Jesi to ti jos uvijek nevinTaare wrote: 02 Jul 2021, 09:22 Prije kurvarima.
Vala, ako se kurvam, neg i mene izvedu na binu, il moju djecu, il mater, il oca, il bilo koga.
To je zakon iz naše knjige i zaboli nas da l se kome sviđa il ne.

Jesi to ti jos uvijek nevinTaare wrote: 02 Jul 2021, 09:22 Prije kurvarima.
Vala, ako se kurvam, neg i mene izvedu na binu, il moju djecu, il mater, il oca, il bilo koga.
Al on bicuje drugog jer ne zivi po toj njegovoj knjizi.Cuj kurva,zabavlja se cura sa momkom i seksa se.Ja sta ce radit?Taare wrote: 02 Jul 2021, 09:22 Prije kurvarima.
po kom osnovu moraju?MarlboroGold wrote: 02 Jul 2021, 09:37 Ovo su prakse koje jednostavno trebaju nestati u islamskom svijetu, a vi kako hoćete dalje.
Pa, malkice je, okrutnoThe 51st State wrote: 02 Jul 2021, 09:40po kom osnovu moraju?MarlboroGold wrote: 02 Jul 2021, 09:37 Ovo su prakse koje jednostavno trebaju nestati u islamskom svijetu, a vi kako hoćete dalje.
Prvo, tebe niko neće tuć jer nisi musliman.HAVANA wrote: 02 Jul 2021, 09:33 Al on bicuje drugog jer ne zivi po toj njegovoj knjizi.Cuj kurva,zabavlja se cura sa momkom i seksa se.Ja sta ce radit?
Jaro, kad umreš, a umrijet ćeš baš ko i mi ostali, pojasni Allahu da je njegov zakon besmislen i prevaziđen.MarlboroGold wrote: 02 Jul 2021, 09:37 Ovo su prakse koje jednostavno trebaju nestati u islamskom svijetu, a vi kako hoćete dalje.
Jasta si
Tebe nena haman nikad nije mlatnula krpom, jer da jeste, znao bi da i to zaboli.Taare wrote: 02 Jul 2021, 09:44Prvo, tebe niko neće tuć jer nisi musliman.HAVANA wrote: 02 Jul 2021, 09:33 Al on bicuje drugog jer ne zivi po toj njegovoj knjizi.Cuj kurva,zabavlja se cura sa momkom i seksa se.Ja sta ce radit?
drugo, što se njih dvoje nisu vjenčali?
Treće, statistika kaže da svake godine u njemačkoj na svijet dođe 7900 tzv kuckuckskinder.
Znaš li šta je to?
To je ono kad žena ima švalera pa mužu podmetne tuđe dijete.
Zato je propisana ova kazna.
Nije kazna u udarcima jer i lud vidi da isti ne bole.
Čak ima predaja koje kažu da se kažnjava smotanom krpom.
To što ova teatralno pada, više je show.
Jer ako onaj koji izvršava kaznu pretjera, može i sam biti kažnjen.
Kazna je u tome da stojiš na bini pa da vas dunjaluk zna da si bludnik, pa da te pošten svijet može izbjegavati kako i njega ne bi zaveo u te radnje.
Tako se iskorjenjuje nemoral u društvu.
Da, sex van braka smatramo nemoralnim činom.
pa to okrutno je relativna stvar, sta je okrutnije ovo bicevanje ili djete da odrasta bez da zna ko mu je tata. tako da more biti da je ovo sprijecilo takav dogadjaj.Fuddo wrote: 02 Jul 2021, 09:44Pa, malkice je, okrutno
I poprilicno besmisleno.
I kosi se sa ljudskim slobodama i pravom izbora.
Mada, slazem se, nece se to u tim dijelovima svijeta mijenjati, manje vise, oni vec 1000 i kusur godina zive u istom fazonu, to im je zasalavno daskom peticom u mentalitet.
to je haram u islamuspacebound wrote: 02 Jul 2021, 09:53 Jao, evo od bicevanja dvoje ljudi koji nisu u braku ni s kim doslo se do podmetanja djece
Ges vat?! U ovom vijeku postoji i DNK testiranje za dokazivanje ocinstva.
BiH ?Taare wrote: 02 Jul 2021, 09:54 U americi 18% djece začeli švaleri![]()
Britanija 2,8%
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Kuckuckskind
Bio momak, radio svašta, pokajao se i sad ne radim.spacebound wrote: 02 Jul 2021, 09:50Jasta si
Nego, koliko puta si bio bicevan?
Ili podrzavas samo zato sto je to tamo negdje i ne moze se tebe dotaci?
Kako nisi skontala do sada, joj tebe?spacebound wrote: 02 Jul 2021, 09:53 Jao, evo od bicevanja dvoje ljudi koji nisu u braku ni s kim doslo se do podmetanja djece
Ges vat?! U ovom vijeku postoji i DNK testiranje za dokazivanje ocinstva.