A balinče radi

Moderator: VIP
kisaeEEeeeeee i zahladniloEeeeeeee i zaaaaaKahveciiiiii vrEmeeeeejeeeeee
Namakni nam lugaru i cigaraBelay Queen wrote: 11 Jul 2021, 13:10kisaeEEeeeeee i zahladniloEeeeeeee i zaaaaaKahveciiiiii vrEmeeeeejeeeeee![]()
Salji to sve vamo prema istokuBelay Queen wrote: 11 Jul 2021, 13:10kisaeEEeeeeee i zahladniloEeeeeeee i zaaaaaKahveciiiiii vrEmeeeeejeeeeee![]()
OooOOOoo amidzaaaaaaaaa,jesi to put pod nogeeeeeeegrozdjar wrote: 11 Jul 2021, 13:55Salji to sve vamo prema istokuBelay Queen wrote: 11 Jul 2021, 13:10
kisaeEEeeeeee i zahladniloEeeeeeee i zaaaaaKahveciiiiii vrEmeeeeejeeeeee![]()
![]()
Jos kad tacno vidis da se nikad nisu ni bavili tim sportom nit se razumiju u njega. A i ovi sto biva nesto znaju pogube se totalno i pocnu dramit kad igra neka njihova ekipa. Ode i objektivnost i znanje i lijep kucni odgoj i sve. Imas osjecaj da su im igraci il sudija il trener nesto licno uradilisrculence7 wrote: 11 Jul 2021, 16:05 E što ne volim sportska dešavanja da pratim s ljudima koji su nadrndani i stalno nešto viču, gunđaju, bez obzira na rezultat![]()
![]()
I onda nakon te čitave predstave, kao drago im je što oni za koje navijaju gubeKoraci_u_noci wrote: 11 Jul 2021, 16:13Jos kad tacno vidis da se nikad nisu ni bavili tim sportom nit se razumiju u njega. A i ovi sto biva nesto znaju pogube se totalno i pocnu dramit kad igra neka njihova ekipa. Ode i objektivnost i znanje i lijep kucni odgoj i sve. Imas osjecaj da su im igraci il sudija il trener nesto licno uradilisrculence7 wrote: 11 Jul 2021, 16:05 E što ne volim sportska dešavanja da pratim s ljudima koji su nadrndani i stalno nešto viču, gunđaju, bez obzira na rezultat![]()
![]()
Znao sam
Ja se ne razumijem u fudbal ...kazu mi samo koje su boje nasi...Koraci_u_noci wrote: 11 Jul 2021, 16:13Jos kad tacno vidis da se nikad nisu ni bavili tim sportom nit se razumiju u njega. A i ovi sto biva nesto znaju pogube se totalno i pocnu dramit kad igra neka njihova ekipa. Ode i objektivnost i znanje i lijep kucni odgoj i sve. Imas osjecaj da su im igraci il sudija il trener nesto licno uradilisrculence7 wrote: 11 Jul 2021, 16:05 E što ne volim sportska dešavanja da pratim s ljudima koji su nadrndani i stalno nešto viču, gunđaju, bez obzira na rezultat![]()
![]()
Navuko sam i zicu
Svidja mi se kako razmisljasvrhbosnica wrote: 11 Jul 2021, 16:35Ja se ne razumijem u fudbal ...kazu mi samo koje su boje nasi...Koraci_u_noci wrote: 11 Jul 2021, 16:13
Jos kad tacno vidis da se nikad nisu ni bavili tim sportom nit se razumiju u njega. A i ovi sto biva nesto znaju pogube se totalno i pocnu dramit kad igra neka njihova ekipa. Ode i objektivnost i znanje i lijep kucni odgoj i sve. Imas osjecaj da su im igraci il sudija il trener nesto licno uradili
Al i ne gledam vise, jer se plaho nasikiram kad nam uzmu loptu..ne mogu tog stresa... a i zao onih momaka, lipsaše jadni ganjajuci onu loptu