Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ne postoji drzava u kojoj ne postoje internetske stranice za upoznavanje a mogu da budu za zene, muskarce ili mijesane
Danas je puno usamljenih osoba a zbog ubrzanog tempa zivljenja nemaju vremena da nadju nesto za sebe
Naravno na tim stranicama ima svega, od slobodnih, onih koji su u braku, koji su u vezi, stariji, mladji i tako dalje
Postoje osobe ciji su razvodi u toku pa traze nekoga da se zabave 87: :lol:
Sta mislite za ove stranice?
Koliko pomazu onima koji nesto traze?
Da li je to pravi nacin ili je bolje ono prije kada smo trazili na igrankama, korzu ili negdje drugo
Ja se registrovao na jednoj cisto da vidim sta ima tamo i kako to ide ali nemam namjeru tamo nikoga upoznavati iako sam odmah iz okoline gdje zivim primio 81 poruku i pozive da se javim hahha :shock: :lol:
Naravno da se necu javiti jer kako rekoh osim prijateljstva sa nekim ja nista vise ne trazim
Last edited by komsija on 15 Feb 2013, 22:14, edited 1 time in total.
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Evo tigris ispravio sam 'gresku" da ti ne bode oci
hrdjavom k.... i dlake smetaju
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Neki bi ga nazvali još jednom žrtvom ljubavi, a drugi najobičnijim naivcem. Naime, muškarac iz Bramptona u Kanadi čak je sedam godina bio žrtva tzv. "catfishinga" ili lažnog predstavljanja na internetu.
Zack (34) istog se trena zaljubio u misterioznu djevojku imena Bailey Melissa Richardson, a njihova je online veza trajala nevjerovatnih sedam godina.
Njihova je ljubav započela na stranici "Hot or Not". Dokaz da mladi Kanađanin nije sumnjao u postojanje "savršene žene savršenog glasa" leži u činjenici da je na ruku istetovirao njeno lice, a ona mu je poslala fotografiju na kojoj se vidi tetovaža slična njegovoj. Razgovarali su po šest sati dnevno, istovremeno gledali filmove i bili neopisivo zaljubljeni.
Bailey mu je rekla da je model iz Kalifornije, a svaki put kada bi počeli dogovarati sastanak, ona bi imala novu ispriku (smrt rodbine, rak, obje slomljene noge).
Međutim, sve je stalo u trenutku kada je Zack na YouTubeu pronašao video "žene svojih snova" i shvatio da glas nije ni približno sličan te da se radi o 44-godišnjoj ženi imena Sabrina koja se predstavlja kao Melissa Richardson. Da stvar bude gora, radilo se o ženi koja je bila u braku i imala dvoje djece, a svoju je spletku uključila i pravu Melissu Richardson Freed koju je uvjerila da na leđa stavi kratkotrajnu tetovažu kako bi podržala njenu lažnu humanitarnu akciju i pošalje svoju fotografiju.
Nakon što se priča pojavila u medijima, mnogi ljudi diljem svijeta javili su se i priznali da su također bili žrtve ove prevarantice, a jedan od muškaraca s "Melissom" se navodno dopisivao osam godina.
Dok sam bila na jednom forumu jedan forumaš i jedna forumašica su bili oko 2 godine u vezi a nisu se vidjeli,jer je ona uvijek imala neke izgovore i on je jedan dan puko i otišao joj pred zgradu ona nije htjela izaći...neka kompleksašica bila. Poslije ga zvala, tražila, išla ona u njegov grad, nije htio ni da čuje za nju. Pametan.
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11.
Dalia wrote:Dok sam bila na jednom forumu jedan forumaš i jedna forumašica su bili oko 2 godine u vezi a nisu se vidjeli,jer je ona uvijek imala neke izgovore i on je jedan dan puko i otišao joj pred zgradu ona nije htjela izaći...neka kompleksašica bila. Poslije ga zvala, tražila, išla ona u njegov grad, nije htio ni da čuje za nju. Pametan.
Pa koje od njih dvoje je takva tračibaba da je to ispričalo cijelom forumu?
A što je i on išao curi pred zgradu ako se nisu fino dogovorili i onda je još očekivao da ona siđe da ga zagrli i izljubi. Od mene bi dobio lavor hladne vode s prozora. Ma oboje bezveze.
Dalia wrote:Dok sam bila na jednom forumu jedan forumaš i jedna forumašica su bili oko 2 godine u vezi a nisu se vidjeli,jer je ona uvijek imala neke izgovore i on je jedan dan puko i otišao joj pred zgradu ona nije htjela izaći...neka kompleksašica bila. Poslije ga zvala, tražila, išla ona u njegov grad, nije htio ni da čuje za nju. Pametan.
pa sta je cekao dvije godine sto nije I prije ako mu je tako bilo jednostavno doci do njene zgrade
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Maja wrote:Čuj bili u vezi a nisu se vidjeli. Oni se baš držali onog da je ljubav slijepa.
Lanci wrote:
pa sta je cekao dvije godine sto nije I prije ako mu je tako bilo jednostavno doci do njene zgrade
Ma to je bilo komplikovano, mislim da mu je dala adresu da joj šalje razglednice ili nešto tako uglavnom znao je.
Maja wrote:A što je i on išao curi pred zgradu ako se nisu fino dogovorili i onda je još očekivao da ona siđe da ga zagrli i izljubi. Od mene bi dobio lavor hladne vode s prozora. Ma oboje bezveze.
Čuj što je, zato jer je ofirno izbjegavala 2 godine i čovjek više riješio da sazna s kim je to u vezi.
Katja wrote:
Pa to su svi na forumu znali
Pa to su svi na forumu znali
Pa da... zato i pitam.
To da je on došao njoj pred zgradu, da ona nije htjela izaći i ostale detalje su mogli znati samo njih dvoje... i onda je netko od njih to ispričao na forumu.
E stvarno su babe.
Nešto što se odvija između dvoje ljudi treba i ostati između dvoje ljudi.
Pa svako kreira svoj nivo privatnosti onako kako želi Katja...to i jeste divno na forumu, što će svi znati samo onoliko koliko im ti dopustiš, ja ovdje ne znam ništa ni o kome, osim onoga što sami pišu po forumu, isto tako i svi o meni.
Možda sad i ja ispadoh pokvarena jer sam to ispričala vama na forumu.
Dalia wrote:Pa svako kreira svoj nivo privatnosti onako kako želi Katja...to i jeste divno na forumu, što će svi znati samo onoliko koliko im ti dopustiš, ja ovdje ne znam ništa ni o kome, osim onoga što sami pišu po forumu, isto tako i svi o meni.
Istina, svatko ima pravo otkrivati svoju privatnost točno koliko želi... ali ovdje se radi o tome da je jedno od njih dvoje izložilo i privatnost onog drugog.
Osim ako nisu oboje to ispričali, e onda je sve ok.
Dalia wrote:
Dalia wrote:Pa svako kreira svoj nivo privatnosti onako kako želi Katja...to i jeste divno na forumu, što će svi znati samo onoliko koliko im ti dopustiš, ja ovdje ne znam ništa ni o kome, osim onoga što sami pišu po forumu, isto tako i svi o meni.
Istina, svatko ima pravo otkrivati svoju privatnost točno koliko želi... ali ovdje se radi o tome da je jedno od njih dvoje izložilo i privatnost onog drugog.
Osim ako nisu oboje to ispričali, e onda je sve ok.
Dalia wrote:
Zašto bi ispala? Pa ne znamo mi njih ionako..
Ih koda je nekog briga za privatnost bivšeg, tanka linija između ljubavi i mržnje.
Julia-Klara wrote:bila registrovana na Tagged, deregistrovala se prije jedno mjesec dana... samo mi se javljali crnci i Arapi, da me zene,i da ih dovedem u Cesku
tako se meni prije javljali neki,čini mi se sa obale slonovače,ali za posao,ja u startu nisam znala,ali brzo skontaš,kad im ko biva baš sve odgovara,nema pregovora uopće,pristaju na sve uslove,i na cifre,i ne postavljaju nikakva pitanja,ni ona normalna.....kao sve paše,dolaze s lovom,samo da im se pošalje garantno pismo za vizu,i to kao njih trojica bi došli,aha,kako da ne
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.