CetvRca virili

To može budala. pedofile ubijat bez bismile. A šta ćeš pederuspacebound wrote: 02 Jul 2021, 14:20 Nikad me nece prestat fasciniran ovaj fenomen da uvijek u istu ravan stavljaju homoseksualnost i pedofiliju. Nikad![]()
Ne vidjoThe 51st State wrote: 02 Jul 2021, 14:23pa sami ih homoseksualci stavljaju, vidju li zastava hepiajaze i to.spacebound wrote: 02 Jul 2021, 14:20 Nikad me nece prestat fasciniran ovaj fenomen da uvijek u istu ravan stavljaju homoseksualnost i pedofiliju. Nikad![]()
Peti onaj što je optužio
Krivo im jebli mater, njegova kuci prdi, podriguje debelguza a ovo mlado, lijepo, uziva...
evo vidju ih sad, zajedno paradiraju...spacebound wrote: 02 Jul 2021, 14:25Ne vidjoThe 51st State wrote: 02 Jul 2021, 14:23
pa sami ih homoseksualci stavljaju, vidju li zastava hepiajaze i to.Nemam kad sve citat, ali vazda za oko ovo izjednacavanje zapne.
Gdje ce biti isto seks izmedju dva, 3, koliko god odraslih muskaraca (jer vam je to gadnije od pomisli na zenei silovanje djeteta
Kako i gdje se moze povuci paralela![]()
Neee,
Ma pusti ga, lupa po obicaju..spacebound wrote: 02 Jul 2021, 14:25Ne vidjoThe 51st State wrote: 02 Jul 2021, 14:23
pa sami ih homoseksualci stavljaju, vidju li zastava hepiajaze i to.Nemam kad sve citat, ali vazda za oko ovo izjednacavanje zapne.
Gdje ce biti isto seks izmedju dva, 3, koliko god odraslih muskaraca (jer vam je to gadnije od pomisli na zenei silovanje djeteta
Jeli ti citas forum sa zavjesom na ocima, evo tri put postavljan corpus delict i ti se usudis onda reci nekom da lupa, jesi dobar?animals wrote: 02 Jul 2021, 15:12Ma pusti ga, lupa po obicaju..spacebound wrote: 02 Jul 2021, 14:25
Ne vidjoNemam kad sve citat, ali vazda za oko ovo izjednacavanje zapne.
Izmedu svega napomenuo si I pedofiliju, pa da ti kazem I o tome sve svecenike koji su nanijeli toliko zla maloj djeci I serijatskim budaletinama koje žene djevojcice od 10 godina direktno bi naredila smrtno streljanje !! Djeca su svetinja!!The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 14:06jos samo da objasnis kakve to ima veze sa onim sto sam napisao, nikakve ali haj da vidim. a inace normalno ti je pedofilija? citas li ti ista kad odgovaras.Calla wrote: 02 Jul 2021, 13:54
Upravo tako, tebi skandalozno meni normalno Ti silu podrzavas, ja ne podrzavam, ja uvazavam I kada zena sa zenom se sexa I kada muskarac se sa muškarcem sexa u istom rangu kao I muskarac I zena!!
21. vijek nema definiciju pa i time se ne ponašaju u tim državama nazadno ili zaostalo.
A ko odredjuje sta je moralno?Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 15:39
Isto je interesantno kako na ovoj temi kao i na 4-5 sličnih na ovom forumu kao i na ostalim forumima i portalima se mogu pročitati komentari koji forsiraju i zahtjevaju nemoralno ponašanje sopstvene djece
"Pa neka se seksa prije braka, neka je u alkoholisanom stanju, neka se oblači kao prostitutka, neka izlazi iza ponoći"
što automatski ukazuje da je istočan način života moralan ali su nam toliko isprali mozak da sami potvrđujemo, a mnogi nisu svjesni toga, da trebaju što više biti nemoralni da bi bili što više moderniji i civilizovaniji.
Zdrava logika odreduje. Da li je moralnije reći djetetu "Idi sa muškarcem u stan i ostani do ujutru" ili "Nemoj da te vidim da u 3 ujutru ulaziš sa nekim muškarcem u stan"MunDzi wrote: 02 Jul 2021, 16:05A ko odredjuje sta je moralno?Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 15:39
Isto je interesantno kako na ovoj temi kao i na 4-5 sličnih na ovom forumu kao i na ostalim forumima i portalima se mogu pročitati komentari koji forsiraju i zahtjevaju nemoralno ponašanje sopstvene djece
"Pa neka se seksa prije braka, neka je u alkoholisanom stanju, neka se oblači kao prostitutka, neka izlazi iza ponoći"
što automatski ukazuje da je istočan način života moralan ali su nam toliko isprali mozak da sami potvrđujemo, a mnogi nisu svjesni toga, da trebaju što više biti nemoralni da bi bili što više moderniji i civilizovaniji.
Religija..samo sto je ona predvidjena za nase pretke..MunDzi wrote: 02 Jul 2021, 16:05A ko odredjuje sta je moralno?Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 15:39
A sta kaze ta zdrava logika oko bicevanja ljudi zbog seksa prije braka i kako se to uklapa u moralne vrijednosti bazirane na "zdrava logika"?Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 16:12Zdrava logika odreduje. Da li je moralnije reći djetetu "Idi sa muškarcem u stan i ostani do ujutru" ili "Nemoj da te vidim da u 3 ujutru ulaziš sa nekim muškarcem u stan"
Ja znam osobe iz srpskih i hrvatskih familija koji su vjernici ili ateisti i nemaju dodir sa arapskim zemljama, znao sam prije rata dosta komunista koji su pobudalili i u nekim slučajevima i prebili dijete kada su čuli da su im kćerke bile same sa momkom negdje, pa makar to bio i zaručnik lično.