Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nice try wrote: 13 Jul 2021, 10:24
Rekla sam lijepo, nije za svakoga niti po svačijem ukusu.
Šale, podbadanja, uski pogledi, kao i na većini tema nisu ništa novo. Unatoč mom poznavanju većine vas, mislim ovoga što pišete, moram reći da sam nekima iznenađena u negativnom smislu, a par njih dosta pozitivno.
Penetracija nije nužna osim ako ne želite dijete u svakom slučaju. Sve druge opcije uživanja i upražnjavanja seksa radi zadovoljenja strasti, zabave i popunjavanja slobodnog vremena ne moraju uključivati penetraciju.
A i mogu. Po volji i želji.
Ako penetracija nije, a nije, nužna za sretan svršetak žene kao i muškarca, čemu onda toliko čuđenje ako povremeno dođe do seksa bez nje?
Još malo pa će se i neke poze proglasiti nevažećim
U koju si me grupu ubacila
Ti si uvijek grupa sama za sebe
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Nice try wrote: 13 Jul 2021, 11:15
A znaš da je bezveze...iz iskustva?
Onda ti nije dobro iskustvo. A ako ne znas iz iskustva onda si jos gori jer pises o necemu o cemu nemas pojma
Seks je sirok pojam i ne treba da o njemu pisu ljudi uskih stavova i siromasnog iskustva koje je strah da probaju nesto mimo ustaljenog. A ti tvrdolinijas nađi drugi naziv za svoje tvrdolinijasko ...ne mogu da se sad izrazavam
Šta če mi takvo iskustvo?
Kako ono reče Dado? Pjesma bez muzike i glasa, televizija bez slike???
Nego, haj ti vamo sa nama tvrdolinijašima.
Dadina usporedba je totalno pogrešna
Iskustvo kao iskustvo, ali ako ga ne želiš nemaš pravo da ga obezvrjeđuješ.
Ne bih s vama, nema sile, jedva vas i čitam
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Baš vala.
Koliko mi je jasno, iz mojih iskustava, podosta puta je bilo to bez penetracije, pa kad dobro odradim uvertiru ona dahće i iz dubine grla riče: Hoću njega, hoću njega !
Da ne citam unazad, jel sta bilo? Jel ga iko primio..da prostite
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 13 Jul 2021, 21:03
Da ne citam unazad, jel sta bilo? Jel ga iko primio..da prostite
Niko
Sam trljanje
Na suho
Narod oteko, a oni vicu trljaj trljaj
Mora tako
Ne trljali se vala po ovoj vrucini...
Ili real deal ili nista...
Da makar znas zasto se tusiras
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...