Ja necu ovdje da citam ovakve stvari o nekome ko nije tu ili ko nije u mogućnosti da odgovori.
Gotovo prica oko Bloo
Moderator: Krokodil Behko
Ja necu ovdje da citam ovakve stvari o nekome ko nije tu ili ko nije u mogućnosti da odgovori.
Forumbusters.
Joj Majo, rekao sam ti već: na ovom forumu se nema o čemu pričati, a još manje s kim. Džabe me pokušavaš akvizirati obrnutom psihologijom.Maja wrote: 04 Jul 2021, 23:39 Ma nece on nista unistiti. Previse je zaokupljen sobom. Vjerovatno je ovdje jer je zbog bloo digo nos pa napustio klix ocekujuci da ce forum propasti bez njega, da ce se brezobrazna bloo kamenovati pa otjerati i sad kad vidi da klix ide dalje ko da ga nikad nije bilo tamo, jedino mu je preostalo da ovdje istresa zuc.
Bolan Nihilo sta nas briga za bloo i klix. Ako ces normalno pisati i postati nas stalni clan, super. Ako ces viriti iza coska, ko dosad, i upadati samo kad su situacije ko veceras, onda nemoj.
Na vrijeme ti skrecem paznju jer je foruma malo, nemas neku alternativu ako prekrizis klix i nas forum.
Preostace ti da snimas izazove na tik toku.
Trebala si reci zeni da ides s kokosima spavat, a ne da te kasno trazi. Ha jah…
Ona je nepristojna, ne trazi se u ta doba niko do golema zoraJulia-Klara wrote: 05 Jul 2021, 07:24Trebala si reci zeni da ides s kokosima spavat, a ne da te kasno trazi. Ha jah…
Hadzinice dobrodosla![]()
A ja egr od peugeota 3008 preko e bay narucujem
Users browsing this forum: Koraci_u_noci and 3 guests