Bivša takmičarka Zvezdi Granda
Milena Ćeranić posvetila pesmu Ratku Mladiću: Mladiću moj, problem je tvoj što si ti srpski heroj!
Nije jadna znala
- Nemam stav o politici. Politička scena meni šalje negativnu energiju. Pjevala sam pjesmu misleći da se radi o mladiću, čovjeku. Ovo će za nekoga zvučati sramotno, ali ja sam na kraju pitala šta je uradio taj Ratko Mladić i zbog čega je tamo gdje jeste. Da sam znala šta pjevam, nikada ne bih to pjevala. Da ne volim neki narod, nikad ne bih tamo otišla, kao što ni pokojni Oliver Dragojević nikada nije došao u Srbiju - rekla je Milena u Kontra šouu.
I ovim kupuje Bošnju opet za kesu smokija
"To nije moja sramota, nisam informisana ni o čemu jer hvala Bogu, nisam imala loša iskustva i nisam htela da se uplićem u bilo šta što ima veze sa tim stvarima. Ja sam živela sa Ćemom, imam mnogo prijatelja muslimana, Hrvata, Albanaca, strašno mi je da neko gleda po nacionalnosti. Na estradi sam 15 godina, moglo je da mi ispadne iz usta. Neinformisana sam što se tiče politike i ne stidim se to da pričam."
...i najviše je poželila ćevape sa Baščarsije. Vidimo se u diskoteci za Bajram Milena
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.