Pa pichka mu materina. Kako će to bit pogoršanje?
Danima mozak curi od silne vrućine i sad kad je naletilo osvježenje, to je pogoršanje.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

te vrucine ocigledno su djelovale na istogLaser wrote: 01 Jul 2021, 20:02 Evo sad neki debil na klixu izbacio vijest kako pada kiša širom Bosne i kako je došlo do pogoršanja vremena.
Danima mozak curi od silne vrućine i sad kad je naletilo osvježenje, to je pogoršanje.![]()

Pa dobro, da je pala temperatura nekoliko stepeni i malo kisice palo bilo bi "olakšanje". Međutim, ovo je, moglo bi se reci, nevrijeme, bar u Sarajevu, ne znam za druge gradove. Nakon vrućina nama je dobro došlo da se rashladimo, ali da je nevrijeme, jest, čim moram pozatvarati sve prozore i istekati sve iz struje.Laser wrote: 01 Jul 2021, 20:02 Evo sad neki debil na klixu izbacio vijest kako pada kiša širom Bosne i kako je došlo do pogoršanja vremena.
Danima mozak curi od silne vrućine i sad kad je naletilo osvježenje, to je pogoršanje.![]()

Komsiji prosli put kad je bilo nevrijeme crko televizorElTriconi wrote: 01 Jul 2021, 20:44 Cuj kae istekat, ne bih ja isteko ni za cenera
Dobro, za cvaju bih![]()

Nek crkne, nisam ga upalio dvaput za dvi godine

Svaka čast. Prava cura.

Kome jednom nešto crkne isteka i prije nego počne grmiti hahahElTriconi wrote: 01 Jul 2021, 20:44 Cuj kae istekat, ne bih ja isteko ni za cenera
Dobro, za cvaju bih![]()

Jebo me danas dobro, izgleda nisam dobio suncanicu

Sto ti je kad para udari u glavu..halali i tv, ali ga nece istekati

Sto, nisam ja tolki skrtac

Takvog sam ja nedavno vid'o, nesto ko opasno gleda, a donja vilica izbacena na maksimum. Kontam se ako te slozeknem utjerat cu ti tu vilicu ko luznicu u sporeFuddo wrote: 01 Jul 2021, 21:11 Joj nakih wannabe gangstera
To su lanci, opasno iskosili 12 kila mase kad se obojica sastave…a dala im nene svoj bjuik da se provozaju.
I et, haj mu samar ne svezi?
Zar ovo nije urbani mit

Ako nije razbijen u mitbastersima-ja ti ne vjerujemvrhbosnica wrote: 01 Jul 2021, 21:42Zar ovo nije urbani mitMala_Mu wrote: 01 Jul 2021, 20:45
Komsiji prosli put kad je bilo nevrijeme crko televizorpa ti vidi
![]()
![]()