Srbi plaćaju grdne pare Hrvatu, da ih vakciniše, a ti tu praviš komendije
Ljekar iz Hrvatske nelegalno vakcinisao protiv korone u BiH, naplaćivao od 300 do 500 KM
Moderator: Krokodil Behko

Ljekar iz Hrvatske nelegalno vakcinisao protiv korone u BiH, naplaćivao od 300 do 500 KM

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Cini mi se da sam danas cula da bas u francuskoj nece davati placu necijepljenim medicinarima do rujnainsomnia wrote: 13 Jul 2021, 18:43 Gotovo je. Jebase nas. Da mi je neko prico da ce Francuska klepiti usima i pristati na sve ne bih vjerovao.
21 jula pocinje ogranicenje za mjesta na kojima se okuplja vise od 50 ljudi. Pocetkom avgusta prosiruje se na restorane, kina, bazene, vozove, avione, trzne centre…
Ljudi iz dosta profesija ce biti natjerani na vakcinaciju. Prakticno svi koji su u dodiru sa ljudima
Zanimljivo da su policija i zandarmerija izuzeti obaveznog vakcinisanja![]()

Ev gledam na cnninsomnia wrote: 13 Jul 2021, 18:43 Gotovo je. Jebase nas. Da mi je neko prico da ce Francuska klepiti usima i pristati na sve ne bih vjerovao.
21 jula pocinje ogranicenje za mjesta na kojima se okuplja vise od 50 ljudi. Pocetkom avgusta prosiruje se na restorane, kina, bazene, vozove, avione, trzne centre…
Ljudi iz dosta profesija ce biti natjerani na vakcinaciju. Prakticno svi koji su u dodiru sa ljudima

Ne samo oni. Svi koji imaju dodira sa ranjivim dijelom populacijevila wrote: 13 Jul 2021, 22:02Cini mi se da sam danas cula da bas u francuskoj nece davati placu necijepljenim medicinarima do rujnainsomnia wrote: 13 Jul 2021, 18:43 Gotovo je. Jebase nas. Da mi je neko prico da ce Francuska klepiti usima i pristati na sve ne bih vjerovao.
I bas mi to diglo tlak
Kao i to selektivno obavezno
Trebalo bi biti obavezno za sve ili kao i do sad neobavezno
Cuj to...medicinari moraju a ostalima izbor (tako su ovi u hr nesto nagovjestili)
Ma mrsh
Ja sam se cijepila..svejedno mi ali opet...ma mrsh

Pa da imaju vise elana mlatit vas koji necete a podlijezete obavezi.insomnia wrote: 13 Jul 2021, 18:43 Gotovo je. Jebase nas. Da mi je neko prico da ce Francuska klepiti usima i pristati na sve ne bih vjerovao.

Bi, nego ce ih ovi necijepljeni iz policaja išamarat.

Ejbg, tuga

Sve te razumijem, i sama sam ti taKainsomnia wrote: 13 Jul 2021, 22:41 A ne smijem. Optuzice me zena da sam kidnapovo dijete. A vjeruj da mi je sve ovo nevezano za vakcinu poprilicno dokurcilo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ja razumijem.Mister No wrote: 13 Jul 2021, 22:46 Sad bez zajebancije, stvarno ne razumijem tako rigorozne mjere na zapadu.
Neki mi pricao za kcerku koja mu zivi na Kipru.
Cist zatvor mjesecima imali. Morala se javljati na određeni tel. broj da dobije potvrdu od sat vremena za izlazak do marketa.