Nece ni omer dugo. Banovat cu ga kasnije al neka nek bagra vidi kako je to kad on ovako bocka citav forum.
Moderator: Krokodil Behko
Rodjo se sam isprsi u onom zelenom jebackom sorcu, ne treba nista govorit
e toFuddo wrote: 06 Jul 2021, 00:59Mislim da su svi ljubomorni na njegovo zmijsko telo i jebacke rukavice za biciklo. Sam on nake ima.Omar2021 wrote: 06 Jul 2021, 00:56 ma zaskocio on prvi na me, Boga mi dragog, sam sto rekoh, u prijevodu i kratkim crtama da je degutantno koliko bqli na spejsu dje god se ona metne.
I od tad posandrca dje god me vidi :sokhamqn sam mu dzarno u nabildan, ne znam samo cime, ego.![]()
A za te sto mu se kacAJU ne znam sto je tako
Nema sta drugo bit
Kupi zelene gacice, tooDuminjo wrote: 06 Jul 2021, 01:06 Odoh odmah spavat da ujutro mogu deset sklekova prije posla napravit
Još ću gluvariti oko pola ili jednog sata a onda pravac u krpe do recimo sedme ure /gluvarenje će biti obavljeno od jedan do tri sata/. Nakon ustajanja zna se rakana I čaj od šumskog voća, partija tablića sa ženčetom u kojem me ona mlati ka vola u kupusu. Aj zdravo I nek vam je lako I mirno ostatak noćI !!!Duminjo wrote: 06 Jul 2021, 01:06 Odoh odmah spavat da ujutro mogu deset sklekova prije posla napravit
Hasiba, saCemo sparit opet
hos me to bas banovat, a njega nešMaja wrote: 06 Jul 2021, 01:05 Rukavice
Nece ni omer dugo. Banovat cu ga kasnije al neka nek bagra vidi kako je to kad on ovako bocka citav forum.
Kako ces spavati pred zoru kad ce tada kiša i kijametmilanbilic wrote: 06 Jul 2021, 01:09Još ću gluvariti oko pola ili jednog sata a onda pravac u krpe do recimo sedme ure /gluvarenje će biti obavljeno od jedan do tri sata/. Nakon ustajanja zna se rakana I čaj od šumskog voća, partija tablića sa ženčetom u kojem me ona mlati ka vola u kupusu. Aj zdravo I nek vam je lako I mirno ostatak noćI !!!Duminjo wrote: 06 Jul 2021, 01:06 Odoh odmah spavat da ujutro mogu deset sklekova prije posla napravit
Ejbg, tacno mi nedas mrvu saMse da te volim.
ti 'š nam reć
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests