Tad ga pogotovo nebi gulila...Mala_Mu wrote: 26 Jun 2021, 17:55 Pa mora se oguliti pogotovo ako ga stavljas u nesto, gulas, umake sataras.. E cuj to cudno![]()
Svakako ce da se skuha
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tad ga pogotovo nebi gulila...Mala_Mu wrote: 26 Jun 2021, 17:55 Pa mora se oguliti pogotovo ako ga stavljas u nesto, gulas, umake sataras.. E cuj to cudno![]()

vrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 17:56Tad ga pogotovo nebi gulila...Mala_Mu wrote: 26 Jun 2021, 17:55 Pa mora se oguliti pogotovo ako ga stavljas u nesto, gulas, umake sataras.. E cuj to cudno![]()
Svakako ce da se skuha![]()

NuMaja wrote: 26 Jun 2021, 18:03 Pogotovo ko ima problema sa zelucem moze mu smetati ta kora.
A tata je operisani ciras.
Das njemu jednom da ga guli..i vise nece izvoljevati guljeno povrce
Ni ja vala... Operem i na cetvrtine i zdravo...

Ma hoce jasta radi. Perfekcionista je u kuhinjivrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:05Das njemu jednom da ga guli..i vise nece izvoljevati guljeno povrce![]()

Dobro si, izgleda i mene more samo suncanica zajebatvrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:05 Ni ja vala... Operem i na cetvrtine i zdravo...
Ma zato sam ja ovu koronu glat prelezala..puna pesticida..to je to ba

E jest te umazio, joojMala_Mu wrote: 26 Jun 2021, 18:06Ma hoce jasta radi. Perfekcionista je u kuhinjivrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:05
Das njemu jednom da ga guli..i vise nece izvoljevati guljeno povrce![]()
Na koga li se ja bacih![]()