Odmor u Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
- Status: Offline
Re: Odmor u Hrvatskoj
Haman cemo ostat filtrirani odlukama o vakcinaciji i testovima te sumanutom odredbom o uplacenom aranzmanu..jer za ima Boga ako smo vakcinisani ili imamo negativan test sta nas koji vrag uslovljavaju sa uredbom o uplacenom aranzmanu.
Nisam mislio da cu ovo reci ikad ali lagano me odguruju ka Turskoj..da se razumijemo u CG i Albaniju ne bih kad bi oni placali meni ....
Nisam mislio da cu ovo reci ikad ali lagano me odguruju ka Turskoj..da se razumijemo u CG i Albaniju ne bih kad bi oni placali meni ....
dream of spring...
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 4933 times
Ne.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Uporan si s tom mantrom o sumanutoj odluci. Da si bilo gdje putovao, ali bilo gdje, znao bi da sve države imaju neke odredbe. Ali nisi ti nigdje putovao, očito.ironman wrote: 19 Jun 2021, 15:49 Haman cemo ostat filtrirani odlukama o vakcinaciji i testovima te sumanutom odredbom o uplacenom aranzmanu..jer za ima Boga ako smo vakcinisani ili imamo negativan test sta nas koji vrag uslovljavaju sa uredbom o uplacenom aranzmanu.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Trenutno su nam veci neprijatelji od Srbije
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
Cisto sumnjam da i jedna drzava ima takav tretman susjeda sa 1000km granice plus gro BiH gradjana sa putovnicom koji su trenutno povlasteni u odnosu na nas koji nemamo putovnicu.dadojović wrote: 19 Jun 2021, 19:37Uporan si s tom mantrom o sumanutoj odluci. Da si bilo gdje putovao, ali bilo gdje, znao bi da sve države imaju neke odredbe. Ali nisi ti nigdje putovao, očito.ironman wrote: 19 Jun 2021, 15:49 Haman cemo ostat filtrirani odlukama o vakcinaciji i testovima te sumanutom odredbom o uplacenom aranzmanu..jer za ima Boga ako smo vakcinisani ili imamo negativan test sta nas koji vrag uslovljavaju sa uredbom o uplacenom aranzmanu.
Da,do mene je Dado..
dream of spring...
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Pa povlašten je, prilikom ulaska u Njemačku ili SAD ili Belgiju, i onaj tko ima putovnice tih zemalja, u odnosu na one koji nemaju. Zašto misliš da Hrvatska mora biti izuzetak?ironman wrote: 19 Jun 2021, 19:40Cisto sumnjam da i jedna drzava ima takav tretman susjeda sa 1000km granice plus gro BiH gradjana sa putovnicom koji su trenutno povlasteni u odnosu na nas koji nemamo putovnicu.dadojović wrote: 19 Jun 2021, 19:37
Uporan si s tom mantrom o sumanutoj odluci. Da si bilo gdje putovao, ali bilo gdje, znao bi da sve države imaju neke odredbe. Ali nisi ti nigdje putovao, očito.
Da,do mene je Dado..
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ne odmoru u Hrvatskoj.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Kako je ova rjecitost neuobicajena od tebe
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Pa ima rjesenje za sve koji imaju negativna osjecanja prema Hrvatskoj.
Ne ides na njihovo more.
Ne ides na njihovo more.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ma nije šta, nego što. Zašto nećeš u hr?
Svi mi se morete obratit
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa nemam šta polemisati.
Jednostavno ne. I tačka.
Sad me sramota što sam i onaj jedan put u trećem osnovne otišla na ekskurziju u Hrvatsku. Ali gotovo je sad.
Heeej od ovolike prelijepe Bosne, ekskurzija u hrvatsku.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Fransoa je već ukratko sažeo, da se ne ponavljam.
Dakle, ne kupujem ništa hrvatsko, pa tako i ne idem ni na hrvatsko primorje, ni turistički u obilazak gradova i tako to.
Poštujem tuđi izbor i odabir, neka ljudi sa svojim parama rade šta god hoće, ja im svoj fening ne dam.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
A kad skontaš kaki su šupci u drugom entitetu, pa u drugom kantonu, pa u drugoj opštini, pa u drugoj mjesnoj zajednici, pa u drugoj ulici...šta, anamonaj haustor prepun šupaka, ja neb iskuće izlazio.Nora Ibsenova wrote: 19 Jun 2021, 19:54Pa nemam šta polemisati.
Jednostavno ne. I tačka.
Sad me sramota što sam i onaj jedan put u trećem osnovne otišla na ekskurziju u Hrvatsku. Ali gotovo je sad.
Heeej od ovolike prelijepe Bosne, ekskurzija u hrvatsku.Pa nas sviju treba maljem tući.
Ne mereeee 

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Moji su, kakvi god da su.Šabović Adis wrote: 19 Jun 2021, 20:28A kad skontaš kaki su šupci u drugom entitetu, pa u drugom kantonu, pa u drugoj opštini, pa u drugoj mjesnoj zajednici, pa u drugoj ulici...šta, anamonaj haustor prepun šupaka, ja neb iskuće izlazio.Nora Ibsenova wrote: 19 Jun 2021, 19:54
Pa nemam šta polemisati.
Jednostavno ne. I tačka.
Heeej od ovolike prelijepe Bosne, ekskurzija u hrvatsku.Pa nas sviju treba maljem tući.
![]()
Ovdje se radi o zvaničnoj politici jedne države spram moje države i punjenju budžeta te države. Od mene imaju ne, a ko voli nek izvoli.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
U al ti je argument.Nora Ibsenova wrote: 19 Jun 2021, 20:29Moji su, kakvi god da su.Šabović Adis wrote: 19 Jun 2021, 20:28
A kad skontaš kaki su šupci u drugom entitetu, pa u drugom kantonu, pa u drugoj opštini, pa u drugoj mjesnoj zajednici, pa u drugoj ulici...šta, anamonaj haustor prepun šupaka, ja neb iskuće izlazio.![]()
Ovdje se radi o zvaničnoj politici jedne države spram moje države i punjenju budžeta te države. Od mene imaju ne, a ko voli nek izvoli.
Majketi, čime si najviše pogođena? Visoke cijene? Šta?
Ne mereeee 

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Na mom se suncu grijes
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans