Julia-Klara wrote:Heidi... Otvaraj temu, smisljaj joj naslov, ja vise vako ne merem izdurat.... si cula?
nekakvu...za razbijanja oraha,i frustracija, i opstenarodno mahalanje...ono...znas...Heidi wrote:Julia-Klara wrote:Heidi... Otvaraj temu, smisljaj joj naslov, ja vise vako ne merem izdurat.... si cula?
ne razumijem....kakvu temu
nico wrote:ahaa, eno de... ostrina i sarmiranje ne idu skupa, ne vole se, ili? ah da, de tu utoku s avatara malo prikrij, prepadas i ovo malo kuraze sto je u musku, ako je ista i ostaloTigris wrote:predlazem malo otpustanja konopca..........mozda smo preostrea kojoti ....predlazem vam malo vise sarmiranja.....i ono ......udvaranja po starinski ..........sta god to znacilo
... i reci maji nek te malo popravi, dotjera, u uvodnom postu, vala puls odmah skace ko kad marsnes dzukelu na tom tvom potpisu, haman te ocrnila skroJz
![]()
e, ocemo sad s pocetka, a?
Julia-Klara wrote: nekakvu...za razbijanja oraha,i frustracija, i opstenarodno mahalanje...ono...znas...
Nije frka. Tu sam. Pozovite ako vam šta zatreba.Heidi wrote:samo ti radi sto najbolje znas i pomoci ces svimaKrokodil Behko wrote: Pa dobro šta si mislila? Da pjevam u kafani za siću i budem vjeran?![]()
nesto kontam (tjesim se)...ono, ideju moze imati svako, jel....taj neki blic se izmigoljinico wrote:Heidi wrote:trenutno nemam nikakvih ideja, a da ne govorim o tome da me bas ni pametne misli ne posjecuju.dobra ti ova, na mjestu svako slovo... mene vec odavno ne posjecuju, ko da sam sav kontaminiran...
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests