Vjerujes ti da ja od maja do oktobra skoro nikad tabletu za bolove ne popijem. Jesen i zima, promjene, hladnoca... Voltaren ko kiki bombona dodje. Ni trodon ne pomaze. Samo sauna, bazen, fitnes... To jedino pomaze u tom periodu. Da ne govorim kako psihicki zna slomiti ta bol i mrak, hladnoca, tmurnoca... Meni je tako. Ko je voli sretno mu. Daleko joj kuca od moje. Ni na slici je ne volim.MunDzi wrote: 18 Jun 2021, 00:07I ne izadjes ispod tusa, opet ti vruce.HAVANA wrote: 17 Jun 2021, 23:15 Kad je vruce okupas se, rashladis, ne bole ni rane, dug dan, raspolozenje dobro kad je sunce. Veselica. Zima. Mogu jebat mater redom svima. Nit radit, nit uzivat, sve boli, mrak u 17h, ranio bi se momentalno. Sto cuda za obuci, bljuzga, nesta pada jebe mater svoju... Lezi, spavaj, pij.Fuj. Sto se mene tice nikad je moje oci vidjet ne moraju.
Ako si pod klimom, onda pate oci, pati vrat.
Kad ti je zima, obuces jos jedan sloj i super.
Kad je vruce ne mozes sa sebe oguliti kozu.
333 razloga zasto mrzim ljeto
Moderator: VIP
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2920 times
- Been thanked: 24199 times
- Status: Offline
Re: 333 razloga zasto mrzim ljeto
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

Ne sekiraj se. Nije mi starom hladna sa 85g pa nece ni meni sa 55g.Tad joj se nadam. I planiram.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Hrskav bijeli snijeg.HAVANA wrote: 18 Jun 2021, 00:16Vjerujes ti da ja od maja do oktobra skoro nikad tabletu za bolove ne popijem. Jesen i zima, promjene, hladnoca... Voltaren ko kiki bombona dodje. Ni trodon ne pomaze. Samo sauna, bazen, fitnes... To jedino pomaze u tom periodu. Da ne govorim kako psihicki zna slomiti ta bol i mrak, hladnoca, tmurnoca... Meni je tako. Ko je voli sretno mu. Daleko joj kuca od moje. Ni na slici je ne volim.MunDzi wrote: 18 Jun 2021, 00:07
I ne izadjes ispod tusa, opet ti vruce.
Ako si pod klimom, onda pate oci, pati vrat.
Kad ti je zima, obuces jos jedan sloj i super.
Kad je vruce ne mozes sa sebe oguliti kozu.
Hodas po njemu i samo cujes kako pucketa pod cizmama.
Nos i obrazi ti se zacrvene, zrak cist - dises punim plucima, onda sjednes negdje uz vatru pa popijes kuhano vino.
Ah meraka.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41560 times
- Been thanked: 28345 times
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- HAVANA
- Penzioner

Popisam ga. Eto to mi je merak.MunDzi wrote: 18 Jun 2021, 00:21Hrskav bijeli snijeg.HAVANA wrote: 18 Jun 2021, 00:16
Vjerujes ti da ja od maja do oktobra skoro nikad tabletu za bolove ne popijem. Jesen i zima, promjene, hladnoca... Voltaren ko kiki bombona dodje. Ni trodon ne pomaze. Samo sauna, bazen, fitnes... To jedino pomaze u tom periodu. Da ne govorim kako psihicki zna slomiti ta bol i mrak, hladnoca, tmurnoca... Meni je tako. Ko je voli sretno mu. Daleko joj kuca od moje. Ni na slici je ne volim.
Hodas po njemu i samo cujes kako pucketa pod cizmama.
Nos i obrazi ti se zacrvene, zrak cist - dises punim plucima, onda sjednes negdje uz vatru pa popijes kuhano vino.
Ah meraka.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- HAVANA
- Penzioner

Tako su me za planinu navratili. Umal ih podavio nisam. Lopataj snijeg, smrzlo pukle plocice, taman ga izlopatam ono novi padne. Auto zatrpano, pali, guraj. Ujutro po hljeb krenem kontam preselicu do granapa. Vratim se kaze hajmo setat, na zicaru, negdje... Na zicari obrve moje mi se zalede a prsti ko tudji. Dok se obucem po sata mi treba. Ko medjed sa 300 stvari. Pa se onda skidaj. Haj kaze nalozi vatru, romanticno. Onda ja cijepam drva pa nalozim i romantika je dok ne pocne vracat dimnjak. Onda sve otvorimo. Pa se smrznemo. A kad zaledi voda, onda je dernek. Elem, prodo. Mrs. Is. Gledajte na televizoru.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25278 times
- Been thanked: 28064 times
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
spacebound wrote: 17 Jun 2021, 23:17Ma nisu u vinklu ovi sto mrze ljeto i prizivaju zimuHAVANA wrote: 17 Jun 2021, 23:15 Kad je vruce okupas se, rashladis, ne bole ni rane, dug dan, raspolozenje dobro kad je sunce. Veselica. Zima. Mogu jebat mater redom svima. Nit radit, nit uzivat, sve boli, mrak u 17h, ranio bi se momentalno. Sto cuda za obuci, bljuzga, nesta pada jebe mater svoju... Lezi, spavaj, pij.Fuj. Sto se mene tice nikad je moje oci vidjet ne moraju.
![]()
kad pomislim...pjesak sam...
a zima...ona bljuzga...auta te prskaju . nosis kisobran...svega na sebi....pa poledice...ides boris se da ne padnes...
a ovako...samo tri stvari na sebi ..izadjes navece sjedis...sunce na sve strane ...haljinice papuce sandale...milina..
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17080 times
Zimi kad krenes izlazit iz kuce, dok natovaris 34 razlicita komada odjece na sebe, ukljucujuci potkosulju, strample, sal, kapu, rukavice, carape, priglavkeSibila wrote: 18 Jun 2021, 05:59
a zima...ona bljuzga...auta te prskaju . nosis kisobran...svega na sebi....pa poledice...ides boris se da ne padnes...
a ovako...samo tri stvari na sebi ..izadjes navece sjedis...sunce na sve strane ...haljinice papuce sandale...milina..
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Penzioner

Jao jest. Prvo upalim da odradi. Pa onda lopaticom i metlicom skidam snijeg, struzem sajbu. A divan i cist, svjez zrak, nos mi ko balvan. Milina. I onda klizeci prema poslu. I onda spektakl. Pun elana i veselja cistim 50 auta. Kad dodjem do 46-og opet pocne padati snijeg. I napada. Pa stane. Pa ja opet ispocetka. Krasno. Uvijek mislim na majku, sto me bona ne zanese na ciovu il korculi... 
- HAVANA
- Penzioner

Ovo gore sam ja a dole ispod je moja kancelarija i parking,divni snijeg iz 2012 godine. Srasto sam s lopatom tada. Mi smo jedno postali. Ni sa zenom se zblizio nisam ko tada sa lopatom. I upoznao sam novog prijatelja, bageristu. Krasno. Ona reklama je na krovu poslovne zgrade. Nije na zemlji. Seksi. url=https://ibb.co/Z6sW1FQ]
[/url]
[/url]Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

- spacebound
- Urednik foruma

Lazes 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Penzioner

Ne lazem. I snjeska sam na kraju napravio. I objavio. A ono u dzepu je dnevnica i to skoro na kraju balade. Skoro sve ocisceno. Niko se nije javio.

- spacebound
- Urednik foruma

To ona godina kad je lopata za snijeg kostala 70 KM, koji je tad snjezina padao, sjecam se kao da je jucer bilo 
- HAVANA
- Penzioner

2 dana nisam ni dosao do posla. Nije moglo. Poslije 2 dana dodjem, sjedi mi cuko na vrh ovog brda. Da je moglo, psihologu bi ga odveo. Cuko sa upitnikom, koji je ba ovo qrac, sta bi? A tornjak. Ko biva vole snijeg. 
- HAVANA
- Penzioner

Bjez odo radit test. Haj vozdra.
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
spacebound wrote: 18 Jun 2021, 06:04Zimi kad krenes izlazit iz kuce, dok natovaris 34 razlicita komada odjece na sebe, ukljucujuci potkosulju, strample, sal, kapu, rukavice, carape, priglavkeSibila wrote: 18 Jun 2021, 05:59
a ovako...samo tri stvari na sebi ..izadjes navece sjedis...sunce na sve strane ...haljinice papuce sandale...milina..Pa dok vidis koja ti obuca nije propustila, ako je sva, natakni kese na noge
Vani zavisi da li je kisa, bljuzgavica ili led, pa hodas kao pingvin, prljav ili mokar. Ako ces autom struzi stakla, upali da odradi. Nekad valja i lance nataket. Vjetar te odreza, odnese, mrzis sav svijet, a i on bogme tebe. I dodju mi tu kukat na ljeto
Ma sve cu ih podavit, sve!
plus ljeti mi plina dodje 10 km a zimi gluho bilo....
bjezi ba...kakva zima...
- Belay Queen
- Inventar foruma

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 142 times