Moglo bi ali daleko, nemas ti kondicije za to.camargue wrote:Lijepo vrijeme,moglo bi se zaplivat makar do Kobenhavna..
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
imam bona,pogledaj tamo stomak,sportista...pricekaj dok analitikujem malo vremnsku prognozu,mozda se i zaputim gore..

-
Ruana
camargue wrote:imam bona,pogledaj tamo stomak,sportista...pricekaj dok analitikujem malo vremnsku prognozu,mozda se i zaputim gore..![]()
![]()
[ytube][/ytube]
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
analiziras,nije analitikujescamargue wrote:imam bona,pogledaj tamo stomak,sportista...pricekaj dok analitikujem malo vremnsku prognozu,mozda se i zaputim gore..![]()
![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
samo da kazem, da ne mogu na debati ovaj put ucestvovat 
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Ruana
Eto ti sad burek sad te kritikuju, pa ti i daje analitikuj. Ali tebi to ne smeta ti si optimus.Julia-Klara wrote:analiziras,nije analitikujescamargue wrote:imam bona,pogledaj tamo stomak,sportista...pricekaj dok analitikujem malo vremnsku prognozu,mozda se i zaputim gore..![]()
![]()
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8238 times
- Been thanked: 19387 times
E, pa...ako ćeš birati teme onda nisi pravi debataLuna. wrote:samo da kazem, da ne mogu na debati ovaj put ucestvovat
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ma ne mogu zbog radi neceg drugogMaja wrote:E, pa...ako ćeš birati teme onda nisi pravi debataLuna. wrote:samo da kazem, da ne mogu na debati ovaj put ucestvovat
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Ruana
Na debati vise ne zelim da ucestvujem, ja ne zelim da raspravljam na nacin na koji to pojedini rade.
Nije moj nivo
Nije moj nivo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3949 times
- Been thanked: 2972 times
u cemu je kvaka...Ruana wrote:Na debati vise ne zelim da ucestvujem, ja ne zelim da raspravljam na nacin na koji to pojedini rade.
Nije moj nivo
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Blackhawk
Prvi tvoj post skoro na debati je udario meni na moj pvt zivot, sto nema veze sa debatom, pa nikom nista..Ruana wrote:Na debati vise ne zelim da ucestvujem, ja ne zelim da raspravljam na nacin na koji to pojedini rade.
Nije moj nivo
Bilo je "sto ti ne odes kad ti fino"... i kad neko uzvrati slicno ti odustajes od debate...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
Meni sve nesto govori da ruana nije mislila ozbiljno ... Ali mozda se varam...
Hoki, tebi je onaj post vala...
Hoki, tebi je onaj post vala...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Ruana
Tacno i ti mi vratio "sto se ne vratis" i zavrseno.BlackHawk wrote:Prvi tvoj post skoro na debati je udario meni na moj pvt zivot, sto nema veze sa debatom, pa nikom nista..Ruana wrote:Na debati vise ne zelim da ucestvujem, ja ne zelim da raspravljam na nacin na koji to pojedini rade.
Nije moj nivo
Bilo je "sto ti ne odes kad ti fino"... i kad neko uzvrati slicno ti odustajes od debate...
Kad sam ovo gore napisala nisam mislila na tebe, i ne znam sto se javlas.
Mislila sam na analne otvore Jonasove zene, koje sam ignorisala, i mislila da ce prestati, poslje je doslo gundjanje.
Ima tema o seksu koliko got hoces, i da mi se diskutuje isla bih tamo.
To su su se neki dijasporci nasli prozvani u postovima to je njihov problem.
Stoga je zavrsena depata za mene.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
znam julija,jasno mi je to...vjeruj da je sve s vezomJulia-Klara wrote:analiziras,nije analitikujescamargue wrote:imam bona,pogledaj tamo stomak,sportista...pricekaj dok analitikujem malo vremnsku prognozu,mozda se i zaputim gore..![]()
![]()
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
ne mogu da vjerujem da Sajla banovana....a jeb, .....pa sta je ........nikad upratit....nikad
Ruana ima extra nick, to mi onako sad usput sinu............i .............zadovoljna sam s njom kao clanom

Ruana ima extra nick, to mi onako sad usput sinu............i .............zadovoljna sam s njom kao clanom
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8238 times
- Been thanked: 19387 times
Krevet me zove...
.Laku noc,uzivajte!
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.