svima neprijatno o samo tematici pa fatamo
krive drine
jesi mislio na fufetove vlazne maramice ili sta
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

arzuhal wrote: 13 Jul 2021, 16:01Nora Ibsenova wrote: 13 Jul 2021, 11:39 Seks bez penetracije je kad ja ležim i gledam tv, a on nam pravi najbolji voćnu salatu ikad
Mmmmmm mmmmmm![]()
Ti si uvijek grupa sama za sebeVenera wrote: 13 Jul 2021, 11:17U koju si me grupu ubacilaNice try wrote: 13 Jul 2021, 10:24 Rekla sam lijepo, nije za svakoga niti po svačijem ukusu.
Šale, podbadanja, uski pogledi, kao i na većini tema nisu ništa novo. Unatoč mom poznavanju većine vas, mislim ovoga što pišete, moram reći da sam nekima iznenađena u negativnom smislu, a par njih dosta pozitivno.
Penetracija nije nužna osim ako ne želite dijete u svakom slučaju. Sve druge opcije uživanja i upražnjavanja seksa radi zadovoljenja strasti, zabave i popunjavanja slobodnog vremenane moraju uključivati penetraciju.
A i mogu. Po volji i želji.
Ako penetracija nije, a nije, nužna za sretan svršetakžene kao i muškarca, čemu onda toliko čuđenje ako povremeno dođe do seksa bez nje?
Još malo pa će se i neke poze proglasiti nevažećim![]()
![]()
Dadina usporedba je totalno pogrešnaLaser wrote: 13 Jul 2021, 11:34Šta če mi takvo iskustvo?Nice try wrote: 13 Jul 2021, 11:15
A znaš da je bezveze...iz iskustva?
Onda ti nije dobro iskustvo. A ako ne znas iz iskustva onda si jos gori jer pises o necemu o cemu nemas pojma![]()
Seks je sirok pojam i ne treba da o njemu pisu ljudi uskih stavova i siromasnog iskustva koje je strah da probaju nesto mimo ustaljenog. A ti tvrdolinijas nađi drugi naziv za svoje tvrdolinijasko ...ne mogu da se sad izrazavam![]()
Kako ono reče Dado? Pjesma bez muzike i glasa, televizija bez slike???
Nego, haj ti vamo sa nama tvrdolinijašima.![]()

Negovrhbosnica wrote: 13 Jul 2021, 13:16GlupostiKrokodil Behko wrote: 13 Jul 2021, 13:06
Baš vala.
Koliko mi je jasno, iz mojih iskustava, podosta puta je bilo to bez penetracije, pa kad dobro odradim uvertiru ona dahće i iz dubine grla riče: Hoću njega, hoću njega !![]()
Mi to nikad ne vicemo![]()
Ma pusti barabe, imaš se ti s kim družiti.Nice try wrote: 13 Jul 2021, 20:07Dadina usporedba je totalno pogrešnaLaser wrote: 13 Jul 2021, 11:34
Šta če mi takvo iskustvo?
![]()
Iskustvo kao iskustvo, ali ako ga ne želiš nemaš pravo da ga obezvrjeđuješ.
Ne bih s vama, nema sile, jedva vas i čitam![]()
![]()
Naravno

Eto, shvatila si da si u debeloj manjini. Rasprava je bila korisna.Nice try wrote: 13 Jul 2021, 20:07Dadina usporedba je totalno pogrešnaLaser wrote: 13 Jul 2021, 11:34
Šta če mi takvo iskustvo?
![]()
Iskustvo kao iskustvo, ali ako ga ne želiš nemaš pravo da ga obezvrjeđuješ.
Ne bih s vama, nema sile, jedva vas i čitam![]()
![]()

Visok datumvrhbosnica wrote: 13 Jul 2021, 21:03 Da ne citam unazad, jel sta bilo? Jel ga iko primio..da prostite

Nikovrhbosnica wrote: 13 Jul 2021, 21:03 Da ne citam unazad, jel sta bilo? Jel ga iko primio..da prostite

Pupak na pupak i kurlaj se svunoc po krevetuFuddo wrote: 13 Jul 2021, 21:09Nikovrhbosnica wrote: 13 Jul 2021, 21:03 Da ne citam unazad, jel sta bilo? Jel ga iko primio..da prostite
Sam trljanje
Na suho
Narod oteko, a oni vicu trljaj trljaj
Mora tako
Ne trljali se vala po ovoj vrucini...Fuddo wrote: 13 Jul 2021, 21:09Nikovrhbosnica wrote: 13 Jul 2021, 21:03 Da ne citam unazad, jel sta bilo? Jel ga iko primio..da prostite
Sam trljanje
Na suho
Narod oteko, a oni vicu trljaj trljaj
Mora tako