Sad će neko reći što će mu noge kad ima pare.Medo mawi wrote:Imao je strašnu žensku. A nijedne noge.
Tragedija velika.
Moderator: Krokodil Behko
Sad će neko reći što će mu noge kad ima pare.Medo mawi wrote:Imao je strašnu žensku. A nijedne noge.
eh,ti baš reci..........Krokodil Behko wrote:Imao je strašnu žensku. A nijedne noge. Kod nas, čovjek može biti i stonoga ali džaba
sve kad su tu predrasude tipa "Šta će mi reći ovaj/ova-onaj/ona.
Naravno da je sumnjivo. To kaže i policija. Osumnjičili su ga za ubistvo.zagorka wrote:eh,ti baš reci..........Krokodil Behko wrote:Imao je strašnu žensku. A nijedne noge. Kod nas, čovjek može biti i stonoga ali džaba
sve kad su tu predrasude tipa "Šta će mi reći ovaj/ova-onaj/ona.![]()
nešto meni ovo sumnjivo,ne moraš ni provalnika baš izrafalati,ali dobro,otkriće se istina....barem se nadam
nije on bio malo ljubomoran,malo ljubomorni se posvađaju,dignu glas,u najgorem slučaju dođe do bacanja vaze ili eventualno šamara......a rafalanje znači da si malo više ljubomoran,malo poremećen.....Konsultant wrote:Negdje sam kao upratio, doticna je bila u vezi s nekim, a ovaj malo ljubomoran i puc puc puc
puc
Pa valjda je pucao u nju, nije je zatuko "bejzbolkom".Krokodil Behko wrote:Navodno su pronašli okrvavljenu palicu za kriket ili bejzbol.
Ovo nije uopste za novina,javnosti...Ruana wrote:Gdje su zivjeli, kako joj niko nije pomogao, je li imala familiju.? Jadnica, stvarno za ovakve sam za smrtnu kaznu.
Ovakvi ne tebaju da zive, vidite mu pogleda.