Da li ste ikada išli na sudar "na slijepo" (blind date)?
Moderator: spacebound
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
- Status: Offline
Re: Tri sata putovao na sastanak, djevojka se nije pojavila
biži... 
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4464 times
- Been thanked: 3443 times
Hunjak njeki 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
Pa zar si i tamo mladicima srceTa slamala?
Dozvolite da se obratimo
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Išo sam ja, štae...
Bilo je to početkom drugog milenija, doba MIRCa i kojekakvih foruma... Zdogovorili smo se nać na koncertu Merilna Dine i tad mobilini i nisu baš bili nešto rasprostranjeni.
Došao sam vozom u neki Njemački zaseok pod imenom Speyer, uspio sam nać i dotičnu diskoteku a i Din@-u, koja me je čekala ispred iste. Neposredno nakon toga sam upoznao i njenog momka i njihovo društvo a srećom sam kasnije upoznao jednog tipa, koji je znao jednu moju prijateljicu i što je bilo još važnije, imao je auto, sa kojim sam se mogao nakon koncerta vratiti nazad.
Lijepa su to bila studentska vremena
Bilo je to početkom drugog milenija, doba MIRCa i kojekakvih foruma... Zdogovorili smo se nać na koncertu Merilna Dine i tad mobilini i nisu baš bili nešto rasprostranjeni.
Došao sam vozom u neki Njemački zaseok pod imenom Speyer, uspio sam nać i dotičnu diskoteku a i Din@-u, koja me je čekala ispred iste. Neposredno nakon toga sam upoznao i njenog momka i njihovo društvo a srećom sam kasnije upoznao jednog tipa, koji je znao jednu moju prijateljicu i što je bilo još važnije, imao je auto, sa kojim sam se mogao nakon koncerta vratiti nazad.
Lijepa su to bila studentska vremena
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
Otkud ti pare da studiras u njemackoj?
I jos po koncertima hodo?
Ahhhaaa!!!
I jos po koncertima hodo?
Ahhhaaa!!!
Dozvolite da se obratimo
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Moglo se 
2001 sam na raspustu između semestara išao da radim kao el. instalater
Prvi put upoznao čari hiltovke
, Pravi se novi trgovinski centar, kaže kapo ovdje dolazi glavna tabla sa prekidačima dva sa metar, skini pet cenata zid, al nemoj da probiješ. Ja se ko majmun propeo na merdevine, kontam počnem odozgo, i okrenem ih paralelno sa zidom... 
Bilo je interesantno gledati kako to sve ide na velikoj Baustelli, budu 5,6 vrsta majstora istovremeno. Ti oštemaš zid napraviš gdje treba da dođe kablo od razvodne i utičnica, za pola sata je nema, došao gipser iz zatvorio
Al najgore je bilo kad smo morali da vani razvučemo dovodno kablo od trafo stanice, il kako se zove do zgrade... Bio je februar, mart... Taman snijeg okopnio al blato do članaka, ona rola sa kablom spuštena iz kamiona na neke kao role, al ono od težine sve upalo 15 cm u zemlju 
Jebaji ga, za mjesec dana sam uzeo 2,5 milje maraka, od toga si kupio računar i 15" TFT monitor, Philips 150s, 800 dojč maraka je tad koštao i kad su kolege dolazili kod mene da radimo vježbe su se ibretili
2001 sam na raspustu između semestara išao da radim kao el. instalater
Prvi put upoznao čari hiltovke
Bilo je interesantno gledati kako to sve ide na velikoj Baustelli, budu 5,6 vrsta majstora istovremeno. Ti oštemaš zid napraviš gdje treba da dođe kablo od razvodne i utičnica, za pola sata je nema, došao gipser iz zatvorio
Jebaji ga, za mjesec dana sam uzeo 2,5 milje maraka, od toga si kupio računar i 15" TFT monitor, Philips 150s, 800 dojč maraka je tad koštao i kad su kolege dolazili kod mene da radimo vježbe su se ibretili
- sherman_ll
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
tja
dzaba udjo
ja mislio tema o frendu mi fufetu
fufi
ja mislio tema o frendu mi fufetu
fufi
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nažalost nije
Ja ne mogu dogurat ni do ovog onlajn dejta
Svi mi se morete obratit
Šta je tri sata putovanja i malo čekanja zbog djevojke koja ti se sviđa
Današnji momci su razmaženi.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Stoposto ... jednom sam vozio radi zenske sedam sati na motoru sudnji dan potop biblijskih razmjera a njemu frka tri sata u autu, klima meza ... trazi da ga tjese i iznosi to kao problem cijelom dunjaluku kmekme.Nice try wrote: 29 Jun 2021, 08:17 Šta je tri sata putovanja i malo čekanja zbog djevojke koja ti se sviđa![]()
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28478 times
- Been thanked: 32532 times
pa jel se pojavila mladaOdraz wrote: 29 Jun 2021, 08:52Stoposto ... jednom sam vozio radi zenske sedam sati na motoru sudnji dan potop biblijskih razmjera a njemu frka tri sata u autu, klima meza ... trazi da ga tjese i iznosi to kao problem cijelom dunjaluku kmekme.Nice try wrote: 29 Jun 2021, 08:17 Šta je tri sata putovanja i malo čekanja zbog djevojke koja ti se sviđa![]()
Današnji momci su razmaženi.![]()
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Odraz
- Inventar foruma

... izasla na vrata kaze - Ti nisi normalan, po ovakvom vremenu ... zaista si dosao ...Zanki wrote: 29 Jun 2021, 08:55pa jel se pojavila mladaOdraz wrote: 29 Jun 2021, 08:52
Stoposto ... jednom sam vozio radi zenske sedam sati na motoru sudnji dan potop biblijskih razmjera a njemu frka tri sata u autu, klima meza ... trazi da ga tjese i iznosi to kao problem cijelom dunjaluku kmekme.![]()
![]()
Ja odgovorio - Jesam ... skidaj gace.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28478 times
- Been thanked: 32532 times
laleee
znaci hepiEnd
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10005 times
- Been thanked: 11893 times
Nice try wrote: 29 Jun 2021, 08:17 Šta je tri sata putovanja i malo čekanja zbog djevojke koja ti se sviđa![]()
Pa nije problem, ako će se ona pojaviti
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Jesu.Nice try wrote: 29 Jun 2021, 08:17 Šta je tri sata putovanja i malo čekanja zbog djevojke koja ti se sviđa![]()
Kada se sjetim kada sam znao sat vremena pješačiti zbog cure, društva ili da nesto obavim a oni danas uzmu taksi da ne bi hodali 20 minuta.
Ili ove stranice danas gdje sebi kao da napraviš žensko, biraš boju kose, rasu, godine, figuru i onda izabereš da nije dalje od 30km jer ko će dalje putovati radi djevojke.
I onda očekivati danas da putuju toliko radi djevojke koja nije baš perfektna u njegovim očima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Odraz
- Inventar foruma

Sjedim jednom sa ekipom, ka'e ovaj jedan dopisujem se sa curom iz Doboja, jucer me zvala da gledamo TV skupa, a drugi raspali:
- I ti sjedis ovdje sa nama? Mene jedna zvala iz Splita kaze letim za njemacku za tri sata, ja na motor i za sat u Split, kad nisam izginuo deset puta do tamo samo da ga slozim a ona starka, nimalo me ne privlaci, zamisli sta sam sposoban uraditi za neku koja izgleda k'o ta tvoja sto se dopisujete ... ne bih ni ovu pivu zavrsio trcao bih do Doboja.
- I ti sjedis ovdje sa nama? Mene jedna zvala iz Splita kaze letim za njemacku za tri sata, ja na motor i za sat u Split, kad nisam izginuo deset puta do tamo samo da ga slozim a ona starka, nimalo me ne privlaci, zamisli sta sam sposoban uraditi za neku koja izgleda k'o ta tvoja sto se dopisujete ... ne bih ni ovu pivu zavrsio trcao bih do Doboja.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa kad se samo sjetim prije interneta, dobiješ broj od djevojke preko nekoga ili od djevojke lično, pa neka je i u drugom gradu, važno je dobiti tu informaciju i pokušati pa makar i ne bilo ništa, bar je se pokušalo.
Danas svi imaju stotine djevojaka kao Facebook prijateljice a 80% živi u njihovoj blizini. Čovjek bi rekao kraj današnjih mogućnosti i najveći smoto bi bio u stanju da bar jednom mjesečno bar stupi u kontakt sa nekom a ono šipak.
Danas svi imaju stotine djevojaka kao Facebook prijateljice a 80% živi u njihovoj blizini. Čovjek bi rekao kraj današnjih mogućnosti i najveći smoto bi bio u stanju da bar jednom mjesečno bar stupi u kontakt sa nekom a ono šipak.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17080 times
Sto ce reci nisi isao zbog djevojke
Ne mijesajmo babe i zabe, kolega
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8238 times
- Been thanked: 19384 times
Kad razmisljate s dbOdraz wrote: 29 Jun 2021, 10:41 Sjedim jednom sa ekipom, ka'e ovaj jedan dopisujem se sa curom iz Doboja, jucer me zvala da gledamo TV skupa, a drugi raspali:
- I ti sjedis ovdje sa nama? Mene jedna zvala iz Splita kaze letim za njemacku za tri sata, ja na motor i za sat u Split, kad nisam izginuo deset puta do tamo samo da ga slozim a ona starka, nimalo me ne privlaci, zamisli sta sam sposoban uraditi za neku koja izgleda k'o ta tvoja sto se dopisujete ... ne bih ni ovu pivu zavrsio trcao bih do Doboja.![]()
Vala, to je i jedna vrsta ponizavanja samog sebe.
Vozite se satima radi malo vdzajne.