TROSJED
Moderator: VIP
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40857 times
- Been thanked: 27349 times
- Status: Offline
Re: Čudnovate zgode mog tate
Ja i zanki gulimo pelin 
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
ma kako je tvoj stomak baElTriconi wrote: 26 Jun 2021, 18:07Dobro si, izgleda i mene more samo suncanica zajebatvrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:05 Ni ja vala... Operem i na cetvrtine i zdravo...
Ma zato sam ja ovu koronu glat prelezala..puna pesticida..to je to ba![]()
gulicemo vala i bamiju ako treba, samo da te ne potjera
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
ovako ti bude kod mene kuci :Mala_Mu wrote: 26 Jun 2021, 18:06Ma hoce jasta radi. Perfekcionista je u kuhinjivrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:05
Das njemu jednom da ga guli..i vise nece izvoljevati guljeno povrce![]()
Na koga li se ja bacih![]()
-mogla si nam jabukovacu jednu napraviti...
-dobro.. haj uzmi guli jabuke...
uzme oguli dvije, i onda kaze : ma i ne moramo vala..eno ima keksa
sve manje traze i kljukusu..otkad im doturim rendu da rendaju krompir... ih
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51071 times
- Been thanked: 9078 times
Izgleda suncanica ono bilavrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:11ma kako je tvoj stomak ba![]()
gulicemo vala i bamiju ako treba, samo da te ne potjera![]()
Nisam mjerio temperaturu do sinoc navece, slucajno se sjetio
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
ako imas okusa i mirisa dobar siElTriconi wrote: 26 Jun 2021, 18:13Izgleda suncanica ono bilavrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:11
ma kako je tvoj stomak ba![]()
gulicemo vala i bamiju ako treba, samo da te ne potjera![]()
![]()
Nisam mjerio temperaturu do sinoc navece, slucajno se sjetio![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Ohovrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:13ovako ti bude kod mene kuci :Mala_Mu wrote: 26 Jun 2021, 18:06
Ma hoce jasta radi. Perfekcionista je u kuhinji
Na koga li se ja bacih![]()
-mogla si nam jabukovacu jednu napraviti...
-dobro.. haj uzmi guli jabuke...
uzme oguli dvije, i onda kaze : ma i ne moramo vala..eno ima keksa
sve manje traze i kljukusu..otkad im doturim rendu da rendaju krompir... ih![]()
Ja bih ogulio dva kila

- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27363 times
- Been thanked: 31364 times
eo ga klizi
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Imam ali me satralo, nemam snagevrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:14ako imas okusa i mirisa dobar siElTriconi wrote: 26 Jun 2021, 18:13
Izgleda suncanica ono bila![]()
Nisam mjerio temperaturu do sinoc navece, slucajno se sjetio![]()
![]()

- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Re: TROSJED
I hoces li udomljavat macu?

- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Vezbaj pizda ti komsincina
Samo sabura
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Juce sam pola dana prespavo, i danas sam jedno tri sata spavo van onih normalnih sati spavanja
Vjezbam disanje, dosta

- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
bogami previse spavas...
il si smoren, ili si novorodjence...
il je depresija
il je depresija
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Kako me je glava bolila dobro je pa sam ikako u pameti ostovrhbosnica wrote: 26 Jun 2021, 18:21 bogami previse spavas...
il je depresija![]()

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Za čak 2,2 milijuna dolara prodaje se Porsche 911 Carrera RSR 3.0 narkobosa Pabla Escobara
Automobil je na IROC-u vozio Emerson Fittipaldi da bi potom "nekako" završio u Kolumbije gdje se u njemu utrkivao kralj kartela
Porsche 911 RSR 3.0 1974. i kralj kokaina
Trkaći Porsche 911 Carrera RSR 3.0 iz 1974. nekada u vlasništvu kolumbijskog narkobosa Pabla Escobara upravo se pojavio na tržištu s cijenom od 2,2 milijuna američkih dolara.
Ovaj je kultni Porsche dizajniran i izrađen za američko natjecanje IROC (International Race of Champions) 1974. godine, gdje ga je vozio nekadašnji vozač Formule 1 Emerson Fittipaldi.

Nakon završetka te serije za koju je bilo izrađeno samo 15 primjeraka, Fittipaldijev bolid je kupio Roger Penske američki poduzetnik u profesionalnim auto-utrkama i sam nekada trkač te vlasnik momčadi poput Team Penske, DJR Team Penske... Auto koji se sada prodaje, međutim, krajem 1970-ih nekako je završio u Kolumbiji u vlasništvu notornog kolumbijskog narkobosa Pabla Escobara.

Mnogi to možda ne znaju, ali Pablo Escobar sudjelovao je na mnogim utrkama automobila. Tako je "capo" sudjelovao promjerice na popularnom kolumbijskom Copa Renaultu 4 kupu gdje je nakon šest utrka čak uhvatio drugo mjesto.
Automobil kojim se često utrkivao bio je i konkretni Porsche 911 RSR iz 1974. godine, ali koji je prerađen u "Slantnose" varijantu u stilu Porschea 935, s dodanim karakterističnim bojama "Martini racing".

Ovaj automobil zanimljive povijesti i još zanimljivijeg vlasnika sada prodaje trgovac Atlantis Motor Group s Floride (SAD).
Kultni 911 RSR 3.0 nakon Escobarove smrti 1993. godine stajao je u jednom skladištu te je potom 2000-ih vraćen u SAD gdje je bio profesionalno restauriran i vraćen u besprijekorno stanje - u izvorni oblik Ftttipaldijevog trkaćeg stroja uključujući IROC "livreju".

Uz auto dolazi originalna dokumentaciju Volkswagena USA, Penske Productionsa i North Lake Porschea.
Trkaći zrakom hlađeni 3,0-litreni boxer u 911 RSR 3.0 varijanti iz 1974. postizao je 321 KS i stajao je duplo u odnosu na najsnažniji serijski Porsche 911 2.7 RS tog vremena.

Bio je to ozbiljan natjecateljski model za ozbiljno utrkivanje i bolid koji je dominirao u GT kategoriji te pobjeđivao je na utrkama diljem svijeta. Od kad je automobil restauriran, do danas je prešao tek 362 kilometra. Ovaj zanimljivi dio povijesti može biti i vaš ako ste za to zadovoljstvo spremni platiti 2,2 milijuna dolara.

Porsche 911 RSR 3.0 1974. i kralj kokainaTrkaći Porsche 911 Carrera RSR 3.0 iz 1974. nekada u vlasništvu kolumbijskog narkobosa Pabla Escobara upravo se pojavio na tržištu s cijenom od 2,2 milijuna američkih dolara.
Ovaj je kultni Porsche dizajniran i izrađen za američko natjecanje IROC (International Race of Champions) 1974. godine, gdje ga je vozio nekadašnji vozač Formule 1 Emerson Fittipaldi.

Nakon završetka te serije za koju je bilo izrađeno samo 15 primjeraka, Fittipaldijev bolid je kupio Roger Penske američki poduzetnik u profesionalnim auto-utrkama i sam nekada trkač te vlasnik momčadi poput Team Penske, DJR Team Penske... Auto koji se sada prodaje, međutim, krajem 1970-ih nekako je završio u Kolumbiji u vlasništvu notornog kolumbijskog narkobosa Pabla Escobara.

Mnogi to možda ne znaju, ali Pablo Escobar sudjelovao je na mnogim utrkama automobila. Tako je "capo" sudjelovao promjerice na popularnom kolumbijskom Copa Renaultu 4 kupu gdje je nakon šest utrka čak uhvatio drugo mjesto.
Automobil kojim se često utrkivao bio je i konkretni Porsche 911 RSR iz 1974. godine, ali koji je prerađen u "Slantnose" varijantu u stilu Porschea 935, s dodanim karakterističnim bojama "Martini racing".

Ovaj automobil zanimljive povijesti i još zanimljivijeg vlasnika sada prodaje trgovac Atlantis Motor Group s Floride (SAD).
Kultni 911 RSR 3.0 nakon Escobarove smrti 1993. godine stajao je u jednom skladištu te je potom 2000-ih vraćen u SAD gdje je bio profesionalno restauriran i vraćen u besprijekorno stanje - u izvorni oblik Ftttipaldijevog trkaćeg stroja uključujući IROC "livreju".

Uz auto dolazi originalna dokumentaciju Volkswagena USA, Penske Productionsa i North Lake Porschea.
Trkaći zrakom hlađeni 3,0-litreni boxer u 911 RSR 3.0 varijanti iz 1974. postizao je 321 KS i stajao je duplo u odnosu na najsnažniji serijski Porsche 911 2.7 RS tog vremena.

Bio je to ozbiljan natjecateljski model za ozbiljno utrkivanje i bolid koji je dominirao u GT kategoriji te pobjeđivao je na utrkama diljem svijeta. Od kad je automobil restauriran, do danas je prešao tek 362 kilometra. Ovaj zanimljivi dio povijesti može biti i vaš ako ste za to zadovoljstvo spremni platiti 2,2 milijuna dolara.

Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9692 times
- Been thanked: 11433 times
- Status: Online
Re: Za čak 2,2 milijuna dolara prodaje se Porsche 911 Carrera RSR 3.0 narkobosa Pabla Escobara
Jedini pravi predsjednik Kolumbije ;(
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Re: Za čak 2,2 milijuna dolara prodaje se Porsche 911 Carrera RSR 3.0 narkobosa Pabla Escobara
Samo neka paze gdje ce ga parkirati 
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9692 times
- Been thanked: 11433 times
- Status: Online
Rum gledo Narcos, bar pet puta.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood: