Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Calla wrote: 02 Jul 2021, 12:05
Pa I ti si meni najbolji primjer ovdje u superiornosti svog stava koji se meni licno nimalo ne svida, I nemoj mi ziv bio o ritualima Islama hinduizma dzainizma seniizma taoizma, ja zivim I zelim I dalje da uzivam u zapadnoj razvratnoj kulturi jer ona ipak daje veliku prednost svakom pojedincu pa osoba ima vise slobode I moci da samostalno donosi odluke I da su otvoreniji u svojim osjecajima za razliku od ovih gore navedenih istocnih kultura , prema tome budi osjecajniji I nemoj me vise nervirati
nevjesto izbjegavanje i tlapljenje, evo recimo meni je ova slika sto puta skandaloznija i uznemiravajuca od ovog bicevanja, a vjerujem i svakoj iole razmisljajucoj osobi, dok je tebi recimo kul i u potpunosti podrzavas seksualne slobode.
Upravo tako, tebi skandalozno meni normalno Ti silu podrzavas, ja ne podrzavam, ja uvazavam I kada zena sa zenom se sexa I kada muskarac se sa muškarcem sexa u istom rangu kao I muskarac I zena!!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Fuddo wrote: 02 Jul 2021, 12:28
Al et, vidis ti kako je sve ispalo, i nastimano
Da sve sto je cojeku fino, guzit, pit, drogirat se…
Grijeh.
Sam ti vicu budi skroman, moli se, bice bolje kad umres.
Haj mu budi pametan?
Belaj
Nije to baš tako. Ustvari, vrlo je jednostavno.
ženi se, brate dragi. Dovedi i do četiri. Ako ne bude valjalo, razvedi se i dovedi nove.
Alkohol?
Pij u svoja četiri zida i svojoj bašti. Niko ne smije ući i bihuzurit te. Zovni i jarane. Nikakav problem.
Ono što islam zabranjuje jeste javno bludničenje i opijanje.
Pa ne vjerujem da su se ovi sexali na sred ceste, već bas u svoja četiri zida, pa opet belaj
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
nevjesto izbjegavanje i tlapljenje, evo recimo meni je ova slika sto puta skandaloznija i uznemiravajuca od ovog bicevanja, a vjerujem i svakoj iole razmisljajucoj osobi, dok je tebi recimo kul i u potpunosti podrzavas seksualne slobode.
Upravo tako, tebi skandalozno meni normalno Ti silu podrzavas, ja ne podrzavam, ja uvazavam I kada zena sa zenom se sexa I kada muskarac se sa muškarcem sexa u istom rangu kao I muskarac I zena!!
HAVANA wrote: 02 Jul 2021, 13:18
Al ja volim uz tamburase jest i pit. Kaze li sta za to? Doduse ne bi se smjela ni muzika slusat negdje procitah. Gutavo. Teska situacija.
Ti još nisi skont'o zašto te je cuko ujeo? Moj Havana, znak je to, upozorenje a ti ništa.
Grijesis. Za jaja ga uhvatio a to je fakat zabranjeno. S razlogom.
jos samo da objasnis kakve to ima veze sa onim sto sam napisao, nikakve ali haj da vidim. a inace normalno ti je pedofilija? citas li ti ista kad odgovaras.
Nije to baš tako. Ustvari, vrlo je jednostavno.
ženi se, brate dragi. Dovedi i do četiri. Ako ne bude valjalo, razvedi se i dovedi nove.
Alkohol?
Pij u svoja četiri zida i svojoj bašti. Niko ne smije ući i bihuzurit te. Zovni i jarane. Nikakav problem.
Ono što islam zabranjuje jeste javno bludničenje i opijanje.
Pa ne vjerujem da su se ovi sexali na sred ceste, već bas u svoja četiri zida, pa opet belaj
Ljudi, bez zajebancije, i taj zakon ima svoja pravila.
Ako nekoga optužiš za blud, moraš imati četiri svjedoka koji su vidjeli kako se njih dvoje handre.
Ako nemaš svjedoke, jedino šta možeš dobiti jeste razvod braka ako si oženjen za tu koju optužuješ.
Taare wrote: 02 Jul 2021, 14:17
Ako nekoga optužiš za blud, moraš imati četiri svjedoka koji su vidjeli kako se njih dvoje handre.
Ako nemaš svjedoke, jedino šta možeš dobiti jeste razvod braka ako si oženjen za tu koju optužuješ.
A ako nema svjedoke a upire prstom?
ili jos gore,lazno svjedocenje?
sta onda?
Taare wrote: 02 Jul 2021, 14:17
A ako nema svjedoke a upire prstom?
ili jos gore,lazno svjedocenje?
sta onda?
Ide njemu kazna.
kazne se mogu spasiti tako što će se triput Allahom zakleti a četvrti put prizvati prokletstvo na onog ko laže.
spacebound wrote: 02 Jul 2021, 14:20
Nikad me nece prestat fasciniran ovaj fenomen da uvijek u istu ravan stavljaju homoseksualnost i pedofiliju. Nikad
pa sami ih homoseksualci stavljaju, vidju li zastava hepiajaze i to.