Mute ti preci od mene..
Ne obracaj mi se pet dana
Moderator: spacebound
Mute ti preci od mene..
Kad si vec kod mladji, jedna mamica od sinovog prijatelja,Sibila wrote: 26 Jun 2021, 00:07 zato sto mladjeg frajera ...zgrabis za jedno vece...za zabavu i provod...sta cu hodat ...sto se mene tice...mladji frajer mi je za toga ...za veze ne !!!!
animals wrote: 26 Jun 2021, 00:14Kad si vec kod mladji, jedna mamica od sinovog prijatelja,Sibila wrote: 26 Jun 2021, 00:07 zato sto mladjeg frajera ...zgrabis za jedno vece...za zabavu i provod...sta cu hodat ...sto se mene tice...mladji frajer mi je za toga ...za veze ne !!!!
cesto sa mnom ode u park, i dok se djeca igraju, mi trackamo..juce obukla minicu, a ja se napalio ko june![]()
bila tako sexi..
Ne znam, vidjecu..Sibila wrote: 26 Jun 2021, 00:17animals wrote: 26 Jun 2021, 00:14
Kad si vec kod mladji, jedna mamica od sinovog prijatelja,
cesto sa mnom ode u park, i dok se djeca igraju, mi trackamo..juce obukla minicu, a ja se napalio ko june![]()
bila tako sexi..
e, pa nije se mozda djaba sredila....znas ljepse je tackat u minjaku nego u farmericama ..![]()
hoces li je startat ?
Joj, kak je sexi, digne mi se namahSibila wrote: 26 Jun 2021, 00:21 pa probaj..mozda zeli i ona tj pozelice kad joj das do znanja...startaj je...
Tako i ja sa ovim mladim djevojkama, potpuno te razumijem.Sibila wrote: 26 Jun 2021, 00:07 zato sto mladjeg frajera ...zgrabis za jedno vece...za zabavu i provod...sta cu hodat ...sto se mene tice...mladji frajer mi je za toga ...za veze ne !!!!
I u tom pogledu nisam frajerTAFKAP wrote: 26 Jun 2021, 18:08 Frajer potiče od Njemačke riječi "Freier", što su korisnici usluga "dama" koje prodaju ljubav
![]()
OMGTAFKAP wrote: 26 Jun 2021, 18:08 Frajer potiče od Njemačke riječi "Freier", što su korisnici usluga "dama" koje prodaju ljubav
![]()