ironman wrote: 05 Jul 2021, 18:16
A da odgovorim na pitanje..
Mariniram meso u bijelom luku,maslinovom ulju najmanje dva dana prije pecenja(obicno veci komad ramsteka) a onda ga se da ispeci i isjeckan na raznjice i snicle..
Telece kotlete samo worchesterom tretiram i na zicu.
Otkosteni pileci batkovi isto.
I marinirana krilca,budu mi bolja od KFC pripremljena iz brojlera...
Salji adresu, ja nosim salatu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
ironman wrote: 05 Jul 2021, 18:16
A da odgovorim na pitanje..
Mariniram meso u bijelom luku,maslinovom ulju najmanje dva dana prije pecenja(obicno veci komad ramsteka) a onda ga se da ispeci i isjeckan na raznjice i snicle..
Telece kotlete samo worchesterom tretiram i na zicu.
Otkosteni pileci batkovi isto.
I marinirana krilca,budu mi bolja od KFC pripremljena iz brojlera...
Salji adresu, ja nosim salatu
Moras oguliti kavadu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ovako kad iznesu, a ne mozes jos poceti jesti...
a onaj te krompir gleda...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Sto ba.. ja sve pomazem..razmaham se ko u svojoj kuci
Ustanem se, sama naspem casu vode kad popijem...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 05 Jul 2021, 19:53
Ovako kad iznesu, a ne mozes jos poceti jesti...
a onaj te krompir gleda...
To mi je slabost.
Krompir.Kuhan,pecem,przen,sam u rerni...
Definitivno mi je omiljena namirnica.
I kukuruz.. palente..sve od kukuruznog brasna
Edu ruzili sto kaci stalno hranu, ne dolazi lik vishe