Šerijatski zakon
Re: UZNEMIRUJUĆE: Žena bičevana zbog seksa prije braka (VIDEO)
Ne znam kako bi se bilo kakva sila, udarci i slično mogli uvrstiti u odgojne metode i jos misliti da ce se iz takvog nacina izroditi nesto pozitivno i dobro?
Mozes dobiti zauzvrat samo revolt ili u drugom slučaju nesretnu ličnost.
Mozes dobiti zauzvrat samo revolt ili u drugom slučaju nesretnu ličnost.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
- Status: Offline
Pa seks prije braka sa partnerom koji zvanično nije tvoj životni partner ni pred Bogom ni po zakonu je nemoralan i nezakonit bez obzira što se neki ne vole pridržavati tog pravila.MunDzi wrote: 02 Jul 2021, 16:24A sta kaze ta zdrava logika oko bicevanja ljudi zbog seksa prije braka i kako se to uklapa u moralne vrijednosti bazirane na "zdrava logika"?Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 16:12
Zdrava logika odreduje. Da li je moralnije reći djetetu "Idi sa muškarcem u stan i ostani do ujutru" ili "Nemoj da te vidim da u 3 ujutru ulaziš sa nekim muškarcem u stan"
Dan kada je zapad krenuo u civilizaciju gdje se nisu nemoralne radnje kažnjavale kako zaslužuju dovele su do farse poput " Gospodine Šešelju molim vas prestanite u sudnici ponižavati Haški sud inače ćemo biti primorani vas vratiti u vasu prostoriju sa inernetom i grijanjem" umjesto da ga je prvi dan čekao metak u čelo.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Po cijem zakonu?Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 16:36
Pa seks prije braka sa partnerom koji zvanično nije tvoj životni partner ni pred Bogom ni po zakonu je nemoralan i nezakonit bez obzira što se neki ne vole pridržavati tog pravila.
Serijatskom?
Kakve ovo veze ima sa ovom temom?Naseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 16:36 Dan kada je zapad krenuo u civilizaciju gdje se nisu nemoralne radnje kažnjavale kako zaslužuju dovele su do farse poput " Gospodine Šešelju molim vas prestanite u sudnici ponižavati Haški sud inače ćemo biti primorani vas vratiti u vasu prostoriju sa inernetom i grijanjem" umjesto da ga je prvi dan čekao metak u čelo.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
- Status: Online
Isto tako bi uradio sa ova cetiri AfganistancaNaseef Mushroom wrote: 02 Jul 2021, 16:36Pa seks prije braka sa partnerom koji zvanično nije tvoj životni partner ni pred Bogom ni po zakonu je nemoralan i nezakonit bez obzira što se neki ne vole pridržavati tog pravila.MunDzi wrote: 02 Jul 2021, 16:24
A sta kaze ta zdrava logika oko bicevanja ljudi zbog seksa prije braka i kako se to uklapa u moralne vrijednosti bazirane na "zdrava logika"?
Dan kada je zapad krenuo u civilizaciju gdje se nisu nemoralne radnje kažnjavale kako zaslužuju dovele su do farse poput " Gospodine Šešelju molim vas prestanite u sudnici ponižavati Haški sud inače ćemo biti primorani vas vratiti u vasu prostoriju sa inernetom i grijanjem" umjesto da ga je prvi dan čekao metak u čelo.
u dobi od 13 do 22 godine, sto su silovali i ubili curicu od 13 god..u Becu..iako su trebali biti protjerani..
ali se uvijek nasla rupa u zakonu, pa nisu..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Ne izvlaci se sad, lijepo si rekla da ti je pedofilija ok jer je to dostignuce "seksualnih slodoba".Calla wrote: 02 Jul 2021, 15:32Izmedu svega napomenuo si I pedofiliju, pa da ti kazem I o tome sve svecenike koji su nanijeli toliko zla maloj djeci I serijatskim budaletinama koje žene djevojcice od 10 godina direktno bi naredila smrtno streljanje !! Djeca su svetinja!!The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 14:06
jos samo da objasnis kakve to ima veze sa onim sto sam napisao, nikakve ali haj da vidim. a inace normalno ti je pedofilija? citas li ti ista kad odgovaras.
Ma gdje je to rekla i kako se pedofilija moze svrstati u seksualne slobode?
Ti si jako opasan sa svojim postovima.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
The 51st State
- Inventar foruma

Meni u odgovoru,, cuj kako pa sa homoseksualcima su zajedno u koaliciji od pocetka, a lijepo sam postavio da uredno paradiraju sa istim.Nice try wrote: 02 Jul 2021, 17:41 Ma gdje je to rekla i kako se pedofilija moze svrstati u seksualne slobode?
Bicuj me, cuj opasan.
Trazila sam i nisam nasla. Ne pisem napamet.The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 17:59Meni u odgovoru,, cuj kako pa sa homoseksualcima su zajedno u koaliciji od pocetka, a lijepo sam postavio da uredno paradiraju sa istim.Nice try wrote: 02 Jul 2021, 17:41 Ma gdje je to rekla i kako se pedofilija moze svrstati u seksualne slobode?
Bicuj me, cuj opasan.
Nađi taj njen post ili se izvini.
Znas li ti razliku između seksualne orijentacije i npr. pedofilije, zoofilije i sličnih bolesti?
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
The 51st State
- Inventar foruma

Potrazi opet i ona je skontala nakon par puta.Nice try wrote: 02 Jul 2021, 18:03Trazila sam i nisam nasla. Ne pisem napamet.The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 17:59
Meni u odgovoru,, cuj kako pa sa homoseksualcima su zajedno u koaliciji od pocetka, a lijepo sam postavio da uredno paradiraju sa istim.
Bicuj me, cuj opasan.
1Znas li ti razliku između seksualne orijentacije i npr. pedofilije, zoofilije i sličnih bolesti?
Znam, ali seksualni liberali ne znaju, tj. To nije bolest po njima nego ljudsko pravo, a i imaju pravo sto tako smatraju jer uz konsesualnost sve je dozvoljeno i to sto si spomenula ne bi smjelo biti zabranjeno tj. Takvim afiijentima se,sualnih skoboda uskracivati iste, recimo mislim da je bestijalija cak i legalizovan, dakle uostalom i homoseksualnost je bila bolest nekad, sta sad?
Trazila sam i procitala sve postove i to sto tvrdis da je izjednacila ne pise nigdje, niti bi iko ko imalo razmislja izjednacavao to dvoje.The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 18:07Potrazi opet i ona je skontala nakon par puta.Nice try wrote: 02 Jul 2021, 18:03
Trazila sam i nisam nasla. Ne pisem napamet.
1Znas li ti razliku između seksualne orijentacije i npr. pedofilije, zoofilije i sličnih bolesti?
Znam, ali seksualni liberali ne znaju, tj. To nije bolest po njima nego ljudsko pravo, a i imaju pravo sto tako smatraju jer uz konsesualnost sve je dozvoljeno i to sto si spomenula ne bi smjelo biti zabranjeno tj. Takvim afiijentima se,sualnih skoboda uskracivati iste, recimo mislim da je bestijalija cak i legalizovan, dakle uostalom i homoseksualnost je bila bolest nekad, sta sad?
Cak sam nasla i potpuno suprotne tvrdnje s njene strane.
Dakle?
Stavljas rijeci u usta i izvrces smisao napisanog s vjerom da niko nece traziti i da ces sa svojim naprasnim postovima nadglasati druge u raspravi?
Zato si opasan.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
U drugom dijelu posta si nejasan.
Molim te da budes jasniji
Molim te da budes jasniji
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
The 51st State
- Inventar foruma

probaj citati sa razumjevanjem.Nice try wrote: 02 Jul 2021, 18:15Trazila sam i procitala sve postove i to sto tvrdis da je izjednacila ne pise nigdje, niti bi iko ko imalo razmislja izjednacavao to dvoje.The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 18:07
Potrazi opet i ona je skontala nakon par puta.
Cak sam nasla i potpuno suprotne tvrdnje s njene strane.
Dakle?
Stavljas rijeci u usta i izvrces smisao napisanog s vjerom da niko nece traziti i da ces sa svojim naprasnim postovima nadglasati druge u raspravi?
Zato si opasan.
Nemam namjeru da ti se objasnjavam, sve vrlo jasno i koncizno pisem bez aspiracije da nekog nadglasam, malo je
politicki nekorektno ali sta ces. Inace, nisam ja tema, nego bicevanje i sve sto je iz inicijalnog posta proizaslo.
-
The 51st State
- Inventar foruma

Sta ti je nejasno? Da u danskoj zoofilija nije bolest, da je homoseksualnost bila bolest, sta treba pojasniti. Kako te nije stid zoofilicare trpati u bolesnike i ugrozavati njihova ljudska prava i seksualne slobode
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 17:30Ne izvlaci se sad, lijepo si rekla da ti je pedofilija ok jer je to dostignuce "seksualnih slodoba".Calla wrote: 02 Jul 2021, 15:32
Izmedu svega napomenuo si I pedofiliju, pa da ti kazem I o tome sve svecenike koji su nanijeli toliko zla maloj djeci I serijatskim budaletinama koje žene djevojcice od 10 godina direktno bi naredila smrtno streljanje !! Djeca su svetinja!!
Gdje je rekla, pokaži mi?
-
The 51st State
- Inventar foruma

Stranica 7 odgovor na moj vrlo jasan post sa pratecim linkom na twitKrokodil Behko wrote: 02 Jul 2021, 18:27The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 17:30
Ne izvlaci se sad, lijepo si rekla da ti je pedofilija ok jer je to dostignuce "seksualnih slodoba".
Gdje je rekla, pokaži mi?
Pa I ti si meni najbolji primjer ovdje u superiornosti svog stava koji se meni licno nimalo ne svida, I nemoj mi ziv bio o ritualima Islama hinduizma dzainizma seniizma taoizma, ja zivim I zelim I dalje da uzivam u zapadnoj razvratnoj kulturi jer ona ipak daje veliku prednost svakom pojedincu pa osoba ima vise slobode I moci da samostalno donosi odluke I da su otvoreniji u svojim osjecajima za razliku od ovih gore navedenih istocnih kultura , prema tome budi osjecajniji I nemoj me vise nervirati
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 18:32Stranica 7 odgovor na moj vrlo jasan post sa pratecim linkom na twit
Pa I ti si meni najbolji primjer ovdje u superiornosti svog stava koji se meni licno nimalo ne svida, I nemoj mi ziv bio o ritualima Islama hinduizma dzainizma seniizma taoizma, ja zivim I zelim I dalje da uzivam u zapadnoj razvratnoj kulturi jer ona ipak daje veliku prednost svakom pojedincu pa osoba ima vise slobode I moci da samostalno donosi odluke I da su otvoreniji u svojim osjecajima za razliku od ovih gore navedenih istocnih kultura , prema tome budi osjecajniji I nemoj me vise nervirati
Nije ni pomenula pedofiliju, niti komentarisala taj link. Smanji malo tu ribu
-
The 51st State
- Inventar foruma

Ja ne citam niicje misli, nego pratim tok rasprave, na moj link je odgovorila kako je odgovorila, za mene dovoljno.Krokodil Behko wrote: 02 Jul 2021, 18:41The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 18:32
Stranica 7 odgovor na moj vrlo jasan post sa pratecim linkom na twit
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ako nije onda je baš nesretan potez što je citirala baš taj post sa tweetom da bi to napisala.Krokodil Behko wrote: 02 Jul 2021, 18:41The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 18:32
Stranica 7 odgovor na moj vrlo jasan post sa pratecim linkom na twit
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Deder da se spusti lopta, nemoj da zaključavam temu
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sta je ovo? Kakav je ovo Wind of change udario?
Bosnjaci skoro jednoglasni da je direktna bozija rijec zastarila. Auh.
Bosnjaci skoro jednoglasni da je direktna bozija rijec zastarila. Auh.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman