Nije ni to, ali i to što ostavi na takav način ne čini direktnu finansijsku štetu nečijoj imovini. Fino zovneš pauka i gotova priča. Šta imaš glumiti majmuna pa mu auto zasipati smećem.Dori wrote: 29 Jun 2021, 13:55A civiliizovano je ostaviti auto ispred kontejnera za smece da mu se ne moze prici, na biciklistickoj stazi, kraj Sebilja, na mjestu za invalide?MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 13:52
Ove priče o egu su za djecu i one koji bi lično uzimali pravdu u svoje ruke. E to je anticivilizacijski.![]()
Sarajevo
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22530 times
- Been thanked: 20661 times
- Status: Offline
Re: Sarajlije zatrpale smećem automobil koji je parkiran pored kontejnera
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2309 times
- Been thanked: 5635 times
Mozda mu je ostecen lak, ja kazem papanski cin je jedno i drugo.Dori wrote: 29 Jun 2021, 13:53Ne znam...Mozemo pitati vlasnika, ali ja ovdje ne vidim nista unisteno....Samo gomilu kartonskih kutija na autu koje je gospodin ili gospodja morali da ociste....Unistavanje je recimo kad mu ispisu grafit na autu, slome retrovizore, brisace, zabiju sjekirru u haubu....Beni wrote: 29 Jun 2021, 13:49
Kako nije unistavanje imovine, sta znas sta ima u smecu.
Ja samo hocu reci papanski je jedno i drugo
Budimo civilizovani zovi pauka, ako levat ne skonta iz prve samo nastavljati i zvati
Ovo je samo kako se kaze "ucenje pameti", da drugi put malo bolje razmisli gdje ce parkirati.
![]()
za boldano: mogu ga uciti pameti tako sto bi trazio auto na ciglanama i moro platiti stou i po
Fuck you a friendly note to start the day
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Znači tebi na šalteru neko stane ispred tebe preko reda necivilizacijski a ti ga pred svima pljuneš i opsuješ mu mater i to je civilizacijski čin?Dori wrote: 29 Jun 2021, 13:55A civiliizovano je ostaviti auto ispred kontejnera za smece da mu se ne moze prici, na biciklistickoj stazi, kraj Sebilja, na mjestu za invalide?MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 13:52
Ove priče o egu su za djecu i one koji bi lično uzimali pravdu u svoje ruke. E to je anticivilizacijski.![]()
Nisam znao da je anticivilizacija ustvari civilizacija ako je upotrijebiš protiv necivilizovanih?
Pljunuti, opsovati mater i baciti smeće na nečije auto je i dalje anticivilizacijski čin bez obzira šta je razlog ili uzrok.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Pa kao sto sam rekla...Ja vidim ovo kao revolt ili protest gradjana....I podrzavam ga, jer nekad nema druge sa ovakvima. Kao sto rekoh, drugi put ce sigurno razmisliti gdje parkira. Pauk i da ga odnese, on ce misliti da je smetao jednoj osobi koja je zvala pauka i parkirace tu opet. Ovako zna da smeta svima koji tu zive.MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 13:56Nije ni to, ali i to što ostavi na takav način ne čini direktnu finansijsku štetu nečijoj imovini. Fino zovneš pauka i gotova priča. Šta imaš glumiti majmuna pa mu auto zasipati smećem.Dori wrote: 29 Jun 2021, 13:55
A civiliizovano je ostaviti auto ispred kontejnera za smece da mu se ne moze prici, na biciklistickoj stazi, kraj Sebilja, na mjestu za invalide?![]()
Ima koda nas jako puno vozaca koje ponovo treba vratiti u auto skole. Ne samo kad je parkig u pitanju....
A samom odbranom istih ispada da ste i ti i Beni jedni od ovih ovako parkiraju
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Beni
- Fuck you

- Mood:
A civiliizovano je zatrpati tudju imovinu smecemDori wrote: 29 Jun 2021, 13:55A civiliizovano je ostaviti auto ispred kontejnera za smece da mu se ne moze prici, na biciklistickoj stazi, kraj Sebilja, na mjestu za invalide?MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 13:52
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa eto....Ovako ce platiti 20KM za pranje i poliranje....Znaci dobro je prosao (ili prosla).Beni wrote: 29 Jun 2021, 13:57
Mozda mu je ostecen lak, ja kazem papanski cin je jedno i drugo.
za boldano: mogu ga uciti pameti tako sto bi trazio auto na ciglanama i moro platiti stou i po
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Nismo, već Beni i ja prevazilazimo mentalitet naroda na ovom području koji je svaki problem navikao riješavati šakama, psovkama i slično tj. uzimanjem pravde u svoje ruke.Dori wrote: 29 Jun 2021, 14:00Pa kao sto sam rekla...Ja vidim ovo kao revolt ili protest gradjana....I podrzavam ga, jer nekad nema druge sa ovakvima. Kao sto rekoh, drugi put ce sigurno razmisliti gdje parkira. Pauk i da ga odnese, on ce misliti da je smetao jednoj osobi koja je zvala pauka i parkirace tu opet. Ovako zna da smeta svima koji tu zive.MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 13:56
Nije ni to, ali i to što ostavi na takav način ne čini direktnu finansijsku štetu nečijoj imovini. Fino zovneš pauka i gotova priča. Šta imaš glumiti majmuna pa mu auto zasipati smećem.
Ima koda nas jako puno vozaca koje ponovo treba vratiti u auto skole. Ne samo kad je parkig u pitanju....
A samom odbranom istih ispada da ste i ti i Beni jedni od ovih ovako parkiraju![]()
Last edited by Masamune on 29 Jun 2021, 14:01, edited 1 time in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Grijesi, gdje sam ja branio debilaDori wrote: 29 Jun 2021, 14:00Pa kao sto sam rekla...Ja vidim ovo kao revolt ili protest gradjana....I podrzavam ga, jer nekad nema druge sa ovakvima. Kao sto rekoh, drugi put ce sigurno razmisliti gdje parkira. Pauk i da ga odnese, on ce misliti da je smetao jednoj osobi koja je zvala pauka i parkirace tu opet. Ovako zna da smeta svima koji tu zive.MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 13:56
Nije ni to, ali i to što ostavi na takav način ne čini direktnu finansijsku štetu nečijoj imovini. Fino zovneš pauka i gotova priča. Šta imaš glumiti majmuna pa mu auto zasipati smećem.
A samom odbranom istih ispada da ste i ti i Beni jedni od ovih ovako parkiraju![]()
- Beni
- Fuck you

- Mood:
i tebi je to OK, to unistavanje tudje imovine ?Dori wrote: 29 Jun 2021, 14:00Pa eto....Ovako ce platiti 20KM za pranje i poliranje....Znaci dobro je prosao (ili prosla).Beni wrote: 29 Jun 2021, 13:57
Mozda mu je ostecen lak, ja kazem papanski cin je jedno i drugo.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
gdje ima poliranje za cvaju da idem odmah 
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa pogotovo kod nas ima jako puno ljudi koji su na rubu....Sa zivcima, sa svim. Ljudi se potuku i za manje stvari. Jednstavno si sit svega i puknu zbog sitnce. PTSP ili sta vec, ali desava se svaki dan. Nazalost. Meni da stane neko preko reda na salteru, bilo bi mi krivo. Naravno. Pomislila bi u sebi da je papak. Mozda bi cak nesto i rekla. Ali nekom drugom, ko zna kako bi prosao. I vjerujem da bi svi u tom istom reku podrzali onoga sto ga je "pljunuo". Zasto je taj koji se ubacuje, pametniji od svih ostalih koji uredno cekaju? Po cemu on zasluzuje da prodje nekaznjeno? Bez rijeci? Pustas li ti ljude preko reda? Kod ljekara, na kasi, u banci? Kako bi ti reagovao na "ubacivanje"?Naseef Mushroom wrote: 29 Jun 2021, 13:58Znači tebi na šalteru neko stane ispred tebe preko reda necivilizacijski a ti ga pred svima pljuneš i opsuješ mu mater i to je civilizacijski čin?Dori wrote: 29 Jun 2021, 13:55
A civiliizovano je ostaviti auto ispred kontejnera za smece da mu se ne moze prici, na biciklistickoj stazi, kraj Sebilja, na mjestu za invalide?![]()
Nisam znao da je anticivilizacija ustvari civilizacija ako je upotrijebiš protiv necivilizovanih?
Pljunuti, opsovati mater i baciti smeće na nečije auto je i dalje anticivilizacijski čin bez obzira šta je razlog ili uzrok.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Opet...ne vidim unistavanje imovine i podrzavam ovakav vid protesta gradjana. U mojim ocima to je upravo to. I ne razumijem zasto branis papke?
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Trebali su gradjani napraviti golubarnik na krovu tog bibija. 
- Belay Queen
- Inventar foruma

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 142 times
Kako ce mislit da je smetao samo jednoj osobi?Dori wrote: 29 Jun 2021, 14:00Pa kao sto sam rekla...Ja vidim ovo kao revolt ili protest gradjana....I podrzavam ga, jer nekad nema druge sa ovakvima. Kao sto rekoh, drugi put ce sigurno razmisliti gdje parkira. Pauk i da ga odnese, on ce misliti da je smetao jednoj osobi koja je zvala pauka i parkirace tu opet. Ovako zna da smeta svima koji tu zive.MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 13:56
Otkud zna je l' se dogovorilo 10 stanara pa da jedno od njih nazove policiju i pauka?
U svakom slucaju djelotvornije je nazvat policiju jer ce puno vecu kaznu platit i puno vise ce ga zabolit 150-200km nego 20km
Panta rei...
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa nista onda....Parkirajte gdje vam je volja...Ljudi neka vas zaobilaze i gotovo...Sta oni imaju bacati smece u kontejnere? Neka sacejaju da auto ode....MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 14:01
Nismo, već Beni i ja prevazilazimo mentalitet naroda na ovom području koji je svaki problem navikao riješavati šakama, psovkama i slično tj. uzimanjem pravde u svoje ruke.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ne znam...Mislim da kad dodje i vidi ovako auto, puno vise "boli" nego kad samo platis kaznu. Nekako ljudi danas imaju sve manje stida.Belay Queen wrote: 29 Jun 2021, 14:07
Kako ce mislit da je smetao samo jednoj osobi?
Otkud zna je l' se dogovorilo 10 stanara pa da jedno od njih nazove policiju i pauka?
U svakom slucaju djelotvornije je nazvat policiju jer ce puno vecu kaznu platit i puno vise ce ga zabolit 150-200km nego 20km![]()
- Beni
- Fuck you

- Mood:
ne branim ja nikog, citaj sta sam ranije pisao, ponovo cu ti reci da je jedno i drugo papanski cin
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
E jbg ti sad već ideš u hipermoralisanjeDori wrote: 29 Jun 2021, 14:07Pa nista onda....Parkirajte gdje vam je volja...Ljudi neka vas zaobilaze i gotovo...Sta oni imaju bacati smece u kontejnere? Neka sacejaju da auto ode....MarlboroGold wrote: 29 Jun 2021, 14:01
Nismo, već Beni i ja prevazilazimo mentalitet naroda na ovom području koji je svaki problem navikao riješavati šakama, psovkama i slično tj. uzimanjem pravde u svoje ruke.![]()
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Jesu li papci i oni koji podrzavaju stavljanje smeca nekome na auto?Beni wrote: 29 Jun 2021, 14:10ne branim ja nikog, citaj sta sam ranije pisao, ponovo cu ti reci da je jedno i drugo papanski cinDori wrote: 29 Jun 2021, 14:06
Opet...ne vidim unistavanje imovine i podrzavam ovakav vid protesta gradjana. U mojim ocima to je upravo to. I ne razumijem zasto branis papke?
- Belay Queen
- Inventar foruma

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 142 times
Ma nece vjeruj,imali smo slican problem pred zgradom,ne mozes seljaku nista al mu se dzigerica raspala kad je dosao pauk zajedno s policijom...kaze ljudiii nemojte zaboga,pola zgrade je umiralo od smijehaDori wrote: 29 Jun 2021, 14:09Ne znam...Mislim da kad dodje i vidi ovako auto, puno vise "boli" nego kad samo platis kaznu. Nekako ljudi danas imaju sve manje stida.Belay Queen wrote: 29 Jun 2021, 14:07
Kako ce mislit da je smetao samo jednoj osobi?
U svakom slucaju djelotvornije je nazvat policiju jer ce puno vecu kaznu platit i puno vise ce ga zabolit 150-200km nego 20km![]()
Bezbroj puta je bio upozoren i tjerao je inat,kucepazitelju govorio,stae kaze ogradi koliko je tvoje
Sad parkira 20 metara od zgrade
Panta rei...