SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17080 times
- Status: Offline
Re: SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Ne pregonite i manite se offa.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10005 times
- Been thanked: 11893 times
HAVANA wrote: 30 Jun 2021, 10:57 Eno sad.Malo sto nas vakcinisu sad i ovo![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/iz-beog ... /210630038
Pa nema. Poskok zaštićena životinja, ne smiju se fatati, a bez njih nema ni protiv otrova
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2920 times
- Been thanked: 24199 times
Recite maji nek nafata na crno. Ubice pare.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

Neki dan sam ant kupio. Za tetanus jebeni nema. Nema ni ovo od marku, jad i bijeda. Fuj.Krokodil Behko wrote: 30 Jun 2021, 14:25HAVANA wrote: 30 Jun 2021, 10:57 Eno sad.Malo sto nas vakcinisu sad i ovo![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/iz-beog ... /210630038
Pa nema. Poskok zaštićena životinja, ne smiju se fatati, a bez njih nema ni protiv otrova

- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2329 times
- Been thanked: 5776 times
probio ja nogu ekserom cenerom odvuku me do hitne kae idi kupi tetanus, bog te jebo vidis da mi viri ekser iz nogeHAVANA wrote: 30 Jun 2021, 15:05Neki dan sam ant kupio. Za tetanus jebeni nema. Nema ni ovo od marku, jad i bijeda. Fuj.Krokodil Behko wrote: 30 Jun 2021, 14:25
Pa nema. Poskok zaštićena životinja, ne smiju se fatati, a bez njih nema ni protiv otrova![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- HAVANA
- Penzioner

Ma znam prije 2 dana bio.Isto.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25325 times
- Been thanked: 6637 times
...sta bi, seka jos nije nasla super falsifikatore?!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
Bismilahir-rahmanir-rahim!
Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono što se perom piše;
Pozivam za svjedoka nesigurnu tamu sumraka i noć i sve što ona oživi;
Pozivam za svjedoka sudnji dan, i dušu što sama sebe kori;
Pozivam za svjedoka vrijeme, početak i svršetak svega
— da je svaki čovjek uvijek na gubitku.
Prof. Dr. Senka-Mesihovic-Dinarević, pedijatar, subspec. dječije kardiologije i ehokardiografije je novi član našeg tima. Prof. dr. Senka Mesihović-Dinarvić je diplomirala na Medicinskom fakultetu 1982. i bila proglašena studentom svoje generacije. Zvanje doktora nauka stekla je 1991. godine., a od 2008.god.je član akademije nauka i umjetnosti BiH, odjel medicinskih nauka. Na poziciji šefice Pedijatrijske klinike Univerzitetskog centra Sarajevo nalazila se od 2003. do 2016. god. Prof.esorica Dinarević – Mesihović je objavila 205 naučnih radova, a sama je autorica deset knjiga i sedam priručnika. Član je Evropske akademije nauka i umjetnosti.
ko nema dovoljno vremena/zelje/strpljenja..nek pogleda od 39:00
zashto je dala otkaz (da ne bi bila otjerana kao "...." ili rasporedjena na drugo radno mjesto, Senka nije spomenula, shta/kako necu ni ja) 2016..zakljucite sami
Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono što se perom piše;
Pozivam za svjedoka nesigurnu tamu sumraka i noć i sve što ona oživi;
Pozivam za svjedoka sudnji dan, i dušu što sama sebe kori;
Pozivam za svjedoka vrijeme, početak i svršetak svega
— da je svaki čovjek uvijek na gubitku.
Prof. Dr. Senka-Mesihovic-Dinarević, pedijatar, subspec. dječije kardiologije i ehokardiografije je novi član našeg tima. Prof. dr. Senka Mesihović-Dinarvić je diplomirala na Medicinskom fakultetu 1982. i bila proglašena studentom svoje generacije. Zvanje doktora nauka stekla je 1991. godine., a od 2008.god.je član akademije nauka i umjetnosti BiH, odjel medicinskih nauka. Na poziciji šefice Pedijatrijske klinike Univerzitetskog centra Sarajevo nalazila se od 2003. do 2016. god. Prof.esorica Dinarević – Mesihović je objavila 205 naučnih radova, a sama je autorica deset knjiga i sedam priručnika. Član je Evropske akademije nauka i umjetnosti.
ko nema dovoljno vremena/zelje/strpljenja..nek pogleda od 39:00
zashto je dala otkaz (da ne bi bila otjerana kao "...." ili rasporedjena na drugo radno mjesto, Senka nije spomenula, shta/kako necu ni ja) 2016..zakljucite sami
KIAORA
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
- HAVANA
- Penzioner

Moj fuddo bezbeli da niko nije normalan. Meni je nekad simpaticna ta ludost u nekim stvarima al dosta puta i nije. Znas kako ti to izgleda, dodjem pred hitnu, jedva i doso kopaju pa samo jedna traka, dok ugajgulis da uletis na foru i provuces se sa socijalnog kroz tu traku. A oni odozgo idu, mozes lako i pred hitnom preselit ako te ko stigne. Na parking ne moze rampa. Onda ostavis na sred ceste, nemas kud. Sreca ja s motorom. Kad poznanik u onom odijelu, vozi hitnu. Aaa vidi njega, dje si, sta je bilo...? Reko ujede me ker. Pu jebo mater svoju, haj vamo okolo. Kako si, sta ima, kako stara, zena, djeca, ima li, posla, kacemo na pivu, jel ti stari dole, imas koga za podizac stakla crko mi blabla... Isprica se sa njim od parkinga hitne do sale nisam u belgiji u bolnici toliko prico za dva poroda i 2 operacije u bolnici. U salu hajmo diz se amira previj ovo, ujed... Pljus, tras, motaj, prsci, treba tetanus, ne treba, naravno da treba ona vice. Nema tetanusa moras kupit. Vice on daj cvaju odo ja u apoteku. Ode i donese, eto haj kuci. Nit ko sta rece sta dalje nit ista. Mogu li na revakcinaciju zbog tetanusa? Ma mozes ba jebo to, kakve veze to ima. Odem na revakcinaciju, bezveze klapim, ne moze nema sanse. Vratim se gnoji se rana. Nazovem jarana doktora, kaze ma dobro je cisti ranu, dobio si ant, pijes antibiotike... Reko pijem karnu, kakve antibiotike? Pa dali su ti valjda, reko nisu pito me za mater i podizac stakla. Drz, nedaj moras pit. Idi kupi. Ja odem kupit ona ne da bez recepta. Zena paniku digla ko da me sijac smrti pokosio. Posvadjam se sa njom, necu sad nikako. Ko biva moram sad trazit zdravstvenu pa negdje nakom doktoru. A ne znam ni gdje mi je ni ko mi je doktor. Nesta sad novo. Necu sad nikako hajmo kuci jebo te antibiotik i dom zdravlja. Istisci, bisci onaj gnoj, ona vice ti si ba lud i svi ovi doktori i sestre. Ode hoda po apotekama, ne moze bez recepta al na kraju u trecoj ipak moze, premuntala je. Sad ti to pijem ona me ganja po kuci, na sred stola stoji to i naki tuferi, acidi borici pa ja to trljam. E zamisli da ti bubreg otkaze il nesta pa kod sebije zavrsis. Sve nesta na brzinu i otprilike a nema niceg. Ja mislim da bez bubrega dodjes rekli bi idi kupi nesta... Jos ako ne znas nikog, vec vidim benija sjedi u cekaonici, foruma i ceka a ekser viri iz noge. Ko u crtanom.
- HAVANA
- Penzioner

A sa druge strane, odvedem mamu privatno doktoru, ma ko bajka. Cisto, uredno, sve polako i po ps-u. Dobro sve ispita, pregleda, odredi terapiju, eno je lampa. Stabilizovalo se sve. Plati i cao. Svakako i kod ovih platim masu stvari. Ovde bar rijesim problem. Sistem za qrac. Jel vladajuci kolo vode belaj. Sve je dobro dok imas da platis. Sta ce jadan ko nema? Cirkus.Vidili smo sta se kod sebije desava ljudima, djeci... I kaze sto lajes, pa gdje neces lajat jebla mater svoju, covjek umire kaze idi kupi tocilizumb, u zadnjem momentu. Treba ti po sata do lukavice i ko ima pare i ako ima tamo na stanju i znas gdje trebas otici... 
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22829 times
- Been thanked: 20925 times
- HAVANA
- Penzioner

Ja kad cu,tad kafenisem i lagano.Poslije vecinom brzinski uletim.Jedino ako nikog nema onda mogu duze srat 
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Halali sto se smijem, jbg,HAVANA wrote: 01 Jul 2021, 06:50 Moj fuddo bezbeli da niko nije normalan. Meni je nekad simpaticna ta ludost u nekim stvarima al dosta puta i nije. Znas kako ti to izgleda, dodjem pred hitnu, jedva i doso kopaju pa samo jedna traka, dok ugajgulis da uletis na foru i provuces se sa socijalnog kroz tu traku. A oni odozgo idu, mozes lako i pred hitnom preselit ako te ko stigne. Na parking ne moze rampa. Onda ostavis na sred ceste, nemas kud. Sreca ja s motorom. Kad poznanik u onom odijelu, vozi hitnu. Aaa vidi njega, dje si, sta je bilo...? Reko ujede me ker. Pu jebo mater svoju, haj vamo okolo. Kako si, sta ima, kako stara, zena, djeca, ima li, posla, kacemo na pivu, jel ti stari dole, imas koga za podizac stakla crko mi blabla... Isprica se sa njim od parkinga hitne do sale nisam u belgiji u bolnici toliko prico za dva poroda i 2 operacije u bolnici. U salu hajmo diz se amira previj ovo, ujed... Pljus, tras, motaj, prsci, treba tetanus, ne treba, naravno da treba ona vice. Nema tetanusa moras kupit. Vice on daj cvaju odo ja u apoteku. Ode i donese, eto haj kuci. Nit ko sta rece sta dalje nit ista. Mogu li na revakcinaciju zbog tetanusa? Ma mozes ba jebo to, kakve veze to ima. Odem na revakcinaciju, bezveze klapim, ne moze nema sanse. Vratim se gnoji se rana. Nazovem jarana doktora, kaze ma dobro je cisti ranu, dobio si ant, pijes antibiotike... Reko pijem karnu, kakve antibiotike? Pa dali su ti valjda, reko nisu pito me za mater i podizac stakla. Drz, nedaj moras pit. Idi kupi. Ja odem kupit ona ne da bez recepta. Zena paniku digla ko da me sijac smrti pokosio. Posvadjam se sa njom, necu sad nikako. Ko biva moram sad trazit zdravstvenu pa negdje nakom doktoru. A ne znam ni gdje mi je ni ko mi je doktor. Nesta sad novo. Necu sad nikako hajmo kuci jebo te antibiotik i dom zdravlja. Istisci, bisci onaj gnoj, ona vice ti si ba lud i svi ovi doktori i sestre. Ode hoda po apotekama, ne moze bez recepta al na kraju u trecoj ipak moze, premuntala je. Sad ti to pijem ona me ganja po kuci, na sred stola stoji to i naki tuferi, acidi borici pa ja to trljam. E zamisli da ti bubreg otkaze il nesta pa kod sebije zavrsis. Sve nesta na brzinu i otprilike a nema niceg. Ja mislim da bez bubrega dodjes rekli bi idi kupi nesta... Jos ako ne znas nikog, vec vidim benija sjedi u cekaonici, foruma i ceka a ekser viri iz noge. Ko u crtanom.
Nek vam je Olmajti na pomoci.
Sve sam vidio zadnji put kad sam bio.
Belaj kad hoce, stara se razboli, reko koji je broj hitne da zovem, ja sam u kuci s njom, nidje nikog, vice ona kakva hitna unrijecu deset puta dok oni dodju, vozi ti.
Mila majko, zena umire od bolova ona mi vice trebam nesta popunit, nit ja znam sta ona hoce, nit ja to ista imam…zovi bona doktora jebemte blesavu i tebe i papire sad, popunicemo kasnije.
Doso nakav mrljota, nista on ba
Sam stoji i gleda kroz prozor.
Sreca dodje buraz, ja vicem haj ti to deveraj, ja cu nesta zasrat, udavicu ga jebomamu svoju.
Jedva su oni to nekako, jos sam mu dao para, uze on to ko s poslom, isto da mi je televizor prodo.
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ujo te onaj mali bijeli? Znao sam ja da je to neka opasna rasa. Zovi šintora nek ga upuca.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Penzioner

Ma sve je to sega dok su te budalastine,jebo ekser i tako to.Al kad ti je staroj pritisak 220 ili djetetu nesta e onda su velike prilike da ces nesto zasrat sto kazes.Ja sam imao super iskustva i u bolnici,bas profesionalno i strucno,bez ikakvih budalastina i rijesen problem,izlijeceno...Ali ti ljudi odose,nisu vise gore.Sad ih ganjam privatno kad sta treba... 
- HAVANA
- Penzioner

Da je mali bijeli,dje ce me ba on ujest,samoubistvo bi od tuge izvrsio da me ujede.Ujede me veliki, zub mu ko glava od mog malog bijelog.Al ja sam kriv,nije cuko.Glup sam ko noc.Taare wrote: 01 Jul 2021, 07:58 Ujo te onaj mali bijeli? Znao sam ja da je to neka opasna rasa. Zovi šintora nek ga upuca.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Kako te cuko ugrize?
Jel taj tvoj, ili je neka lutalica?
Jel taj tvoj, ili je neka lutalica?
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

Ma tek se upoznali i ko zblizili,jak i velik cuko.Nahranio ga,igrali se.predivan pas al pravi cuvar.Onaj sto sam sliku stavljo,doluto.Reko ostavicu ga al necu par dana nista ni kupat,prat,vakcinisat,dok se jos zblizimo...I ne znam koji mi qrac bi cucim i pumpam gumu od auta,dosadno mi onaj kompresor zvrci a on se oko mene trlja,gura...I kreten mahinalno,ne znam ni ja sta mi bi ufatim ga dole i da mu zadignem zadnji dio,da vidim jel muzijak il zenka...kako ja uhvati i dize ga,tako me pljus,ujede za ruku.Sujem ja,krv ide,boli,onaj zub mu velik a on jadan ko da ga je ko kantom vode zalio.Sjeba se,leze pod gumu,cvili,sam sto ne vice izvini jebo ja mater svoju...
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Jes jes, ujo te mali bijeli, mani sad lafine.HAVANA wrote: 01 Jul 2021, 08:03Da je mali bijeli,dje ce me ba on ujest,samoubistvo bi od tuge izvrsio da me ujede.Ujede me veliki, zub mu ko glava od mog malog bijelog.Al ja sam kriv,nije cuko.Glup sam ko noc.Taare wrote: 01 Jul 2021, 07:58 Ujo te onaj mali bijeli? Znao sam ja da je to neka opasna rasa. Zovi šintora nek ga upuca.![]()
Osujećen si. O-su-je-ćen!
Svi mi se morete obratit