Odoh stat u prve redove emancipacije, izborit cu se vala I za njegovo bicevanje , e nece on umakati nekaznjenoTaare wrote: 02 Jul 2021, 10:44Nisu. Samo se žene kažnjavaju. One su te koje zavode.Calla wrote: 02 Jul 2021, 10:42
Jesi ti vidio to, ne smijes se seksati kad ti hoces, I to bi ti nekakvim knjigama zabranjivalo, samo nisam sve procitala jesu li po tim knjigama isibali I muskarca koji je bio sa njom![]()
Šerijatski zakon
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: UZNEMIRUJUĆE: Žena bičevana zbog seksa prije braka (VIDEO)
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13923 times
- Been thanked: 22918 times
- Status: Online
To je najgore.
I jos pocne glumit, naljuti se, ko biva, sta ti pada na pamet, kako te nije sramota…
oMa bi joj zvao onog abu dabija da je izdrajfa.
Dozvolite da se obratimo
- Calla
- Legenda foruma
Njezno kao leptir, bas kako I treba
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
pa po cemu da se ravnas? to je osnovni problem sto se ti ne ravnas nego kako ti se sta dopada ili ne dopada tako i formiras misljenje, a stp se tice zucanja to si fulao vjerovatno iz nepoznavanja, jurisprudencijske debate se vode stoljecima, a i danas, tvoja nepopravljiva greska je sto invalidiras osnov, dok je alternativa apsolutno gora.MarlboroGold wrote: 02 Jul 2021, 11:19Pa valjda je to jasno iz mog pisanja. Demokratija, demokratska prava, slobode itd. Ja znam da je to daleko od savršenog. Čak se i s tobom slažem oko nekih pojava u demokratskim društvima.The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 11:11
obet isprazno tvrdjenje bez ikakve osnove. jedno si tacno rekao, savrsen da, ali ljudi nisu savrseni. no po necemu se moras ravnati, ti nam jos nise reako po kom citabu se ti ravnas?
Ono što vi radite jeste da se samo ravnate po onome što je loše u takvom sistemu, a s druge strane od strahopoštovanja prema svevišnjem (pa i drugim autoritetima) ne smijete ni zucnuti u vezi problematike sa šerijatom i Kur'anom koja je i više nego očigledna. Ili je jednostavno niste svjesni. Ali zato uredno mnogi od vas žive u demokratskim zemljama i tamo pronalaze ono što nikad ne bi u društvu u kojem je šerijat zakonodavstvo. Zna se zašto, ali teško je to samom sebi kao muslimanu priznati.
sto se tice licnih preferencija ko bi gdje i kad ziviio, hrpa je ekspata po tim istim serijatskim zemljama, a primjetan je inace trend da podosta ljudi bjeze cak i u somaliju od degenarcije zapada, znam reces migranti ovo ono, no ima ih i u suprotnom pravcu i to bjelci.
- Calla
- Legenda foruma
Allah je milostiv on oprasta I zenama, ovi koji pisu knjige eeeee to su te zagondzije, muljatori, levati sa njima treba ostro!!!
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4333 times
- Been thanked: 3262 times
To je to, idem nazad u Hrvate.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1216 times
- Been thanked: 3845 times
Baš tako.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Calla
- Legenda foruma
Zivjela zapadna kultura,bas meni kao zeni ova naucna I umjetnicka dostignuca koja su otvorena prema etnickim vjerskim I seksualnim manjinama vrlo dobro pase I samo se u ovakvim dometima civilizacija kao zena osjecam slobodno!!The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 10:35ne znam da bas bjeze iz tog aceha gdje su bicevani, nekako svake godine im se povecava populacija. prosto imaju suzeniji set pravila sto ima svoje pro i contra iz ugla prosjecne individue. problem je sto svi gledate iz zapadne perspektive kao da je to vrhunac nekakve pravde i socijalnog uredjenje,a na milion primjera se taj stav moze demantovati i onda dodjete na penal kad su ovakvi dogadjaji u pitanju.Fuddo wrote: 02 Jul 2021, 10:31
Pa trebali bi zbog sebe, da nisu zadnja rupa na sviralu i da ih svak ziv jebe kako im se cefne.
Nije to samo represija u jebacini, to je tako u svakoj pori drustva. I onda im se desava da oni najpametniji bjeze iz te zajebancije, i unovce talenat negdje drugo.
Ostanu ovi sto mlave i sto ne mogu nabrat, i cumuraju.
Prave lizala i sade rizu, i vicu elham.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2273 times
- Been thanked: 5445 times
ne oprasat, zensko da valja i allah bi je imo
Fuck you a friendly note to start the day
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
moras se malo obrazovati, recimo samo prije 1oo tinjak godina taj isti zapad je smatrao orijent seksualno razvratnim i nemoralnim, ironicno zar ne.Calla wrote: 02 Jul 2021, 11:44Zivjela zapadna kultura,bas meni kao zeni ova naucna I umjetnicka dostignuca koja su otvorena prema etnickim vjerskim I seksualnim manjinama vrlo dobro pase I samo se u ovakvim dometima civilizacija kao zena osjecam slobodno!!The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 10:35
ne znam da bas bjeze iz tog aceha gdje su bicevani, nekako svake godine im se povecava populacija. prosto imaju suzeniji set pravila sto ima svoje pro i contra iz ugla prosjecne individue. problem je sto svi gledate iz zapadne perspektive kao da je to vrhunac nekakve pravde i socijalnog uredjenje,a na milion primjera se taj stav moze demantovati i onda dodjete na penal kad su ovakvi dogadjaji u pitanju.
fora je sto mora postojati granica,a zapad ju je izbrisao pa evo sad imamo tebe kao primjer gdje je ona bolesnica nadia neka intelektualka za tebe, kontas? a vjerujem da ces tako pricati kad i pedofiliju unormale zajedno sa lgbt, zasto da ne.sve su to seksualne slobode.
Last edited by The 51st State on 02 Jul 2021, 11:51, edited 1 time in total.
- Calla
- Legenda foruma

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Prolagodjavam se kako meni odgovara

Samo sabura
- Taare
- greatest
Nennen wir das Kind beim Namen.Calla wrote: 02 Jul 2021, 11:44Zivjela zapadna kultura,bas meni kao zeni ova naucna I umjetnicka dostignuca koja su otvorena prema etnickim vjerskim I seksualnim manjinama vrlo dobro pase I samo se u ovakvim dometima civilizacija kao zena osjecam slobodno!!The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 10:35
ne znam da bas bjeze iz tog aceha gdje su bicevani, nekako svake godine im se povecava populacija. prosto imaju suzeniji set pravila sto ima svoje pro i contra iz ugla prosjecne individue. problem je sto svi gledate iz zapadne perspektive kao da je to vrhunac nekakve pravde i socijalnog uredjenje,a na milion primjera se taj stav moze demantovati i onda dodjete na penal kad su ovakvi dogadjaji u pitanju.
Nema tu nikakvih sloboda niti borbe za iste, nego se radi o tome da razvratnicima odgovaraju ovi zapadnjački zakoni, a ne odgovara božiji zakon.
Kraj priče.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Mozda se gospojica vodila onom iz bosnjackog jevandjelja. Grijeh ne ulazi no izlazi 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Calla
- Legenda foruma
Pa I ti si meni najbolji primjer ovdje u superiornosti svog stava koji se meni licno nimalo ne svida, I nemoj mi ziv bio o ritualima Islama hinduizma dzainizma seniizma taoizma, ja zivim I zelim I dalje da uzivam u zapadnoj razvratnoj kulturi jer ona ipak daje veliku prednost svakom pojedincu pa osoba ima vise slobode I moci da samostalno donosi odluke I da su otvoreniji u svojim osjecajima za razliku od ovih gore navedenih istocnih kultura , prema tome budi osjecajniji I nemoj me vise nerviratiThe 51st State wrote: 02 Jul 2021, 11:46moras se malo obrazovati, recimo samo prije 1oo tinjak godina taj isti zapad je smatrao orijent seksualno razvratnim i nemoralnim, ironicno zar ne.Calla wrote: 02 Jul 2021, 11:44
Zivjela zapadna kultura,bas meni kao zeni ova naucna I umjetnicka dostignuca koja su otvorena prema etnickim vjerskim I seksualnim manjinama vrlo dobro pase I samo se u ovakvim dometima civilizacija kao zena osjecam slobodno!!
fora je sto mora postojati granica,a zapad ju je izbrisao pa evo sad imamo tebe kao primjer gdje je ona bolesnica nadai neka intelektualka za tebe, kontas? a vjerujem da ces tako pricati kad i pedofiliju unormale zajedno sa lgbt, zasto da ne.sve su to seksualne slobode.

Last edited by Calla on 02 Jul 2021, 12:09, edited 2 times in total.
- Taare
- greatest
Ne boj te se, ljudi. Ne planiram uvodit šerijat u bosnu.
Msm, kojeg će mi vraga država bez naroda.
Da uvedem šerijat, svi bi se razbježali.
Ostalo bi mi da živim sa pezićem i njegovim pratiocima sa fejsa. Zamisli te kazne
Ostalo bi mi da živim sa pezićem i njegovim pratiocima sa fejsa. Zamisli te kazne

Svi mi se morete obratit
- Calla
- Legenda foruma
Upravo tako I to ne treba ni porediti jer se ne moze usporediti!!Taare wrote: 02 Jul 2021, 11:57Nennen wir das Kind beim Namen.Calla wrote: 02 Jul 2021, 11:44
Zivjela zapadna kultura,bas meni kao zeni ova naucna I umjetnicka dostignuca koja su otvorena prema etnickim vjerskim I seksualnim manjinama vrlo dobro pase I samo se u ovakvim dometima civilizacija kao zena osjecam slobodno!!
Nema tu nikakvih sloboda niti borbe za iste, nego se radi o tome da razvratnicima odgovaraju ovi zapadnjački zakoni, a ne odgovara božiji zakon.
Kraj priče.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2273 times
- Been thanked: 5445 times
imaju i oni divljaci iz maoceTaare wrote: 02 Jul 2021, 12:06 Ne boj te se, ljudi. Ne planiram uvodit šerijat u bosnu.
Ostalo bi mi da živim sa pezićem i njegovim pratiocima sa fejsa. Zamisli te kazne![]()
Fuck you a friendly note to start the day