Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tu je, na poslu, dodje mi k'o kucni ljubimac
Ali kako je samo uporan, namazan, tvrdoglav i galamdzija za svoja prava.
20210506_124328.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Nema onih maca lutalica, mahalusa, sve neke moderne nekakve, pa ti bude drago kad vidiš nekog neku macku ili macka koji lici na normalnog maconija
Nova njuska u nejberhudu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Sheval wrote: 16 May 2021, 16:31
Nema onih maca lutalica, mahalusa, sve neke moderne nekakve, pa ti bude drago kad vidiš nekog neku macku ili macka koji lici na normalnog maconija
Nova njuska u nejberhudu
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...