Pa bio je i onaj cetnik Poplasen pa dobio podrsku os B/B strane u ne znam ni ja vise u kojem dijelu izvrsne vlasti.amidza idriz wrote: 26 Jun 2021, 22:00 Da je dosao sa kokardom ja bi ga primio. Znam s'kim imam posla ali valja probat saradjivati.
Suprotno od toga su podjele i zidovi. Nama B/B to ne ide u prilog.
...ili, hajmo ih protjerati.
Draško Stanivuković
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
- Status: Offline
Re: Draško Stanivuković
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20911 times
- Been thanked: 18854 times
Neki bi htjeli da je tako, ali takvih je sve manje.
- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Čo'jek bio post'o preCjednik PC-a, doduše regularno, sve po P.S.-u, demokraCki, al' ga tadašnji "visoki neko nešto" (men'ščini Westendorp) dekretom ('jope' demokratskiMirelam wrote: 26 Jun 2021, 23:00Pa bio je i onaj cetnik Poplasen pa dobio podrsku os B/B strane u ne znam ni ja vise u kojem dijelu izvrsne vlasti.amidza idriz wrote: 26 Jun 2021, 22:00 Da je dosao sa kokardom ja bi ga primio. Znam s'kim imam posla ali valja probat saradjivati.

- Mirelam
- Forum [Bot]
Ma bio je nesto za visoko obrazovanje na drzavnom nivou pa mu DF i SDA dali podrsku, prema tome sve ova pisanija je preseravanje.Mohr wrote: 26 Jun 2021, 23:19Čo'jek bio post'o preCjednik PC-a, doduše regularno, sve po P.S.-u, demokraCki, al' ga tadašnji "visoki neko nešto" (men'ščini Westendorp) dekretom ('jope' demokratskiMirelam wrote: 26 Jun 2021, 23:00
Pa bio je i onaj cetnik Poplasen pa dobio podrsku os B/B strane u ne znam ni ja vise u kojem dijelu izvrsne vlasti.) uklonio... Zato danas Mileta D. (onomad favorita, a danas "nužno zlo" Zapada) niko ne dira...
- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Moguće je, nešto mi u "magnovenju" nadolazi i ta situacija, kao pokušaj njegove rehabilitacije, a nije nikak'o čudo da je dobio potporu od pomenutih. Pa prijeko im je potreban, zaboga! BTW, Željko Komšić je potpuni idiot, generalno, a napose kao wannabe (ozbiljan) političar. Klasičan (čaršijanerski) đilkoš.Mirelam wrote: 26 Jun 2021, 23:39Ma bio je nesto za visoko obrazovanje na drzavnom nivou pa mu DF i SDA dali podrsku, prema tome sve ova pisanija je preseravanje.Mohr wrote: 26 Jun 2021, 23:19
Čo'jek bio post'o preCjednik PC-a, doduše regularno, sve po P.S.-u, demokraCki, al' ga tadašnji "visoki neko nešto" (men'ščini Westendorp) dekretom ('jope' demokratski) uklonio... Zato danas Mileta D. (onomad favorita, a danas "nužno zlo" Zapada) niko ne dira...
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
mozda si samo mogo drugacije ovo
poslozit adzo

gledam izvuc iz konteksta
ima se moze se eto vidis ti moj sevaleSheval wrote: 26 Jun 2021, 17:28 Prvo sto mi upada u oci, ovi ljudi okolo
Ko lijevak
Sta je ovo jbt
Sve debelo i sa figurom lijevka

ne treba nista vise pomoci tamo sabirat
ni krune !

"pomoc za beha ovo ono..." salji u tri lepe
sve tam ljevkasto reci osad saljem u ruandu

brt sto provocirasa brta
nije ljepo. kaka sad zena
zasto ga tjeras da to zamisli

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3733 times
- Been thanked: 3456 times
Znači nije nam dugo trebalo da sa "Ostavimo teške teme na stranu i pričajmo o važnim temama" i "Ne moramo im u lice svaki put govoriti da je sve ovo Bosna i Hercegovina" već moramo polahko probijati led" dođemo do "Da je došao sa kokardom ja bih ga primio"amidza idriz wrote: 26 Jun 2021, 22:00 Da je dosao sa kokardom ja bi ga primio. Znam s'kim imam posla ali valja probat saradjivati.
Kojem BH patrioti ide u prilog da dođe predstavnik sa na četničkim obilježjima i time se pokrene proces saradnje i rušenja zidova?

A ne moram se sa njima sastati sda znam sa kime imam posla jer mi smo sa tim ljudima živjeli, radili, bili prijatelji prije 30 godina.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1967 times
- Been thanked: 974 times
Jarane, u ratu se pregovaralo dok je sve gorilo.Naseef Mushroom wrote: 27 Jun 2021, 10:50Znači nije nam dugo trebalo da sa "Ostavimo teške teme na stranu i pričajmo o važnim temama" i "Ne moramo im u lice svaki put govoriti da je sve ovo Bosna i Hercegovina" već moramo polahko probijati led" dođemo do "Da je došao sa kokardom ja bih ga primio"amidza idriz wrote: 26 Jun 2021, 22:00 Da je dosao sa kokardom ja bi ga primio. Znam s'kim imam posla ali valja probat saradjivati.
Kojem BH patrioti ide u prilog da dođe predstavnik sa na četničkim obilježjima i time se pokrene proces saradnje i rušenja zidova?![]()
A ne moram se sa njima sastati sda znam sa kime imam posla jer mi smo sa tim ljudima živjeli, radili, bili prijatelji prije 30 godina.
U ratu se trgovalo...
Sta je pandan pregovorima? Zidovi, opet rat, ignorisanje sto im ide u prilog...
25 god. zabijanja glave u pijesak, glumljenja patriotizma, ne diranja u njihovo dvoriste...doslo je do toga da smo digli ruke od okupiranih dijelova, izgledaju nam kao Austrijanci u nasem dvoristu.
Sve je ovo dogovor SDA,HDZ i SNSD da se niko ne mijesa u ''nase'' dvoriste. Moje dvoriste je cijela BiH a ko drugacije misli je moj neprijatelj.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Naši FGRovci će i to usrati. Pozvat će ga samo kada bude igrala BiH protiv Turske, Hrvatske, Crne Gpre, Albanije ili Kosova da pokažu kako Draško navija kada BiH dadne goDuminjo wrote: 26 Jun 2021, 23:00 Ja bih ovu situaciju iskoristio i nekad, u narednom periodu, pozvao bih ga na utakmicu kad Bosna bude igrala protiv nekoga. Fino, hoce covjek da širi ljubav, ovo ono, gledamo u buducnost, Bla Bla.. E pa hajde, Bujrum da navijam za BeiHa![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Jesi li ti uopšte ssvjestan šta si napisao?amidza idriz wrote: 27 Jun 2021, 11:06Jarane, u ratu se pregovaralo dok je sve gorilo.Naseef Mushroom wrote: 27 Jun 2021, 10:50
Znači nije nam dugo trebalo da sa "Ostavimo teške teme na stranu i pričajmo o važnim temama" i "Ne moramo im u lice svaki put govoriti da je sve ovo Bosna i Hercegovina" već moramo polahko probijati led" dođemo do "Da je došao sa kokardom ja bih ga primio"
Kojem BH patrioti ide u prilog da dođe predstavnik sa na četničkim obilježjima i time se pokrene proces saradnje i rušenja zidova?![]()
U ratu se trgovalo...
25 god. zabijanja glave u pijesak, glumljenja patriotizma, ne diranja u njihovo dvoriste...doslo je do toga da smo digli ruke od okupiranih dijelova, izgledaju nam kao Austrijanci u nasem dvoristu.
Sve je ovo dogovor SDA,HDZ i SNSD da se niko ne mijesa u ''nase'' dvoriste. Moje dvoriste je cijela BiH a ko drugacije misli je moj neprijatelj.
Nisi napisao "Ne pominjimo rat, prošlost, krivce, nacionalnost, religije, ljubav prema BiH, mladića karadžića, haški sud, NATO, Srebrenicu, Kosovo, Jugoslaviju, entitete, 9. januar, Putina, Vučića, Erdogana, Aliju, zastave, deklaracije, rezolucije i navijanja za BH reprezentacije već pričajmo o zajedničkim temama gdje se slažemo, o budućnosti, ekonomiji, turizmu, druženju, suživotu" već si napisao da bi ga trebalo primiti i sa kokardom da se više ruše zidovi.
Tako nešto nisu nikada ni Abdićevci izjavili.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 554 times
- Been thanked: 812 times
Nece nam Srbi nikad priznat genocid, isto ko sto njima Hrvati ne priznaju Jasenovac...
Treba ici dalje, ne zivjeti u historiji, historiju nikad ne smijemo zaboravit al ne smijemo ni zivjeti u njoj, hajmo pokusat zivjeti danas, al ko ima muda da zivi danas, ko nije pizda koja mora zivjet u 90-tim a u glavi nosat intelekt iz 70-tih (sto bi se reklo klasicni Titin pionir)
Meni se svidja ekonomska saradnja gradova, svidja mi se ekonomska saradnja entiteta, kome smeta nek se seli, ionako ste paraziti koji sve pljuju i sve mrze
Treba ici dalje, ne zivjeti u historiji, historiju nikad ne smijemo zaboravit al ne smijemo ni zivjeti u njoj, hajmo pokusat zivjeti danas, al ko ima muda da zivi danas, ko nije pizda koja mora zivjet u 90-tim a u glavi nosat intelekt iz 70-tih (sto bi se reklo klasicni Titin pionir)
Meni se svidja ekonomska saradnja gradova, svidja mi se ekonomska saradnja entiteta, kome smeta nek se seli, ionako ste paraziti koji sve pljuju i sve mrze
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times
Kaka jadan ekonomska saradnja? Napravice cesmu u Sarajvu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Ekonomski gledano srbi su ti samo teret i paraziti drzavnog budzeta, tako da itaj argument ne vrijesi. Ekonomska saradnja sa entitetom moze biti korisnaa jedino ako se odnosi na ekonomsko ojacavanje povratnickih zajednica. Srbski kont i memadzmemt me ne imteresuju.tuzlak1212 wrote: 27 Jun 2021, 11:37 Nece nam Srbi nikad priznat genocid, isto ko sto njima Hrvati ne priznaju Jasenovac...
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1967 times
- Been thanked: 974 times
Ja sam mislio da si ti normalniji.Naseef Mushroom wrote: 27 Jun 2021, 11:24Jesi li ti uopšte ssvjestan šta si napisao?amidza idriz wrote: 27 Jun 2021, 11:06
Jarane, u ratu se pregovaralo dok je sve gorilo.
U ratu se trgovalo...
Nisi napisao "Ne pominjimo rat, prošlost, krivce, nacionalnost, religije, ljubav prema BiH, mladića karadžića, haški sud, NATO, Srebrenicu, Kosovo, Jugoslaviju, entitete, 9. januar, Putina, Vučića, Erdogana, Aliju, zastave, deklaracije, rezolucije i navijanja za BH reprezentacije već pričajmo o zajedničkim temama gdje se slažemo, o budućnosti, ekonomiji, turizmu, druženju, suživotu" već si napisao da bi ga trebalo primiti i sa kokardom da se više ruše zidovi.
Tako nešto nisu nikada ni Abdićevci izjavili.

#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
-
- Na probnom
Možda bi najbolje bilo da u duhu relaksacije odnosa Jasmin Imamović izjavi da u Jasenovcu nije bilo ništa,da je Jastrebarsko bilo vrtić za djecu,i da onda ode u Banjaluku da ga svi izgrle...e onda se okrenuti ekonomiji jer čiča-miča priča nema alternativu.Šta misliš o tome?tuzlak1212 wrote: 27 Jun 2021, 11:37 Nece nam Srbi nikad priznat genocid, isto ko sto njima Hrvati ne priznaju Jasenovac...
- Mirelam
- Forum [Bot]
Ti ili si čovjek kratke memorije ili imaš selektivno pamćenje. Možda nije opet ni jedno ni drugo, nego srpski mentalitet koji si očigledno poprimio. O ostavljanju teških tema na stranu prvi je govorio Otac Nacije tako da ne podastireš gluposti i neistine.Naseef Mushroom wrote: 27 Jun 2021, 10:50Znači nije nam dugo trebalo da sa "Ostavimo teške teme na stranu i pričajmo o važnim temama" i "Ne moramo im u lice svaki put govoriti da je sve ovo Bosna i Hercegovina" već moramo polahko probijati led" dođemo do "Da je došao sa kokardom ja bih ga primio"amidza idriz wrote: 26 Jun 2021, 22:00 Da je dosao sa kokardom ja bi ga primio. Znam s'kim imam posla ali valja probat saradjivati.
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Drasticna je razlika izmedju ostavljanja teskih tema i naguzivanja punim na sto gljiva ukazuje.
- insomnia
- Rđav kurac
Ma kakvih teskih tema? Sta su teske teme, preci preko genocida?
- insomnia
- Rđav kurac
Iste ove hamse sto su ga grlile ce uoci 25-og postavljati pateticne statuse na FB. Carsija pamti, picke materine
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Hoćemo li govoriti o selektivnom pamćenju? Poplave 2014. Bošnjaci bukvalno spašavali srpske živote, donosili im vodu, prali im besplatno vozila, slali komentare podrske, obilazi ih, slali pomoć u parama i odjeći da na kraju Doboj ne bi postao ni 1% BiH nego što je bio prije poplava niti ih je zbližilo išta Federaciji a svi maštaju da sastanak dva golupčića hoće?Mirelam wrote: 27 Jun 2021, 12:02Ti ili si čovjek kratke memorije ili imaš selektivno pamćenje. Možda nije opet ni jedno ni drugo, nego srpski mentalitet koji si očigledno poprimio. O ostavljanju teških tema na stranu prvi je govorio Otac Nacije tako da ne podastireš gluposti i neistine.Naseef Mushroom wrote: 27 Jun 2021, 10:50
Znači nije nam dugo trebalo da sa "Ostavimo teške teme na stranu i pričajmo o važnim temama" i "Ne moramo im u lice svaki put govoriti da je sve ovo Bosna i Hercegovina" već moramo polahko probijati led" dođemo do "Da je došao sa kokardom ja bih ga primio"
Šta je sa Pravdom za Davida? Tolika podrška Bošnjaka iz Federacije koji su masovno dolazili na skupove. Reci mi ako zastupaš suprotno mišljenje, ako su samo Dodiku i njegovom SNSDu smetali skupovi za Davida kako se to uklapa u priču da SNSD, HDZ i SDA zavađaju narode i kada njih skinemo sa vlasti rušimo zidove?
Ako na skupovima nisu bili Dodikovi glasači već oni od Stanivukovića i Vukanovića kako to da podrška skupu nije zbližila narode, gradove i entitete?
A to da sam poprimio srpski mentalitet bi imalo logike da sam ja napao Draška koji ništa nije do sada izjavio ali ga napadam samo zato sto se tako zove ali pošto pričamo o liku koji je na Trgu Banjaluke čim je preuzeo vlast pustio Bože pravde, nazvao Hag političkim sudom i išao na litije u Crnu Goru očigledno je da taj tvoj argument ne pije vode.