Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Jbg prihvati ili će te vrijeme pregaziti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
Ali jedno necu shvatiti nikako. Kako oni misle ovo sve da izvedu. Tjeras me na internet bankarstvo, ukidas mi olovku i nalog, ukidas mi naplatu i kes i onda ti padne sistem i mi svi mrtvi, blokirani dok ne proradi. Svaki dan me guras na elektronsko placanje i svako malo mi saljes da pazim, da obratim paznju, da skidaju sredstva... Svaki poslovni plan je vezan za planiranje i vrijeme.i naplata posla. I onda juce cekam 5 sati jer je pao sistem. Nit se ja mogu naplatiti niti kupac moze preuzeti robu. Ukidas automobile sa motorima dizelskim i benzinskim a nemas rjesenja nikakvog na sta cu voziti, kako i koliko, gdje cu se napuniti i ko ce mi to kino popraviti. Ja ovo nista ne razumijem. Kako ce funkcionisati protok ljudi i roba? Oni ba pojma nemaju, na silu guraju nesto a imaju nista. Sve ofrlje. Bez konacnog rjesenja.O zdravstvu i ovim budalastinama da ne govorim.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa otprilike tako. Ofrlje. Da im je al ne znaju ni oni sta
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- HAVANA
- Forumaš godine

Sve se pare koncentrisu u jedan krug i par ljudi,firmi.Kompjuter je sve i svuda te prati. Sloboda cao.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
Drugovi, calm down
HoS da jedes lubenicu u januaru?
Pa druze, nemre to dzaba doc, nako
Nesta se mora zrtvovat
HoS da jedes lubenicu u januaru?
Pa druze, nemre to dzaba doc, nako
Nesta se mora zrtvovat
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9531 times
HAVANA wrote: 13 Jul 2021, 23:15 Sve se pare koncentrisu u jedan krug i par ljudi,firmi.Kompjuter je sve i svuda te prati. Sloboda cao.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Fuddo
- Maliciozni seronja

Svak ima deset pari nike patika u ormaricu
Pojede pola krave dnevno
I svak vice
Saveeee theeee plaaaneetttt
Auf
Pojede pola krave dnevno
I svak vice
Auf
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9531 times
Kolki su to ormari?Fuddo wrote: 13 Jul 2021, 23:20 Svak ima deset pari nike patika u ormaricu
Pojede pola krave dnevno
I svak vice
Auf
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- HAVANA
- Forumaš godine

Al bas ne znaju. Ovo je budalastina prava. Pare, kontrola, kompjuter... A ovo sa autima mi je posebno smijesno. Hej, uzme ti 100000 eura za neki qrac od auta i kaze mozes prec 450km.Predjes 250 e jbg kae zajebali se. Nit znas kako ces ga puniti nit gdje. Kako odrzavati i za koliko. Kako transport roba i kamioni, dostava... Eto kad bi svi to vozili. Kako? Samo nek mi neko objasni kako? Kako i od cega sve to napraviti, kako i gdje to napuniti, kako ce svi preci na to a sve nesta ofrlje. A vec se datumi daju i ukidaju i preorjentisu proizvodnje...
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
Jos ti cip ugradili sa vakcinom. Gotov si.HAVANA wrote: 13 Jul 2021, 23:15 Sve se pare koncentrisu u jedan krug i par ljudi,firmi.Kompjuter je sve i svuda te prati. Sloboda cao.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Bosnji u sve diraj, sam nemoj da te djavo navede da mu u dizel barnes, gotov si!
Hatma ti je
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Brt, u serviji za milju dobiješ pasoš u kojem piše da si vakcinisan i revakcinisan fajzerom.insomnia wrote: 13 Jul 2021, 22:48 I jah. Sanitarni pasos mozes dobiti i uz negativan PCR test samo sto od septembra testiranje osim uz uputnicu vise nece biti besplatno
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Forumaš godine

Pa objasni mi, kako? Ja ne vidim nacin a oni ocito ne znaju nista. Sam lupaju datume, diktate i ogranicenja... A napravili mudo od ovce. Nit znaju, nit mogu sve ovo izvesti. A zaustavljaju svijet.Fuddo wrote: 13 Jul 2021, 23:25![]()
Bosnji u sve diraj, sam nemoj da te djavo navede da mu u dizel barnes, gotov si!
Hatma ti je![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

U hodu ce to, ko i sveHAVANA wrote: 13 Jul 2021, 23:29Pa objasni mi, kako? Ja ne vidim nacin a oni ocito ne znaju nista. Sam lupaju datume, diktate i ogranicenja... A napravili mudo od ovce. Nit znaju, nit mogu sve ovo izvesti. A zaustavljaju svijet.Fuddo wrote: 13 Jul 2021, 23:25![]()
Hatma ti je![]()
Pokvarise, popravis, update, raaadiiii
Onda se nesto pedeseto sjebe
Pa sve ukrug
Dozvolite da se obratimo
- XoKli
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 234 times
Ulazimo u tranzicijski period digitalizacije života.
Iako sam fan informacionih tehnologija,ovo ide previše daleko.
Zato sve više razmišljam o kupovini zemlje u planinskom području.
Električna auta su najmanji problem, uskoro će haman svaka država imati svog proizvođača. Elektro motor je izuzetno jednostavan za napraviti i skoro da se ne kvare. Samo zamijeniš bateriju i vozi.
Električna auta su najmanji problem, uskoro će haman svaka država imati svog proizvođača. Elektro motor je izuzetno jednostavan za napraviti i skoro da se ne kvare. Samo zamijeniš bateriju i vozi.
- HAVANA
- Forumaš godine

Jebo ba cip. Sta mi se desava u poslovanju ja prosto ne mogu da vjerujem. Nidje veze. Pored toga diktat i prisila, digitalna forma i kompjuter. Ja moram prijavljivati ljude koji mi donesu kes. Heeeej. I ja sam odgovoran ako ne prijavim. Naplatim i polozim na racun. Tako radim 20 godina. Sve mi je bijelo. E malo i to. Sad ja moram prijavljivati narod i ko ima pare i placa kesom... Sta me ba briga odakle musteriji pare. Nije to moj posao ni briga.A ovo je samo jedna od stvari...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ma skroz druga stvar je što bi pojedini preko noći progurali najnoviju tehnologiju u BiH, a nemaš uopšte infrastrukturu i ostalo za to koji bi to morali pratiti. Ne može ba siromašnoj Bosni neko prodavati priče o električnim automobilima kako bi se riješio problem zagađenosti zraka u gradovima jer nije isplativo. Možda za nekih 50 godina Bosna dođe na nivo sadašnjih najrazvijenijih zemalja po pitanju toga, a možda ni tad.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- HAVANA
- Forumaš godine

Ok. Kako su rijesili punjenje i koliko traje? Kako cemo na putu napuniti? Kako cemo kad svi dodjemo kuci i skopcamo se, moze li to mreza podnijeti? Vidjeli smo u amsterdamu kako moze sa ovo malo jada sto ih ima. Koliko kosta baterija i od cega cemo ih praviti za masovnu upotrebu? Kako dostavna vozila i kamioni? A daleko je vec otislo, sve. Nemas vise ni kamatu na stednju. Placaces sto ti cuvaju novac a prisiljen ces biti da ti kod njih stoji. Kad padne sistem mos samo jebat titu i drzavu. A pada stalno. Od banke do carine, mupa, tehnickog... Stane on, stalo ti sve.XoKli wrote: 13 Jul 2021, 23:30 Ulazimo u tranzicijski period digitalizacije života.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Oni koji sjede u Vladi boli briga... mnogi od njih će uzeti dobru lovu prepisujući zakone, propise i ostalo iz EU, a onda će samo proslijediti onima ispod sebe da to implementiraju, pa onda ti onima ispod njih itd... na kraju šipak, a oni što su na vrhu pokupe kajmak i tako će u penziju sa masnim otpremninama.
- HAVANA
- Forumaš godine

Ma kakva ba bosna. Lijepa bosna. Sve sam vise zadovoljan sto sam ovde. Gledam ove moje belgijance, ne znaju dje gone i sta ih je snaslo. Od korone i nametanja do katastrofa sa poslom... Imam kucu, imam stan. Zemlje ima. Za cekera ce se namotati.MarlboroGold wrote: 13 Jul 2021, 23:44 Ma skroz druga stvar je što bi pojedini preko noći progurali najnoviju tehnologiju u BiH, a nemaš uopšte infrastrukturu i ostalo za to koji bi to morali pratiti. Ne može ba siromašnoj Bosni neko prodavati priče o električnim automobilima kako bi se riješio problem zagađenosti zraka u gradovima jer nije isplativo. Možda za nekih 50 godina Bosna dođe na nivo sadašnjih najrazvijenijih zemalja po pitanju toga, a možda ni tad.