trebat će nam stadion za to - odgovara uz smijeh.
-
Blackhawk
Vid Nize, i on se ozenit
Eh ljudina je cojk, znam ga dok i ja bio po turneji sa Fanaticosima..
Eh ljudina je cojk, znam ga dok i ja bio po turneji sa Fanaticosima..
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 197 times
- Been thanked: 844 times
svu sreću im želim ali meni je prošenje po utakmicama dno
mislim da je to duboko intimni trenutak dvoje ljudi i ja to osobno ne bih htjela dijelit sa tisućama oznojenih stranaca po tribinama
mislim da je to duboko intimni trenutak dvoje ljudi i ja to osobno ne bih htjela dijelit sa tisućama oznojenih stranaca po tribinama
somehow I manage
-
Blackhawk
Sve to zavisi od toga ko je i sta je..
Ova osoba, je zivot svoj provela na tribinama.. Skoro svaka utakmica bih on je tu, bilo nogomet kosarka, rukomet... Nebitno.. igra bih i on je na tribinama i bodri je.. Tako da i taj vazan trenutak njegovog zivota htio da ucini na ovaj nacin... kako to najbolje zna.. jer to je on i ona ga zasigurno takvog prihvata..
Ova osoba, je zivot svoj provela na tribinama.. Skoro svaka utakmica bih on je tu, bilo nogomet kosarka, rukomet... Nebitno.. igra bih i on je na tribinama i bodri je.. Tako da i taj vazan trenutak njegovog zivota htio da ucini na ovaj nacin... kako to najbolje zna.. jer to je on i ona ga zasigurno takvog prihvata..
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 197 times
- Been thanked: 844 times
dobro, svakom svoje
ja ne volim klišeje, a prošnja na utakmici je u samom vrhu liste klišeja
meni zlo kad gledam taj transparent, a nije za mene
ja bih pripremila jedan veliki NE
znam da sam zlobna, ali ja zaista mrzim ljubavne klišeje
meni zlo kad gledam taj transparent, a nije za mene
ja bih pripremila jedan veliki NE
somehow I manage
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
kraj sve ove svjetske bijede i propasti volim vidjeti da se ljudi vole. pa kako god.
nisu svi mrtvi! yea
nisu svi mrtvi! yea
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8370 times
- Been thanked: 19758 times
Inače su mi javne prosidbe patetične, ali ovo mi je baš kul 
Nije to obični navijač, kako black reče. To je njegov život. Pa još utakmica sa Slovenijom, a ona u Sloveniji.
Simpa.
Nije to obični navijač, kako black reče. To je njegov život. Pa još utakmica sa Slovenijom, a ona u Sloveniji.
Simpa.
ma nek se ljudi vole. to je najvaznije.
moj dajdza je svoju zenu zaprosio na jako simpa nacin. odveo je na stari grad. stojali su kraj nekog zida iza kojeg se krila duboka provalija. imala je izbor, ili on ili provalija.
moj dajdza je svoju zenu zaprosio na jako simpa nacin. odveo je na stari grad. stojali su kraj nekog zida iza kojeg se krila duboka provalija. imala je izbor, ili on ili provalija.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10170 times
- Been thanked: 12042 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 627 times
ista samGospođa Brams wrote:dobro, svakom svoje
meni zlo kad gledam taj transparent, a nije za mene![]()
ja bih pripremila jedan veliki NE![]()
a nesto kontam da su se dogovorili
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
dacina_curica
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 627 times
Ovo bi se trebalo preimenovati u "čudne prosidbe"......nisam materijalist,ali čitavih pet feninga čovjek potrošioRuana wrote:Moju prijateljicu muz zaprosio preko sms poruke.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 931 times
Konsultant wrote:a sta da romeo dodje u bjelim kocijama?
ma jok to bi bilo previse
-
Ruana
Ovaj njen po meni i jeste neki cudak, oni su bili skupa skoro cijeli dan i on krenuo na put nesto poslom, i usput joj napisao sms, bez uvoda bez ista samo onako "hoces li se udati za mene" kad se vratio kupio joj je prsten i sve ostalo.Zagorka wrote:Ovo bi se trebalo preimenovati u "čudne prosidbe"......nisam materijalist,ali čitavih pet feninga čovjek potrošioRuana wrote:Moju prijateljicu muz zaprosio preko sms poruke.
-
Vjencanja.Indigo
- Na probnom

Drage dame, od srca Vam čestitamo na zarukama!
Sada je vrijeme na idući korak- planiranje vjenčanja. Dobra organizacija čini 80% Vašeg savršenog dana! Zašto se nepotrebno izlagati stresu i zamoru razmišljajući o tematici, brineći se o budžetu; zašto provoditi sate i sate istraživajući najbolje i najpovoljnije lokacije, cvječare, salone vjenčanica...? Agencija Indigo surađuje sa najboljim firmama i agencijama i garantuje Vam najpovoljnije cijene i popuste! Prepustite stvar profesionalcima i zacrtajte jedan jedini zadatak za Vas: Da se probudite tog dana odmorni, bez briga, sa osmijehom na licu! :-)
Kontaktirajte nas putem FB stranice: https://www.facebook.com/Agencija.Indigo?fref=ts
Sada je vrijeme na idući korak- planiranje vjenčanja. Dobra organizacija čini 80% Vašeg savršenog dana! Zašto se nepotrebno izlagati stresu i zamoru razmišljajući o tematici, brineći se o budžetu; zašto provoditi sate i sate istraživajući najbolje i najpovoljnije lokacije, cvječare, salone vjenčanica...? Agencija Indigo surađuje sa najboljim firmama i agencijama i garantuje Vam najpovoljnije cijene i popuste! Prepustite stvar profesionalcima i zacrtajte jedan jedini zadatak za Vas: Da se probudite tog dana odmorni, bez briga, sa osmijehom na licu! :-)
Kontaktirajte nas putem FB stranice: https://www.facebook.com/Agencija.Indigo?fref=ts
Mi vjerujemo u srećne završetke!
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8370 times
- Been thanked: 19758 times
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=53&t=10729Vjencanja.Indigo wrote:Drage dame, od srca Vam čestitamo na zarukama!
Post je prebačen kao posebna tema u podforum Oglasi i mislim da je to dovoljno
zbog para, zbog novaca, kinte, djunte, love, kesha, genge, suske....Vjencanja.Indigo wrote: Zašto se nepotrebno izlagati stresu i zamoru razmišljajući o tematici, brineći se o budžetu; zašto provoditi sate i sate istraživajući najbolje i najpovoljnije lokacije, cvječare, salone vjenčanica...?
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41768 times
- Been thanked: 28591 times
Zeničanin iskazao ljubav na do sada neviđen način

Kako saznaje portal ekskluziva.ba Zeničanin Amel T. odlučio je povodom obilježavanja deset mjeseci provedenih uz svoju zaručnicu napraviti nešto romantično.
Naime, on je jučer obavio i ostvario svoju ideju, te iznenadio svoju djevojku tako što je na brdu koje se nalazi odmah preko puta njene kuće velikim slovima ispisao njeno ime ``Ajla``, ispod kojeg se nalazilo veliko srce. Naša ekipa se uvjerila u samu veličinu ovog natpisa, te vam donosimo nekoliko fotografija.

Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.