Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mostar i Stolac su bili kockasti. Ispred kafica televizori, ljudi u dresovima, vidjela sam na Rondou i kockaste stolice, a u Stocu pripremili vatromet u slucaju da dobiju. Na kraju ga ispucase na remi. Kontaju zar da se ne baci.
Ako završe trećeplasirani sa pobjedom i sa 4 boda to bi trebalo biti dovoljno za njih da uđu najbolja 4 trećeplasirana. Ako Englesi i Česi odigraju neriješeno onda su sigurno treći.
Uglavnom neriješeno im neće biti dovoljno, jer sa 2 boda kao trećeplasirani ispadaju 100%
Last edited by Masamune on 20 Jun 2021, 19:33, edited 1 time in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Maja wrote: 20 Jun 2021, 19:28
Ako Hrvati pobijede Skote prolaze li dalje. Hinje su to, proci ce sigurno.
Oni su na idexu izracunali da mogu i sa remijem, ukupno 2 boda, proci dalje. Ako ovo, ako ono.. Zanebesalo mi se.
Ništa to. Sa neriješenim bi imali 2 boda, a već imaš 4 trećeplasirane ekipe koje imaju 3 i više bodova.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Maja wrote: 20 Jun 2021, 19:43
Zanki prati temu. Zanki nemoj se ljutiti, volim ja tebe i pojedine Hrvate ali u opisu zivotnog mjesta (Stoca) mi je da ne navijam za njih.
Ma ne ljutin se uopće, taman je
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Maja wrote: 20 Jun 2021, 19:43
Zanki prati temu. Zanki nemoj se ljutiti, volim ja tebe i pojedine Hrvate ali u opisu zivotnog mjesta (Stoca) mi je da ne navijam za njih.
Zanki bona navija za makedoniju
Sve ti se pomijesalo
Opet te smilje opalilo
Ojj