Da nije Nataša

Ali ne izgleda ovako...
Moderator: Krokodil Behko
https://www.olx.ba/profil/Barbar/infoChloe wrote: 01 Jul 2021, 09:51otvorih ovu temu, i nešto me povuče želja da čitam neki strip, al' da mi se dočepati starih izdanja ... Bi li to bio skup ćeif?
![]()
Chloe wrote: 01 Jul 2021, 09:51otvorih ovu temu, i nešto me povuče želja da čitam neki strip, al' da mi se dočepati starih izdanja ... Bi li to bio skup ćeif?
![]()
Krokodil Behko wrote: 01 Jul 2021, 10:01Chloe wrote: 01 Jul 2021, 09:51otvorih ovu temu, i nešto me povuče želja da čitam neki strip, al' da mi se dočepati starih izdanja ... Bi li to bio skup ćeif?
![]()
Imaš na youtube besplatno. Samo poželjan veliki display
Zanki
TankoMaja wrote: 01 Jul 2021, 10:07 Ja kontala vi cete znati sve ove likove. Na kraju, prepoznaste one najpopularnije koje i ja znam. Nista od vas. Nema ovdje pravih ljubitelja stripova.
A Alan Ford?Maja wrote: 01 Jul 2021, 10:07 Ja kontala vi cete znati sve ove likove. Na kraju, prepoznaste one najpopularnije koje i ja znam. Nista od vas. Nema ovdje pravih ljubitelja stripova.
Dylan Dog onaj u crvenoj kosulji ceska jajaKrokodil Behko wrote: 01 Jul 2021, 10:00 Marti misterija, Mister No, Tex Viler, Zagor, komandant Mark
Noouuu .... prvu bi "me" primjetio ...
Razlog neprepoznavanja se krije u tome da oni koji su čitali ZS i LMS nisu (uglavnom) čitali ostale stripove. Osim kultnog Alana Forda. Poneko je čitao Misteriju i Dilana Doga, ali ove ostale rijetko.Maja wrote: 01 Jul 2021, 10:07 Ja kontala vi cete znati sve ove likove. Na kraju, prepoznaste one najpopularnije koje i ja znam. Nista od vas. Nema ovdje pravih ljubitelja stripova.
Ma ja..dadojović wrote: 01 Jul 2021, 11:29Razlog neprepoznavanja se krije u tome da oni koji su čitali ZS i LMS nisu (uglavnom) čitali ostale stripove. Osim kultnog Alana Forda. Poneko je čitao Misteriju i Dilana Doga, ali ove ostale rijetko.Maja wrote: 01 Jul 2021, 10:07 Ja kontala vi cete znati sve ove likove. Na kraju, prepoznaste one najpopularnije koje i ja znam. Nista od vas. Nema ovdje pravih ljubitelja stripova.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests