Pa tooo!
Kuca top majke mi. Nezahvalnik jedan
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa tooo!

pa vole bit na visiniNice try wrote: 07 Jun 2021, 07:37 Tako ce i biti![]()
Djeca i ja smo prosle jeseni nasoj maci napravili lijepu kucu, od stiropora, sa vratima, prozorom, ali njoj se najviše svidio krov![]()
Tako i dan, danas. Na krovu lezi, a unutra unese samo kost ako se boji da joj neko ne otme![]()

Neka je, neka spava i mirujebagra wrote: 08 Jun 2021, 15:38pa vole bit na visiniNice try wrote: 07 Jun 2021, 07:37 Tako ce i biti![]()
Djeca i ja smo prosle jeseni nasoj maci napravili lijepu kucu, od stiropora, sa vratima, prozorom, ali njoj se najviše svidio krov![]()
Tako i dan, danas. Na krovu lezi, a unutra unese samo kost ako se boji da joj neko ne otme![]()
![]()
imaju bolji pregled terena![]()
moja vazda na ormaru![]()
ne bi osvanula gor da joj ja genijalac
nisam stavio par olaksavajucih polica![]()
sad ju valja molit da sidje kad treba.
samo se protegne odmjeri sta joj se
nudi i odluci jel dovoljno zanimiljivo.![]()
al napravicu vala i ja sebi koju policu
ima da stanem ukraj vakom ponasanju![]()
Na macke kazne nemaju uticaj
ova sto gleda uTe je super uber kjut @@Nice try wrote: 09 Jun 2021, 08:28 Neka je, neka spava i miruje![]()
Ne znas kako si sretan.
Vidi ove bande
IMG-72389a514d08657c02e7fbbb9480bf29-V.jpg
Kad se s njima druzis ne treba ti ni fitnes, ni trcanje, planinarenje ti ni na pamet ne pada![]()
A to mi je kćerbagra wrote: 09 Jun 2021, 08:40ova sto gleda uTe je super uber kjut @@Nice try wrote: 09 Jun 2021, 08:28 Neka je, neka spava i miruje![]()
Ne znas kako si sretan.
Vidi ove bande
IMG-72389a514d08657c02e7fbbb9480bf29-V.jpg
Kad se s njima druzis ne treba ti ni fitnes, ni trcanje, planinarenje ti ni na pamet ne pada![]()
a more ti ova slika i na atribude vala![]()

A ne, nisu. Djeca ih izvedu po danu napolje, kad imaju vremena. A inače su u garaži. Napravili smo im kao neki boks sa kućicom i tu većinom budu.spacebound wrote: 09 Jun 2021, 08:51 Nice, jesu cijelo vrijeme mace napolju, napolju ih okotila?
Evo moja banda sinoc

awww sudec po konekciji vam ovojspacebound wrote: 09 Jun 2021, 09:12 Ma naravno, volim ih, gledala kad su se radjale, svaki dan njihovog napretka, znam vec narav svake od njih, to su moje bebe
Crkla bih da im nesto bude, ali nadam se da ce uskoro moci van.

Podijelit cu ih komsilukubagra wrote: 09 Jun 2021, 09:18awww sudec po konekciji vam ovojspacebound wrote: 09 Jun 2021, 09:12 Ma naravno, volim ih, gledala kad su se radjale, svaki dan njihovog napretka, znam vec narav svake od njih, to su moje bebe
Crkla bih da im nesto bude, ali nadam se da ce uskoro moci van.
garant ih vodis sasobom u njemacku
![]()